מרכיבים:
פתי בר
4 שמנת מתוקה
1500 ג’ גבינה לבנה
400 ג’ סוכר (כוס)
2 אינסטנט וניל
כוס חלב
כוס חלב לטבילה
4 כפות א. סוכר
2 כף אינסטנט
28 ג’ ג’לטין
חציכוס חלב
אופן ההכנה
מערבבים את החלב והגלטין וממתינים 15 דקות,מכניסים למיקרו ל40 שניות,ממתינים כדקה ומערבבים
עם הגבינה.
מערבבים גבינה וסוכר ומקציפים את שמנת האינסטנט שאחסנו עם קופסאות עד לקבלת תערובת אחידה,
מורידים את המהירות ומוסיפים את הגבינה למוס וממשיכים בערבוב.
טובלים את הפתי בר בתוך חלב ומסדרים בתבנית ולאחר מכן יוצקים את הגבינה.
מקפיאים ללילה ומוציאים למשך שעתיים וחצי לפני ההגשה,מקציפים שמנת,אינסטנט ואבקת סוכר ומזליפים לפני ההגשה.
פתי בר
4 שמנת מתוקה
1500 ג’ גבינה לבנה
400 ג’ סוכר (כוס)
2 אינסטנט וניל
כוס חלב
כוס חלב לטבילה
4 כפות א. סוכר
2 כף אינסטנט
28 ג’ ג’לטין
חציכוס חלב
אופן ההכנה
מערבבים את החלב והגלטין וממתינים 15 דקות,מכניסים למיקרו ל40 שניות,ממתינים כדקה ומערבבים
עם הגבינה.
מערבבים גבינה וסוכר ומקציפים את שמנת האינסטנט שאחסנו עם קופסאות עד לקבלת תערובת אחידה,
מורידים את המהירות ומוסיפים את הגבינה למוס וממשיכים בערבוב.
טובלים את הפתי בר בתוך חלב ומסדרים בתבנית ולאחר מכן יוצקים את הגבינה.
מקפיאים ללילה ומוציאים למשך שעתיים וחצי לפני ההגשה,מקציפים שמנת,אינסטנט ואבקת סוכר ומזליפים לפני ההגשה.
נערך לאחרונה ב: