עוגת גזר אגוז מוסקט וברנדי/ליקר תפו

חגית343

New member
עוגת גזר אגוז מוסקט וברנדי/ליקר תפו

לחמם תנור לחום בינוני 180 מע' תבנית עגולה 22 מרופדת בנייר אפיה חומרים: 3 ביצים 3/4 כוס שמן קנולה 1/13 כוססוכר 4גזרים מגוררים דק 1כוס צימוקים כהים 1 כפית קינמון 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון 6 טיפות וניל 2 כפות שוקולד צ'יפס 2 כפות ברנדי - שמתי סברה-ליקר תפוזים לערבל במערבל מעבירים לתבנית ואופים 40 דק' מתוך הספר של חנה שאולוב" עוגות ברגע" עם שינויים(הורדתי את כל האגוזים)
 

חגית343

New member
עוגת קוקוס וניל וברנדי

לחמם תנור לחום בינוני 180 מע' תבנית אינגליש מרופדת בתבנית אפיה חומרים: 1 כוס סוכר 3 ביצים- הכנסתי 4 7 טיפות תמצית וניל 5 כפות ברנדי 3/4 כוס שמן קנולה קורט מלח 100 גר' קוקוס 1 גביע יוגורט 2 כוסות קמח תופח- השתמשתי בקמח רגיל+אבקת אפיה בוחשיןם יחד ומעבירים לתבנית אפיה 35 דק' מתוך הספר של חנה שאולוב "עוגות ברגע
 

חגית343

New member
עוגת גבינה ללא תחתית בצק

תבנית 26 משומנת חום תנור: 180 מע' זמן אפיה שעה ורבע חומרים: 750 גר' גבינה לאפיה 5% 1/14 כוס סוכר 5 ביצים - מופרדות 1 כף תמצית וניל 1 שמנת חמוצה- השתמשתי ביוגורט 4 כפות קמח תופח הכנה: מקציפים את החלבונים עם חצי מכמות הסוכר- ולהעביר לכלי אחר באותה קערה חלמונים+ סוכר+וניל+יוגורט+גבינה במיקסר.... 4 דק' להוסיף את הקמח. אחר להוסיף בקיפולים את החלבונים המוקצפים...לאט לאט ולתבנית מקור המתכון: חמותי , שלקחה מפלורט שלקחה מסיסל... מתכון שמסתובב בפירנאים הצרפתיים.
 

MAGIG

New member
חגית - העוגות נראות נפלא, ממש מהסוג

שאני אוהבת! מגי
 
למעלה