עדכונים מטיפול ה-IVF הראשון שלי../images/Emo39.gif
מיום שישי שעבר אני מסניפה סינרל ומיום ראשון מקבלת זריקות מנוגון. היום בבוקר נצפו כ-10 זקיקים בגדלים רלוונטיים והשאיבה תהיה ביום שלישי. הטיפול עד עתה עבר די בקלות. אולי בגלל שכל כך חששתי וממש התבדיתי. כמעט ואין לי תופעות לוואי (חוץ מבחילות ממש קלות למשך פרקי זמן קצרים מאוד), הזריקות לא שורפות לי ויש תגובה יפה והרבה זקיקים. יש לי מצב רוח מצוין ואני די נהנית מהטיפול (חולני לא?!
). אני חושבת שזה נובע גם מההקלה שסוף סוף נמצאה הבעיה ואני פועלת בכיוון הנכון וגם מכך שציפיתי לתופעות לוואי שלא מגיעות (טפו, טפו, טפו
). "רק" הנוזל בחצוצרה מעיב על כל התהליך ועל פינטוז של הצלחת ההפרייה
. גם כי הוא מוריד את סיכויי ההשתרשות וגם בגלל הידיעה שאם הטיפול הזה לא יצליח, אני אצטרך לעבור ניתוח להוצאת החצוצרה
. אני קצת במתח לקראת השאיבה. גם בגלל שאף פעם לא עברתי הרדמה, אך בעיקר בגלל שאין לי מושג אם הביציות יהיו "טובות" וכמה עוברונים יצאו מההפריות. תחזיקו לי אצבעות, אני זקוקה לכל עזרה אפשרית כדי לא להגיע לניתוח בחודש הבא וכדי להיות בהריון סוף סוף. לסיום, אני חייבת לשתף אתכם בעוד מחשבה: אם לא היו ממציאים את טיפולי ה-IVF הייתי נחשבת לעקרה. בעיני כל התהליך של IVF הוא לא פחות ממדהים ואני מודה על כך שהוא קיים. אני מאחלת לכולנו שבוע מצוין וחיובי. מיכל
מיום שישי שעבר אני מסניפה סינרל ומיום ראשון מקבלת זריקות מנוגון. היום בבוקר נצפו כ-10 זקיקים בגדלים רלוונטיים והשאיבה תהיה ביום שלישי. הטיפול עד עתה עבר די בקלות. אולי בגלל שכל כך חששתי וממש התבדיתי. כמעט ואין לי תופעות לוואי (חוץ מבחילות ממש קלות למשך פרקי זמן קצרים מאוד), הזריקות לא שורפות לי ויש תגובה יפה והרבה זקיקים. יש לי מצב רוח מצוין ואני די נהנית מהטיפול (חולני לא?!