עוגה אפויה בחצייה

tsveeka23

New member
עוגה אפויה בחצייה

אשתי הייתה מכינה עוגות בחושות והכל בסדר.
לאחרונה בעוגות יוצר מצב של חצי העליון יציב ומוצק ובאמצע הוא נוזלי ולא יציב.
חשוב לדעתי שאשתי מנפה את הקמח לפני שהיא מכניס את הבלילה לתנור.
אשתי החליפה תבנית וזה לא עזר.
האם ניתן לשער שהבעייה של התנור?

הנה דוגמא למען הסר ספק: בהכנת עוגת דבש לפני כמה חודשים העוגה הייתה בסדר כאשר אתמול כאמור יצא חצי מוצק וחצי נוזלי, היא השתמשה באותו מתכון שלה.
שבת שלום ותודה מראש
טלי וצביקה
 

bali

New member
מנהל
נשמע שהבעיה בתנור

ואם החלק העליון אפוי והמרכז-תחתית לא, נראה לי שהבעיה היא בחום התחתון.
לפני שקוראים לטכנאי שיבדוק את התנור, שימו לב שאתם אופים במצב של חום עליון ותחתון יחד, עם או בלי טורבו, ושלא בטעות אפיתם עם חום עליון בלבד.

בהצלחה ואפייה טובה
 

חנהפ

Active member
אין שום קשר בין קמח מנופה לבעיה שאתה מתאר

אם כל פרוטוקול העבודה נשאר אותו דבר אזי הבעיה בתנור .
כדאי לדעת איך אתם אופים האם בטורבו או באפיה עליונה ותחתונה.
 
למעלה