עדכונים מטיפול ה-IVF הראשון שלי

מיכל ק-ש

New member
עדכונים מטיפול ה-IVF הראשון שלי../images/Emo39.gif

מיום שישי שעבר אני מסניפה סינרל ומיום ראשון מקבלת זריקות מנוגון. היום בבוקר נצפו כ-10 זקיקים בגדלים רלוונטיים והשאיבה תהיה ביום שלישי. הטיפול עד עתה עבר די בקלות. אולי בגלל שכל כך חששתי וממש התבדיתי. כמעט ואין לי תופעות לוואי (חוץ מבחילות ממש קלות למשך פרקי זמן קצרים מאוד), הזריקות לא שורפות לי ויש תגובה יפה והרבה זקיקים. יש לי מצב רוח מצוין ואני די נהנית מהטיפול (חולני לא?!
). אני חושבת שזה נובע גם מההקלה שסוף סוף נמצאה הבעיה ואני פועלת בכיוון הנכון וגם מכך שציפיתי לתופעות לוואי שלא מגיעות (טפו, טפו, טפו
). "רק" הנוזל בחצוצרה מעיב על כל התהליך ועל פינטוז של הצלחת ההפרייה
. גם כי הוא מוריד את סיכויי ההשתרשות וגם בגלל הידיעה שאם הטיפול הזה לא יצליח, אני אצטרך לעבור ניתוח להוצאת החצוצרה
. אני קצת במתח לקראת השאיבה. גם בגלל שאף פעם לא עברתי הרדמה, אך בעיקר בגלל שאין לי מושג אם הביציות יהיו "טובות" וכמה עוברונים יצאו מההפריות. תחזיקו לי אצבעות, אני זקוקה לכל עזרה אפשרית כדי לא להגיע לניתוח בחודש הבא וכדי להיות בהריון סוף סוף. לסיום, אני חייבת לשתף אתכם בעוד מחשבה: אם לא היו ממציאים את טיפולי ה-IVF הייתי נחשבת לעקרה. בעיני כל התהליך של IVF הוא לא פחות ממדהים ואני מודה על כך שהוא קיים. אני מאחלת לכולנו שבוע מצוין וחיובי. מיכל

אולה *

New member
מיכלוש, ../images/Emo50.gif

אין מה לפחד מהשאיבה - הכל יעבור ממש מהר. ובד"כ מרגישים טוב אחרי ההרדמה. (אלא אם כן מדובר במקרים חריגים - כמוני
) גם אני אומרת
למדע. כי זה הסיכוי היחיד שלנו. מחזיקה לך אצבעות, אולה

עמית@

New member
זו הפעם השלישית (!!!) שאני מנסה

לענות לך, אחרי שתי תשובות ארוכות כאורך הגלות, אז הפעם אקצר כדי לחוס על ליבי החלש. טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה
מלח מים
לכל ה
וה
חסר לתפוז שזה לא עולה עכשיו.! המון המון הצלחה מיכלי, עמית

ligo

New member
מיכלי

שיהיה המון המון הצלחה בשאיבה. אני לא "זכיתי" להכיר את התהליך אבל כשהייתי מאושפזת עם היפר היו בחדר לידי בנות שעשו שאיבה- באו עם הבעל, שמו את הבגדים היפים של ביה"ח, עשו שאיבה, חזרו מטושטשות על המיטה וכעבור זמן קצר יצאו לבושות בחזרה בבגדיהן עם פרפרים בבטן. כך זה נראה במבט מהצד. מאחלת לך שיהיה קל, והכי חשוב- שישאבו הרבה
יפהפיות!

רוני@30

New member
מיכל - איזה כיף שאת אוטוטו שם...

ואיזה כיף שפחדייך התבררו כלא נכונים וששום דבר לא התפספס בדרך! אני מקווה שזה אומר שגם כל הפחדים האחרים יתגלו כלא נכונים ושיהיה לך "בינגו" הפעם. 10 זקיקים זה עגול, גדול ויפה - בדיוק כמו ההריון שאני מקווה שאת תיכף מתחילה. ההרדמה היא החלק הכי מוזר בכל השאיבה - אני הרגשתי כאילו שכיבו אותי והדליקו אותי מחדש במקום אחר. הרופא אמר לי "עכשיו את תשני" והדבר הבא שאני יודעת זה שהתעוררתי בבת אחת, למצב של עירנות מוחלטת, בחדר אחר, וכמובן אחרי הכל. אני נורא פחדתי מההרדמה (הצלחתי להמציא פחדים ממש מקוריים בעניין, אני לא אספר כדי שלא תאמצי אותם) - וזה היה פשוט "כלום". ריק. כמו חור שחור. אם את רוצה פירוט יותר מדוקדק של מה קורה ביום השאיבה וכד´ - רק תגידי. אני מחזיקה לך כל אצבע, שריר וגיד אפשרי. רוני

