עוגת גזר אגוז מוסקט וברנדי/ליקר תפו
לחמם תנור לחום בינוני 180 מע' תבנית עגולה 22 מרופדת בנייר אפיה חומרים: 3 ביצים 3/4 כוס שמן קנולה 1/13 כוססוכר 4גזרים מגוררים דק 1כוס צימוקים כהים 1 כפית קינמון 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון 6 טיפות וניל 2 כפות שוקולד צ'יפס 2 כפות ברנדי - שמתי סברה-ליקר תפוזים לערבל במערבל מעבירים לתבנית ואופים 40 דק' מתוך הספר של חנה שאולוב" עוגות ברגע" עם שינויים(הורדתי את כל האגוזים)
לחמם תנור לחום בינוני 180 מע' תבנית עגולה 22 מרופדת בנייר אפיה חומרים: 3 ביצים 3/4 כוס שמן קנולה 1/13 כוססוכר 4גזרים מגוררים דק 1כוס צימוקים כהים 1 כפית קינמון 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון 6 טיפות וניל 2 כפות שוקולד צ'יפס 2 כפות ברנדי - שמתי סברה-ליקר תפוזים לערבל במערבל מעבירים לתבנית ואופים 40 דק' מתוך הספר של חנה שאולוב" עוגות ברגע" עם שינויים(הורדתי את כל האגוזים)