עד איזה שעה יש אוטובוסים עד איזה שעה יש אוטובוסים בירושלים? אני צריך לדעת מתי הזמן האחרון של קו 13
ה הגנרל הפנט של גאוורה New member 9/7/04 #1 עד איזה שעה יש אוטובוסים עד איזה שעה יש אוטובוסים בירושלים? אני צריך לדעת מתי הזמן האחרון של קו 13
א איליה. New member 9/7/04 #2 לפי האתר של אגד נכתב ע"י הגנרל הפנט של גאוורה: עד איזה שעה יש אוטובוסים בירושלים? אני צריך לדעת מתי הזמן האחרון של קו 13 לחץ כדי להרחיב... לפי האתר של אגד האחרון לכיוון קטמון עובר בתחנה המרכזית בשעה 17:55. האחרון לכיוון ק.מנחם וגבעת משואה עובר בתחנה המרכזית בשעה 17:50.
לפי האתר של אגד נכתב ע"י הגנרל הפנט של גאוורה: עד איזה שעה יש אוטובוסים בירושלים? אני צריך לדעת מתי הזמן האחרון של קו 13 לחץ כדי להרחיב... לפי האתר של אגד האחרון לכיוון קטמון עובר בתחנה המרכזית בשעה 17:55. האחרון לכיוון ק.מנחם וגבעת משואה עובר בתחנה המרכזית בשעה 17:50.
ה הגנרל הפנט של גאוורה New member 9/7/04 #3 תודה רבה נכתב ע"י איליה.: לפי האתר של אגד האחרון לכיוון קטמון עובר בתחנה המרכזית בשעה 17:55. האחרון לכיוון ק.מנחם וגבעת משואה עובר בתחנה המרכזית בשעה 17:50. לחץ כדי להרחיב... תודה רבה
תודה רבה נכתב ע"י איליה.: לפי האתר של אגד האחרון לכיוון קטמון עובר בתחנה המרכזית בשעה 17:55. האחרון לכיוון ק.מנחם וגבעת משואה עובר בתחנה המרכזית בשעה 17:50. לחץ כדי להרחיב... תודה רבה