עדכון :)

נוסעת27

New member
עדכון :)

היי לכם
חולקת כאן את סיפורי בהמשכים, מאמינה שאולי משהו מהנסיון והחוויות יכול לעזור בדרך כלשהיא לאחרים :)
אז כמו שכבר חלקתי כאן, סבלתי במשך כחודשיים מתופעה דה ראליזציה\זה פרסונליזציה. אחרי בדיקות רפואיות ושני פסיכיאטרים הבנתי שאני סובלת מחרדה שגרמה לתחושת הניתוק.לאחר התלבטות דחיתי את ההצעה לקחת כדורי ציפרלקס.
ומה היום? אני מרגישה שאני צועדת בשביל, לעיתים מתקדמת מהר ולעיתים יותר לאט. לפעמים יש צעד אחורה, ואז שוב מתקדמת, כל הזמן בכיוון הנכון. עושה הרבה פעילות גופנית, עושה טיפול בדמיון מודרך עם מטפלת וכן טיפול אצל פסיכולוגית. חזרתי לעבוד, בניתי שגרה ממלאה ומרגישה שאני לא אותו האדם שהייתי לפני שכל זה התחיל. לאט לאט הפלונטר נפתח. פתאום תובנות על הדחקה רגשית ארוכת שנים שככל הנראה הייתה חלק מהטריגר לההתפרצות של החרדה. להתמודד עם התהומות הכי קשות, גם כשלא קל. כשהתחלתי להתעמת עם הרגשות הכי קשים ושליליים שהדחקתי פתאום נזכרתי מה זה להרגיש ולכאוב באמת. ושזה בסדר. בשבועות האחרונים עוד היו פעמים ספורות תחושות קלות של חרדה, פי מליון פחות עוצמה מההתקפים שהיו כשהייתי בתחושת הניתוק. מרגישה שלאט לאט חוזרת לשליטה מלאה.
עוד יש דרך, אבל מתחילה לראות את האור בקצה המנהרה :)

MIKARPAD

New member
היי נוסעת יקרה.

תודה על העדכון ויופי לשמוע על הדרך שאת עושה,מעתיק לך דברים שכתבתי לך לפני כמעט חודשיים:
"לדעתי מצב כזה בא להגיד לך משהו בעניין שינוי שמתבקש ומתרחש בחייך ומאד יתכן שכשתשובי לפגוש את עצמך, זו לא תהיה מי שהיית קודם אלא עצמך אחרת, יותר נכונה, שלימה ומדויקת. העקרון הוא משבר = הזדמנות".
בהצלחה בהמשך הדרך.

נוסעת27

New member
תודה לך!!!

זכרתי היטב את המילים המחזקות שכתבת לי אז, וזה עזר המון, האמפטיה וההבנה שיש דרך לעבור ויש לאן להגיע.
המון תודה לך

"אם יוצאים מגלים דברים נפלאים"

נוסעת יקרה,
אכן כשמך, נוסעת, יצאת למסע,
מסע של שינוי.
לא תמיד הדרך חלקה,
לפעמים יש בדרך מהמורות,
אבל כפי שאמר ד"ר סוס "אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים"
אני מאחלת לך הצלחה בהמשך המסע,
ותודה על השיתוף.

למעלה