קמח תמי משפר את המאפים, בלי ספק אבל
אני מעריכה שזה תלוי גם בהרכב המתכון.
כשאפשר להשתמש בקונדיטור-אני משתמשת כי הוא מוזיל את העלויות אבל שוב, זה לא תלוי רק בסוג הקמח אלא גם בכמויות שלו ובשאר המרכיבים.
לדוגמה: כשיש במתכון עד כוס אחת של קמח-אמיר אותו בקונדיטור בתנאי שיש במתכון מגוון של חומרים והוא לא מבוסס בעקר על הקמח (ביצים, חמאה, נוזלים, חמרי טעם וכו').
יחד עם זה, למשל במתכון של העוגיות שפרסמתי בשרשור המתכונים יש רק 4 רכיבים ובהם קונדיטור והוא מוצלח ביותר בדיוק כך.
אני חושבת שקצת קשה להכליל אלא יש חשיבות להתנסות. זה אמנם גוזל זמן אבל מכיוון שבתוך כל זה נכנס גם הטעם האישי...אין הרבה ברירה אלא לנסות ולהגיע למתכון מנצח מבחינתך.
את יכולה לנסות להעלות מראש לפורום מתכון שאת רוצה להכין ולהתייעץ בקשר להרכב הקמח.