עוגת ביסקוויטים גבינה וקצפת

avitar34

Member
מרכיבים:
פתי בר
4 שמנת מתוקה
1500 ג’ גבינה לבנה
400 ג’ סוכר (כוס)
2 אינסטנט וניל
כוס חלב
כוס חלב לטבילה
4 כפות א. סוכר
2 כף אינסטנט
28 ג’ ג’לטין
חציכוס חלב


אופן ההכנה


מערבבים את החלב והגלטין וממתינים 15 דקות,מכניסים למיקרו ל40 שניות,ממתינים כדקה ומערבבים
עם הגבינה.

מערבבים גבינה וסוכר ומקציפים את שמנת האינסטנט שאחסנו עם קופסאות עד לקבלת תערובת אחידה,
מורידים את המהירות ומוסיפים את הגבינה למוס וממשיכים בערבוב.
טובלים את הפתי בר בתוך חלב ומסדרים בתבנית ולאחר מכן יוצקים את הגבינה.
מקפיאים ללילה ומוציאים למשך שעתיים וחצי לפני ההגשה,מקציפים שמנת,אינסטנט ואבקת סוכר ומזליפים לפני ההגשה.
 
נערך לאחרונה ב:

mיטלמן

Well-known member
חבל שאתה ממשיך,
סה"כ 6 קופסאות שמנת מתוקה?
על קילוגרם וחצי גבינה אתה שם את אותה הכמות של שמנת מתוקה?
אתה קורא את המתכונים שאתה מפרסם?
עשית פעם עוגה?
שמת פעם כוס סוכר על המאזניים?
למה השאלה? כי משקלה 200 גרם,
ובאמת, כמות הפתי בר כבר לא משנה.
הרבה בריאות.
 
למעלה