עוגת אייריש קרים

ישראלב

New member
עוגת אייריש קרים

אכלתי בשבת עוגת אייריש קרים נפלאה והייתי מעונין לקבל את המרשם אם יש למישהו תודה מראש ובתאבון.
 

fairy_mi

New member
יש בידי מתכון

של עוגת גבינה-אייריש קרים, אם זה מעניין אותך. אני מניחה שלא זו כוונתך בכל מקרה.
 

fairy_mi

New member
עוגת גבינה עם אייריש קרים ושוקולד

מתכון מאתר CAKES-R-US. טרם ניסיתי המתכון הספציפי, אבל בינתיים כל המתכונים שניסיתי מהאתר היו מעולים! __________________________________________________________ עוגת גבינה עם אייריש קרים ושוקולד החומרים אופן ההכנה: חומרים לעוגה בקוטר 26 ס"מ: 350 גרם פירורי עוגיות 60 גרם חמאה מומסת 2 כוסות חלב 1 כף אבקת קפה נמס 1/4 כפית מלח 4 ביצים מופרדות 10 גרם ג´לטין מומס ב-3 כפות מים 1/3 כוס ליקר אייריש קרים 1/2 ק"ג גבינת שמנת 1/2 כוס סוכר 120 גרם שוקולד מומס אופן ההכנה: 1. מערבבים את פירורי עוגיות עם החמאה ומשטחים בתבנית מתפרקת בקוטר 26 ס"מ. 2. מחממים את החלב עם הקפה והמלח עד לחום הגוף. 3. בסיר נפרד טורפים מעט את החלמונים, ויוצקים את החלב החמים לתוך החלמונים תוך כדי ערבוב. מחזירים לאש תוך כדי בחישה עד שהתערובת מסמיכה מעט. 4. מורידים מהאש, מוסיפים ג´לטין, מערבבים היטב ומוסיפים את הליקר. 5. בקערת המיקסר מקציפים את הגבינה עם מחצית מכמות הסוכר. תוך כדי הקצפה מוסיפים בהדרגה את תערובת החלמונים והחלב לתערובת הגבינה ומניחים לה להתקרר מעט. 6. מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר ומקפלים את הקצף לתערובת הגבינה. 7. מערבבים את השוקולד עם 1/2 1 כוסות מתערובת הגבינה. יוצקים את תערובת השוקולד על תחתית הפירורים ויוצקים מעליה את שאר התערובת. 8. מצננים במקרר במשך הלילה.
 
למעלה