ועוגה שהכנתי לחג: עוגת גבינה ופסיפל
ראו שינוי קטן - במקום 3 כפות קורנפלור - 4 כפות גדושות מתכון: עוגת גבינה ופסיפלורה רכיבים: שקית של 250 גרם עוגיות תפוז מצופות שוקולד של "חגיגה" של עלית, מרוסקות 100 גר´ חמאה מומסת מלית: 500 גר´ גבינת שמנת או גבינה רכה 9% מסוננת מנוזלים 1 גביע שמנת חמוצה מסוננת מנוזלים 3 ביצים 4 כפות קורנפלור גדושות 1/2 כוס מיץ פסיפלורה (מחית) או מיץ מנגו קליפה מגוררת מלימון שלם 1 כוס סוכר לציפוי: 1 כוס מיץ פסיפלורה (אם אין - אפשר מיץ מנגו) 6 כפיות גדושות קורנפלור 1/3 כוס סוכר (או יותר, לפי הטעם - כי מיץ פסיפלורה הוא חמוץ מאד) לקישוט: קצפת פירות טרופיים פרוסים, כגון:קיווי, מנגו, קרמבולה, אננס וכו´ אופן הכנה: טוחנים את העוגיות במעבד מזון ומוסיפים את החמאה המומסת תוך כדי עירבול. מרפדים תחתית של תבנית מס´ 24 ומקפיאים חצי שעה. מקציפים ביצים וסוכר לפחות 5 דקות עד שהקצף תפוח מאד. מערבבים את שאר החומרים למלית ומאחדים את שתי התערובות. יוצקים לתבנית ואופים בחום 150-160 מעלות צלסיוס שעה וחצי. פותחים מעט את דלת התנור בתום האפייה ומניחים לעוגה להתקרר בתוך התנור מספר שעות. להכנת הציפוי: מוהלים את הקורנפלור במעט מיץ פסיפלורה . בוחשים היטב עד שאין גושים . מחממים את יתר המיץ והסוכר ומוסיפים הקורנפלור המהול במיץ. טורפים במטרפה ידנית על אש בינונית מספר דקות עד שמסמיך ויוצקים על העוגה שהתקררה בינתיים. מנדנדים את בתבנית בעדינות מצד לצד ומצפים כך, באופן אחיד, את כל העוגה. ביום ההגשה - מקשטים בפרוסות קיווי, קרמבולה, מנגו ותלוליות קצפת. בכדי להוסיף צבע - קשטו בדובדבנים או פטל הערות: מקור המתכון: שיגריס הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2