עוגת גבינה עם פירורים

יודי ת

New member
עוגת גבינה עם פירורים

שלום לשף של חברת שטראוס! קניתי את עוגת גבינה והפירורים שלכם ויש לציין שהיא מעולה והלוואי ולא תיגמר עוד היום. אבל אין בתוך הקופסא את המתכון המלא שלה אלא אך ורק מה שצריך להוסיף. אודה לך אם תשלח לי אותו. להתראות אורית רוזנבלום
 

chef on line

New member
עוגת גבינה עם פירורים

המתכון נמצא בצידה החיצוני של הקופסא. להלן: עוגת גבינה פירורים (מתכון של מארז עוגת הפירורים של שטראוס) בסיס 150 גרם פירורי ביסקויטים עלית (שקית כלולה באריזה) 100 גרם חמאה מומסת (יש להוסיף) מלית: 500 גרם בלילת גבינה 5% שומן (גביע כלול באריזה) 1/2 כפית ג'לטין בנוסף לשקית הג'לטין המצויה במארז (10 גר') 1 שמנת חמוצה יטבתה 1/2 כוס סוכר (יש להוסיף) 2 מיכלית שמנת להקצפה (יש להוסיף) אופן ההכנה: מערבבים את חומרי הבסיס . ב- 2/3 מתערובת הבסקויטים מרפדים תבנית ומהדקים היטב. את היתר שומרים לפזר מעל העוגה. מקציפים את השמנת המתוקה תוך כדי הוספת 1/4 כוס סוכר עד לקבלת קצפת יציבה. ממיסים היטב את הג'לטין ב-1/3 כוס מים רותחים עד להמסה מלאה וחלקה. בקערה מערבבים את בלילת הגבינה, השמנת 1/4 כוס סוכר והג'לטין המומס . מוסיפים את הקצפת ומקפלים לקבלת תערובת אורירית. את התערובת יוצקים על משטח הבסקויטים ומצננים 15 דקות במקרר. מפזרים את 1/3 כמות הפרורים שנותרה על בלילת הגבינה ושומרים במקפיא לפחות שעתיים עד להגשה/ או לחילופין לילה במקרר.
 
למעלה