עדשות מגע לבת ה-14 שלי. יומיות, שבועיות,

מחשבות

New member
עדשות מגע לבת ה-14 שלי. יומיות, שבועיות,

חודשיות? אין צילינדר. איך זה הולך ומה המחיר?

מחשבות

New member
בנוגע ליומיות אני מבין שלא ניתן להסיר ולשים

שוב אחרי שעה-שעתיים.

גיסי משתמש ביומיות ולטענתו הוא משתמש בהן

מה ימים. לא מבינה איך מפני שאצל הבת הן נקרעות.

r i n i

New member
תלוי כמה אתה רוצה להוציא

מבחינת מחיר: יומיות הכי יקרות, אח"כ שבועיות ובסוף חודשיות.
צריך לזכור שלשבועיות ולחודשיות צריך לקנות גם חומר ניקוי (השריה).
יש כל הזמן קופונים ומבצעים לגבי עדשות וחומרי ניקוי.

מבחינת טיפול: היומיות עדיפות. מרכיבים בבוקר ובערב זורקים, השבועיות והחודשיות מצריכות השריה בערב עד למחרת.
צריך לזכור שהעדשה סופחת אליה לכלוכים והפרשות והעין היא איבר רגיש ולכן הטיפול בהן צריך להיות בידיים נקיות ותוך שימת לב מירבית.

בעבר היו עדשות "קבועות" שהיו מתאימים לשנתיים ושולחים לניקוי כל חצי שנה. היום החודשיות הן "רע במיעוטו".

לגבי סוגים, יש כמה חברות, הבנים שלי השתמשו באלו של חניתה (שזה אותו מוצר כמו "פלטינום" של אופטיקה הלפרין ואני חושבת שגם "לייף" של סופרפארם) יש את ג'ונסון את ג'ונסון שנחשבות טובות מאד, כנ"ל גם דייליז של ציבה.

הכי הכי הכי חשוב - לשמור על היגיינה!

r i n i

New member
החשבון וה"יקר" הוא שלך

100 ש"ח ל- 30 עדשות שזה 100 ש"ח לשבועיים (עדשה בכל עין).
עכשיו תעשה חשבון על שבועיות ועל חודשיות.

אם זה מתאים לכיס שלך - אחלה!

r i n i

New member
כמו שהסברתי לך

עדשות יומיות = 15 ימים לקופסה
עדשות חודשיות = 3 חודשים של שימוש + חומר לניקוי
עדשות שבועיות - אני לא יודעת כמה יש בקופסה, אני חושבת שש עדשות, לזה צריך להוסיף חומרי ניקוי

הבכור התחיל עם עדשות קבועות, עבר לחודשיות וכעת, בצבא, הוא עם משקפיים.
מס' 2 כנ"ל. כעת, בצבא אחרי 10 חודשי שירות, הוא חזר לעדשות יומיות. לא משתמש בהן כל יום.

r i n i

New member
אני חושבת שחודשיות

ואני חוזרת שוב ושוב - הכי חשוב זה לשמור על היגיינה.
בקשו הסברים והדרכה באופטיקה שאתם קונים את העדשות. זה לוקח כמה דקות אבל אל תוותר על זה, ודא שהיא מקבלת את המידע כמו שצריך.
לפחות בפעם הראשונה.

בעתיד היא תדע להכניס את העדשה "על עיוור".

iris mom of two

New member
אנחנו הלכנו על יומיות

נכון, הכי יקר. אבל הכי פשוט לבת 18 שגרה מחוץ לבית כרגע, ואני לא כולה לשלוט על ההגיינה שלה. אפשר להוציא ולזרוק, לא צריך לזכור האם החודש נגמר היום מחר או אתמול, או שבוע שעבר...

כן אפשר להוציא ולהחזיר אחרי שעה שעתיים, אבל למה? מצד שני אפשר לשחות עם העדשות, במיוחד אם לא שוחים כל יום, ואז אם הם נעלמות, לא נורא.

בקצור, הבת שלי אוהבת.

iris mom of two

New member
אני חושבת שאת השעה או משהו שהיא ישנה

במשך היום מדי פעם היא ישנה איתם בפנים. זה לא בעייתי. זה לא שהיא ישנה מנוחת צהריים כל יום. העדשות מאד דקות, ונושמות. לא בריא להתרגל לישון איתם כל הלילה כל לילה.

עדשות

זה ממש תלוי בסוג העדשה ובמספר.

אני קניתי לה עדשות מסיליקון וזה עלה לשנה בסביבות 2000 ש"ח. יש אפשרות לקנות לחצי שנה ואז זה יוצא כמעט כמו שנה.
החומרים עולים בערך 80 ש"ח לחודש.

ברגע שאתה מגלה איזה חומרים צריך אפשר לקנות באינטרנט הרבה יותר זול מהחנויות.

אם זאת פעם ראשונה שלה עם עדשות לא הייתי קונה יותר מחבילה אחת (שיש בה שלוש עדשות). צריך לתת לה להתרגל לזה ולוודא שהיא באמת יכולה ללכת אם זה ואין לה בעיות של יובש בעיניים. אז אני מציעה לך ללכת על משהו כמו שלושה חודשים ואחר כך להחליט אם ממשיכים. זה יוצא כביכול יותר יקר אבל אני נתקעתי עם זיכוי של אלף שקל והייתי צריכה לרכוש בחנות משקפיים.

אני קונה לה יומיות באופטיקנה אוןליין וזה

צא הכי זול. לחצי שנה. אבל קודם יש לוודא התאמה אז בהתחלה זה קצת יותר יקר כי קנינו בפארמים אבל גם במבצע שהיה 1+1. באופטיקה לפעמים נותנים לנסות.

למעלה