הרמוניה

New member
שיהיה המון בהצלחה../images/Emo57.gif

אני עדיין לא מכירה פרוצדורות של שאיבה והחזרה (בטח אני אשאל שאלות דומות עוד כמה חודשים ומקווה שתבואי מפורום הריון אחרי בשביל לתת תשובות....) אבל הדבר הנחמד שאני יכולה להגיד על הרדמה זה שיש בזה משהו קצת כמו קסם- רגע אחד את לפני לחוצה ופוחדת.... ומיד אומרים לך שאת כבר אחרי ותקומי כבר.... כבר מזמן לא הייתה לנו מישהי שהצליחה בנסיון ראשון- אז בבקשה.... הרמוניה

מ י כ ל

יום שלישי זה יום מצוין - גם פעמיים כי טוב, וגם זה יום "עם קבלות" על הניסים שקרו בו, ושדווקא קשורים לענייני תינוקות (לפני 2001 שנה, אמנם, אבל - מי סופר). שיהיה בהצלחה, מיכלי, שהכל ימשיך לעבור בקלות ובנעימים, ושיעברו מהר השבועיים המעצבנים עד שתקבלי את התשובה החיובית שלך... מחזיקה לך אצבעות!!

אפרת**

New member
מיכל,

בשאיבה הראשונה הייתי היסטרית. בגלל ההרדמה. זה כלום. באמת. את לא מספיקה לומר ג´ק רובינסון ואת רדומה. ואח"כ את פשוט מתעוררת בחדר התאוששות וזהו. המון הצלחה. אפרת

שתכתבי לנו שהיו שלושה טיפולים

מהטיפול הזה... הראשון האחרון וזה שהצליח... מחזיקה אצבעות חזק חזק חזק ועוד יותר חזק רק בשורות טובות, יקירה זוהרה

../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

מחזיקה לך אצבעות שיקצרו יבול רב שהביציות והזרעונים יהפכו לעוברים ושיהפכו לתינוק מושלם או אפילו שניים... בהצלחה !

עידית ד

New member
את עושה לי חשק ל- IVF ....

טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה מחזיקה לך אצבעות אני עושה כשפים, לחשים וכו´.. בהצלחה מיכלי עידית

בהצלחה מיכל!

השאיבה קצת מלחיצה, אבל יהיה בסדר. ואני חייבת למחות- מה זה מנוגון לא שורף??? את אלופה, מיכל!

מיכל ק-ש

New member
תודה לכולכם ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אני מתחילה להתרגש לקראת מחר...
יש כבר פרפרים בבטן
(זה הכי קרוב לפרפר שמצאתי) וה-
דופק חזק.

יובל@

New member
מחזיקה לך אצבעות כבר מעכשיו../images/Emo45.gif

שיהיה בהצלחה בטיפול הראשון ושנשמע בשורות טובות בעוד שבועיים

מיכלוש כמדומני את באיכילוב?

אם כן אז מחר אני שם לדם ושיהיה לך המון הצלחה. נורה

../images/Emo45.gif מיכלי.

החששות הן מקובלים וברורים (מקווה שהעיברית בלי שגיאים
) ואני חושבת שאין אחת או אחד שלא חושש ממה שאת ציינת. לגבי הנוזל אין לי מושג, אבל אני מחזיקה לך אצבעות שהטיפול יהיה מוצלח ולא יהיה צורך בהסרת החצוצרה.... וזה יהיה הכי טוב שיכול להיות. מחזיקה שיהיו המון עוברונים ובאיכות טובה טובה טובה, שימתינו לך עוד כמה חבר´ה במקפיא לפעם הבאה. ה-ל-ו-א-ייייייי
ואני חשבתי שאני במשוגעת היחידה שחושבת כל הזמן על כך שבעידן אחר הייתי עקרה.... אז כנראה שכן. אבל אני חושבת שאורח החיים המודרני גורם כמעט לכל מה שקורה לנו. אז אולי בכל זאת לא היינו עקרות. אולי.... מי יודע.... בהצלחה.

למעלה