עוגיות חמאה - יש לכם מתכון?

Frutapao

New member
עוגיות חמאה - יש לכם מתכון?

אני מנסה לכוון לעוגיות החמאה בקופסה הכחולה העגולה, שיש בה כל מיני צורות של עוגיות חמאה עם ובלי סוכר, בניירות אישיים. אבל אני משער שלכל עוגיות החמאה יש אותו טעם... אז מכאן אני רק מבקש מתכון.

Frutapao

New member
הנה תמונות של העוגיות שהתכוונתי אליהן>>>>>>>>

23.com/images/prodimg/large/FGV1075_1lg.jpg target=_blank>1 2 3

rivkaman

New member
עוגיות החמאה של גאקומו

החומרים: 500 גר' קמח 250 גר' סוכר 250 גר' חמאה מעט מלח 1/4 כוס חלב 3 חלמונים 2 כפיות קקאו לעוגיות חומות. אופן ההכנה: ממיסים את החמאה. מערבבים בקערה את הקמח והסוכר. מוסיפים את החלמונים, החמאה ושאר החומרים. לשים עד לקבלת בצק אחיד ורך. משטחים עלה ויוצרים עוגיות בתבנית או משתמשים במכשיר מיוחד לעוגיות. אופים את העוגיות בתנור בחום של 180 מעלות במשך כ-20 דקות.

rivkaman

New member
עוגיות החמאה של מיכל לוי

עוגיות חמאה הולנדיות / מיכל לוי-אלחלל, מתוך הספר "עוגיות ועוד" סימן ההיכר של עוגיות מגרות אלו הוא השקד הנעוץ בטבורן. החומרים יספיקו לכ-40 עו חומרים 250 גרם חמאה בטמפ' החדר 1/2 כוס (100 גרם) סוכר 1/2 כפית תמצית וניל 3 חלבונים 3 כוסות (375 גרם) קמח לציפוי: 50 שקדים (עם הקליפה) 1 חלבון מוקצף קלות 3-2 כפות סוכר אופן ההכנה 1. מחממים תנור לחום בינוני (175 מעלות). מרפדים תבניות תנור בנייר אפייה. 2. שמים את החמאה והסוכר בקערת המערבל ומקציפים 3-4 דקות במהירות גבוהה, עד שהחמאה מבהירה. מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים את הווניל והחלבונים, עד שהם נבלעים בחמאה. מוסיפים את הקמח ומערבלים עד שנוצר גוש בצק (אם הבצק דביק מדי מוסיפים 2-3 כפות קמח). עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומאחסנים במקרר כחצי שעה. 3. יוצרים מהבצק כדורים בקוטר כ-2 ס"מ, נועצים שקד במרכזו של כל כדור ומניחים בתבנית, כך שהשקד יפנה כלפי מעלה. מורחים את העוגיות בחלבון, בוזקים עליהם סוכר ואופים 20-25 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות בשוליים. אפשר לאחסן בכלי אטום שבוע לפחות.

rivkaman

New member
עוגיות החמאה של קרין גורן

חומרים ל-1 ק"ג עוגיות: 300 גרם חמאה רכה 1/2 כוס אבקת סוכר 1 כפית תמצית וניל קמצוץ מלח 1 ביצה 41/2 כוסות קמח 1 כפית אבקת אפיה 11/2 כוסות אגוזי לוז קלויים וטחונים אבקת סוכר לקישוט + במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה, אבקת סוכר, תמצית וניל ומלח. מוסיפים ביצה וממשיכים לעבד עד שהיא נבלעת בתערובת. + בקערית מנפים קמח ואבקת אפיה. מוסיפים לתערובת החמאה יחד עם האגוזים ומערבלים רק עד שמתקבל בצק. אם הבצק דביק אפשר להוסיף מעט קמח. + יוצרים מהבצק כדור ומשטחים לעיגול. עוטפים בניילון נצמד ומקררים חצי שעה. + מחממים תנור ל-180 מעלות. + מרדדים את עיגול הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי חצי ס"מ. קורצים עוגיות בעזרת כוס בקוטר הרצוי. מניחים את העוגיות באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפיה. אופים 15-10 דקות (תלוי בגודל העוגיות). מצננים כמה דקות ומפזרים על העוגיות אבקת סוכר בעודן חמימות.

rivkaman

New member
עוגיות החמאה שאני מכינה

200 גרם חמאה 1/2 כוס סוכר 1 חלמון 2.5 כוסות קמח להכין בצק לשים במקרר לשעה לאחר מכן לוקחת חתיכות בצק מכינה עיגולים קטנים ושמה על נייר אפייה עם מרווחים כי העוגיות מתפשטות וכדי שלא תידבקנה. או מכינה סהרונים, אפשר לפזר מעל סוכר. זמן אפייה 20 דקות 170מעלות לשים לב שהעוגיות לא תישרפנה.

rivkaman

New member
עוגיות החמאה של סיוי

עוגיות 123ו סיוי 24 [מצורף קובץ jpg] ו 10:47 | 28/04/07 100 גרם אבקת סוכר (שקית קטנה) 200 גרם חמאה חתוכה לקוביות 300 גרם קמח 1 כפית שטוחה אבקת אפייה 1 שקית סוכר וניל 1 ביצה שמים את כל המצרכים במעבד מזון עם להב פלדה, להתחיל בפולסים, לתת עוד עירבול עד שנוצר כדור וזהו! (בבצק צריכים להיראות מעין פתיתי חמאה קטנים, עיבוד יתר פוגע בפריכות). לשים כשעה במקרר. לרדד, לקרוץ צורות. לאפות ב-190 מעלות כ-12 דקות. בתמונה אלה העוגיות מצד שמאל

rivkaman

New member
העוגיות של סיוי הכי דומות לשלי

אני לא יודעת איך מעבירים תמונה אבל לסיוי יש גלריה ובה תמונות בטוח העוגיות מצולמות שם.

rivkaman

New member
מצרפת לך את הקישור לגלריה של סיוי שם

תראי את העוגיות בצורת שושנים

rivkaman

New member
,כתבתי לך שאני ממליצה על העוגיות של סיוי

הן הכי דומות לשלי הנה המתכון עוגיות 123ו סיוי 24 [מצורף קובץ jpg] ו 10:47 | 28/04/07 100 גרם אבקת סוכר (שקית קטנה) 200 גרם חמאה חתוכה לקוביות 300 גרם קמח 1 כפית שטוחה אבקת אפייה 1 שקית סוכר וניל 1 ביצה שמים את כל המצרכים במעבד מזון עם להב פלדה, להתחיל בפולסים, לתת עוד עירבול עד שנוצר כדור וזהו! (בבצק צריכים להיראות מעין פתיתי חמאה קטנים, עיבוד יתר פוגע בפריכות). לשים כשעה במקרר. לרדד, לקרוץ צורות. לאפות ב-190 מעלות כ-12 דקות. בתמונה אלה העוגיות מצד שמאל

למעלה