הקוסמת הורודה2
New member
עדכון
אוקיי אני לא אספר הכל כי יש דברים שפשוט לא.
בגדול חזרתי לפני כמה ימים להיות טבעונית והתחלתי להרזות בלי לעשות ספורט עקב כך.
וזה טוב כי נפלתי לעצלנות יותר מבדרך כלל ולפני כן וגידלתי קצת בטן והיא יורדת לאט
והאמת עדיין לא היה לי כוח לעשות ספורט...
היו כמה נפילות כי עדיין החיים גדולים עלי בתחושה.
התחלתי שוב הומאופתיה אבל מהסוג הספציפי למחלה ואני חושבת שהפעם הפסוריאזיס ינשור ממני יחד
עם התזונה. כי טבעונות טובה לי כי היא מקררת את הגוף ויש לי המון אש לפי הרפואה הסינית.
אז זה מאזן את זה.
התחלתי גם קצת להשקיע בקוסמטיקה שזה טוב כי גם את זה הזנחתי אבל עדיין אין כוח להתאפר ולעשות ציפורניים
בלק... אולי בעתיד...
בינתיים מסתפקת בלמרוח משחה מסויימת ולדאוג למראה הכללי שיותר חשוב מהמעל.
ןגם אמרו לי שאני צריכה לעשות שטיפות אנרגטיות כי יש לי חסימה בלב שיוצרת מעין חור כואב ושמתי לב שזה נכון.
ביקשתי שהמטפלת בריברסינג תלמד אותי והיא לא אז המצאתי שטיפה קיטצ'ית שמבוססת על רעיונות בנאליים אבל כשעשיתי
אותה לכמה שניות זה עבד.
באמת מרגישה כואב בלב. וגם כשניסיתי זוגיות ולא הלך בגלל הפחדים שלי זה היה מלווה בכאבים יותר חזקים בלב.
כאילו כיווץ שם. וכשניסיתי את השטיפה האנרגטית הדימיונית שהמצאתי קצת הרגשתי שהאיזור התרחב.
אז כנראה בגלל זה קשה לי להכיל אנשים בין השאר. כי כל האיזור של הלקבל פנימה והרגשות בצ'אקרת הלב סגור.
אולי אני אטרח בעתיד הקרוב ללמוד הילינג ולעשות לי ממש פתיחות אנרגיות כמו שצריך לעצמי כרגע עדיין בלי כסף לנושא
עקב הקוסמטיקה שעשיתי והטיפולים...
אבל סך הכל מצב סביר ונחמד

אוקיי אני לא אספר הכל כי יש דברים שפשוט לא.
בגדול חזרתי לפני כמה ימים להיות טבעונית והתחלתי להרזות בלי לעשות ספורט עקב כך.
וזה טוב כי נפלתי לעצלנות יותר מבדרך כלל ולפני כן וגידלתי קצת בטן והיא יורדת לאט
והאמת עדיין לא היה לי כוח לעשות ספורט...
היו כמה נפילות כי עדיין החיים גדולים עלי בתחושה.
התחלתי שוב הומאופתיה אבל מהסוג הספציפי למחלה ואני חושבת שהפעם הפסוריאזיס ינשור ממני יחד
עם התזונה. כי טבעונות טובה לי כי היא מקררת את הגוף ויש לי המון אש לפי הרפואה הסינית.
אז זה מאזן את זה.
התחלתי גם קצת להשקיע בקוסמטיקה שזה טוב כי גם את זה הזנחתי אבל עדיין אין כוח להתאפר ולעשות ציפורניים
בלק... אולי בעתיד...
בינתיים מסתפקת בלמרוח משחה מסויימת ולדאוג למראה הכללי שיותר חשוב מהמעל.
ןגם אמרו לי שאני צריכה לעשות שטיפות אנרגטיות כי יש לי חסימה בלב שיוצרת מעין חור כואב ושמתי לב שזה נכון.
ביקשתי שהמטפלת בריברסינג תלמד אותי והיא לא אז המצאתי שטיפה קיטצ'ית שמבוססת על רעיונות בנאליים אבל כשעשיתי
אותה לכמה שניות זה עבד.
באמת מרגישה כואב בלב. וגם כשניסיתי זוגיות ולא הלך בגלל הפחדים שלי זה היה מלווה בכאבים יותר חזקים בלב.
כאילו כיווץ שם. וכשניסיתי את השטיפה האנרגטית הדימיונית שהמצאתי קצת הרגשתי שהאיזור התרחב.
אז כנראה בגלל זה קשה לי להכיל אנשים בין השאר. כי כל האיזור של הלקבל פנימה והרגשות בצ'אקרת הלב סגור.
אולי אני אטרח בעתיד הקרוב ללמוד הילינג ולעשות לי ממש פתיחות אנרגיות כמו שצריך לעצמי כרגע עדיין בלי כסף לנושא
עקב הקוסמטיקה שעשיתי והטיפולים...
אבל סך הכל מצב סביר ונחמד