עוגיות שוקולד צ´יפס

sima the beatle

New member
עוגיות שוקולד צ´יפס../images/Emo92.gif

שלום, אני מחפשת מתכון לעוגיות שוקולד צ´יפס, אבל משהו ממש טוב! כי זה ארוע חשוב....
תודה מראש!
 

fairy_mi

New member
סימה

אני אישית תמיד קונה שוקולד צ´יפס של אופנהיימר ומכינה את המתכון הרשום בגב האריזה- הוא קלאסי ומצוין. בכל מקרה, מצרפת לך 2 מתכונים שהם לא השוקולד צ´יפס הקלאסיים אבל מאוד טעימים, מוצלחים ואלגנטיים. בהצלחה
 

fairy_mi

New member
עוגיות שוקולד שחיתות

עוגיות שוקולד שחיתות של רוני ונציה (עוגיות שוקולד ושוקולד צ´יפס) רכיבים: ל-25 עוגיות: 2 ביצים 2/3 כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל 1/4 כוס קמח 1/4 כפית אבקת אפייה קורט מלח 225 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות 2 כפות חמאה (30 גרם) 2 כוסות אגוזי מלך, קצוצים גס 1 (כוס שוקולד-צ´יפס (170 גרם אופן הכנה: בקערה בינונית מקציפים היטב את הביצים עם הסוכר והווניל במקצף ידני, עד לקבלת תערובת אחידה. מנפים ביחד את הקמח אבקת האפייה והמלח. ממיסים את השוקולד (לא את הצ´יפס) עם חמאה בקערה, מעל לסיר עם אדים. מסירים מהאש (השוקולד צריך להיות חמים לא חם). מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת השוקולד, ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את תערובת הקמח, ולאחר מכן את האגוזים והשוקולד צ´יפס. מניחים את הבצק במקרר לפחות לשעה או יותר או עד שהתערובת יציבה. מחממים תנור ל-180 מעלות מעצבים מהבצק כדורים בקוטר 4 ס"מ, ומניחים במרחקים של 5 ס"מ, ומשטחים מעט ביד לחה לגובה 2.5 ס"מ. אופים כ-12 דקות, או עד שהחלק העליות נראה יבש וסדוק והאמצע נראה עדיין רך ודביק. מניחים את התבניות מעל לרשתות צינון ומיד מעבירים את העוגיות במרית מתכת לרשת לצינון מלא הערות: זמנים מודרנים, ידיעות אחרונות, 17.10.2001 עמ´ 18 מקור המתכון: רוני ונציה
 

fairy_mi

New member
עוגיות שקדים שוקולד ותפוז משובחות!

עוגיות שקדים שוקולד ותפוז משובחות! עוגיות טעימות, עשירות ומומלצות. מצרכים דרושים 4 כפיות תפוז מגורר 1 כפית תמצית וניל 1 ביצה גדולה 100 גרם שוקולד צ´יפס או מריר קצוץ 1.5 כוס שקדים קצוצים 1 ורבע כוס קמח חצי כפית אבקת סודה קורט מלח 3/4 כוס סוכר חום 1/2 כוס חמאה בטמפ´ החדר אופן ההכנה: 1. חממו תנור לחום של כ 170 מעלות 2. ערבבו יחד קמח, אבקת סודה וקורט מלח בקערה בינונית. 3. במיקסר ערבבו סוכר חום, חמאה, גרידת תפוז, ותמצית וניל עד לקבלת תערובת אוורירית וקלה. הוסיפו את הביצה. 4. הוסיפו את תערובת הקמח וערבבו היטב. הוסיפו את השוקולד והשקדים הקצוצים וערבבו. 5. שטחו בתבנית משומנת בעזרת כפית את העוגיות במרחק של כ 4 ס"מ אחת מהשניה. 6. אפו בתנור עד שהעוגיות יציבות למגע (כ 13 דקות), העבירו לקירור. ** את העוגיות צריך לאחסן בכלי אטום לאוויר ** מתוך האתר CAKES-R-US
 
למעלה