עוברים לארה"ב

medicrp

New member
עוברים לארה"ב

בעלי ואני עוברים לטקסס למספר שנים ומעוניינים לשלח חלק מהריהוט וחפצים אישיים- לפי החישוב שלי, מדובר בכ 7 מטר קוב. האם מישהו מכיר/ יודע כמה צריך לעלות חלק ממכולה מישראל לטקסס וחברות שמתעסקות בנושא? ניסיתי לדבר עם חברות שילוח בארץ, אבל הם מתעסקים עם חברות ולא אנשים פרטיים. תודה, רוני

almeda1

New member
זה אף פעם לא משתלם - ישחטו עורכם

למכווווווווווווווור

medicrp

New member
לא ממש

כשחזרתי לארף הבאתי חלק במכולה- היה שווה, בהתחשב בעובדה שהייתי צריכה להביא בגדים וחפצים אישיים של 9 שנים בארה"ב!!! אם נחשב את כ ל הדברים שנצטרך לקנות (המטרה היא לא להשתקע שם, אלא לחזור אחרי 2-3 שנים), יותר זול להביא את הדברים מהארץ... הבנתי שזה צריך להיות יותר זול לשלח מישראל לארה"ב מאשר ההיפך....

chulila

New member
ממש לא ברור שלהעביר ריהוט של בית

יהיה משתלם כלכלית יותר מלקנות ריהוט חדש (גם אם לא הכי איכותי) ל - 2-3 שנים הקרובות. חפצים אישיים אפשר לשלוח במשלוח ימי, שעולה (באופן יחסי) גרושים. כמובן שנכנסים גם אספקטים שאינם כלכליים, אבל מבחינה כלכלית, ממש לא ברור שיותר זול לשלוח חפצים גדולים שמחייבים מכולה. לחפצים קטנים יותר, שמאפשרים משלוח ימי, אכן יש הגיון כלכלי בלשלוח ולא לקנות חדש.

medicrp

New member
לא ריהוט מלא של בית

הכוונה היא לחפצים אישיים וכמה דברים גדולים... לא את כל הבית- וכמובן שבמשלוח ימי של חלק במכולה (אין לנו צורך במכולה שלמה) אם עושים חישוב של קניה של מזרון, מיטה, כלי מטבח, בגדים ונעליים- זה שווה- תאמיני לי, אני מכירה את המחירים בארה"ב... בכל מקרה, הבקשה היתה לפרטים על מעבירים... האם את יכולה לעזור?

ממתי

New member
אפשר לרהט דירה קטנה ברהיטים חדשים במחיר

של עלות משלוח מכולה. על אחת כמה וכמה כשמדובר בהלוך ושוב. פריטים קטנים, אפשר לשלוח דרך הים, אאל"ט סדר גודל של 200 ש"ח ל 20 קילו.

chulila

New member
לא אני לא מכירה פרטים של חברות שילוח

אבל, קראתי פה קצת בפורום לגבי המחירים, ואני מזמינה אותך שוב לבדוק אם המחיר בין שליחת כל הדברים שציינת במשלוח ימי + קניית מיטה ומזרון חדשים בארה"ב יהיה אכן גבוה יותר משליחתם בחלק ממכולה. לפי הבנתי (וכפי שנראה הבנתם של אנשים נוספים בפורום) יש הגיון כלכלי באופציה א'. אני לא מציעה לקנות הכל - אלא לשלוח מה שאפשר לשלוח במשלוח ימי ואת השאר לקנות בארה"ב (מיטה, מזרון, רהיטים פשוטים). מכיוון שדיברת על הגיון כלכלי, זו תשובה רלוונטית, שמטרתה לעזור לך. גם אני מכירה את המחירים בארה"ב (יש טווח גדול מאוד של מחירים לגבי כל פריט), את המחירים של משלוח ימי בדואר ויש לי מושג כללי לגבי מחירים של מכולות. בהצלחה!

medicrp

New member
אם ככה, אז עוד שאלה

האם ניתן לשלוח בדואר חפצים שבירים? האם הם יגיעו שלמים? אני מדברת על כלי מטבח וכ"ו.

ממתי

New member
א. כן. ב. לא בטוח.

בשביל זה המציאו את איקאה/וולמארט/טארגט. גם אם היו מבטיחים לך שהכל היה מגיע שלם, לדעתי משקל כלי הבית לא היה מצדיק אפילו את המשלוח הימי. הכוונה רק לדברים שבירים, כלי אוכל בהחלט אפשר לשלוח בדואר. אם נוסעים לשנתיים שלוש תאפסני אותם אצל משפחה/חברים ותקני חדשים כאן.

chulila

New member
אני שלחתי המון דברים, גם שבירים

וכולם הגיעו שלמים. בעיקר כל מיני כוסות (גם דקות) עם ערך סנטימנטלי שרציתי שילוו אותי. כמובן שזה תלוי באורז/ת..
למהדרין - עיתונים, מעל ניילון פצפצים ומעל בגדים להפרדה בין כל מיני דברים שבירים - נשמע לי סביר, וכאמור מנסיוני הכל הגיע שלם. כמובן שאני לא מספקת תעודת אחריות, אבל גם לא נראה לי שמשחקים עם הארגזים כדורגל בדואר (בייחוד כשמדובר על ארגז של 20 ק"ג - זה דורש הרבה שרירי רגליים..
)

Maya651

New member
טיפ לא אקולוגי - לעטוף בחיתולים

כשאנחנו עברנו דירה עם הילדון היו לנו כמה חבילות של חיתולים שהיו קטנות עליו, אז השתמשנו בהן לעטוף דברים שבירים והיה מאוד מוצלח.

Charlotte 8

New member
ארגזים בדואר

לחפצים אישיים הכי זול לשלוח בדואר ישראל. אנחנו שלחנו ארגזים עם חברת הובלה . יצא מאוד יקר ולא מומלץ.ממליצה בחום לא לעבוד עם T.D.Y

n47

New member
ניסית את גלובוס?

קיבלתי מהם הצעת מחיר לפני כחצי שנה להעברת דירה שלמה (לא מאוד עמוסה אבל עדיין, חמישה חדרים) ב 7000 דולר

למעלה