עדכון

עדכון

אוקיי אני לא אספר הכל כי יש דברים שפשוט לא.
בגדול חזרתי לפני כמה ימים להיות טבעונית והתחלתי להרזות בלי לעשות ספורט עקב כך.
וזה טוב כי נפלתי לעצלנות יותר מבדרך כלל ולפני כן וגידלתי קצת בטן והיא יורדת לאט
והאמת עדיין לא היה לי כוח לעשות ספורט...
היו כמה נפילות כי עדיין החיים גדולים עלי בתחושה.
התחלתי שוב הומאופתיה אבל מהסוג הספציפי למחלה ואני חושבת שהפעם הפסוריאזיס ינשור ממני יחד
עם התזונה. כי טבעונות טובה לי כי היא מקררת את הגוף ויש לי המון אש לפי הרפואה הסינית.
אז זה מאזן את זה.
התחלתי גם קצת להשקיע בקוסמטיקה שזה טוב כי גם את זה הזנחתי אבל עדיין אין כוח להתאפר ולעשות ציפורניים
בלק... אולי בעתיד...
בינתיים מסתפקת בלמרוח משחה מסויימת ולדאוג למראה הכללי שיותר חשוב מהמעל.
ןגם אמרו לי שאני צריכה לעשות שטיפות אנרגטיות כי יש לי חסימה בלב שיוצרת מעין חור כואב ושמתי לב שזה נכון.
ביקשתי שהמטפלת בריברסינג תלמד אותי והיא לא אז המצאתי שטיפה קיטצ'ית שמבוססת על רעיונות בנאליים אבל כשעשיתי
אותה לכמה שניות זה עבד.
באמת מרגישה כואב בלב. וגם כשניסיתי זוגיות ולא הלך בגלל הפחדים שלי זה היה מלווה בכאבים יותר חזקים בלב.
כאילו כיווץ שם. וכשניסיתי את השטיפה האנרגטית הדימיונית שהמצאתי קצת הרגשתי שהאיזור התרחב.
אז כנראה בגלל זה קשה לי להכיל אנשים בין השאר. כי כל האיזור של הלקבל פנימה והרגשות בצ'אקרת הלב סגור.
אולי אני אטרח בעתיד הקרוב ללמוד הילינג ולעשות לי ממש פתיחות אנרגיות כמו שצריך לעצמי כרגע עדיין בלי כסף לנושא
עקב הקוסמטיקה שעשיתי והטיפולים...
אבל סך הכל מצב סביר ונחמד

אני מתחילה להבין שרק דרך עבודה שאעשה כל הזמן בצעדים קטנים

אוכל להבריא גם פיזית וגם אנרגטית.
כי עשיתי כל מיני טיפולים והם פתחו ועזרו אבל הכיווץ והחשיבה נשארו כי
אפשר לתת לי ויטמינים לדוגמא כל יום אבל אחר כך זה תלוי בי.
אז בינתיים התעסקות בתזונה ובריפוי שזה במישור הפיזי זה כבר קצת ריפוי עבורי
ודורש התמדה בהמשך מקווה להגיע לעבודה ולספורט מנסה לחשוב יותר חיובי כי
יש נטייה לראות שחורות... מזכיר לי בשלושת המימדים הכניסו לי כמה פעמים שמחה ותקווה
ואחרי שהורדתי את הפתקים חזרתי לסורי כי אדם צריך גם לעבוד על עצמו מבפנים והנקודות החלשות שלי
זה קושי בחשיבה חיובית קושי בהתעסקות בחומר קושי בלהתמודד עם רגשות הכיווץ הזה בלב ( שמרוקן אנרגטית כמו טפיל ובטח
ידרוש ממני כל הזמן לנסות לפתוח את החסימה), קושי להאמין כי אני המון שנים במצב ונטייה לברוח גם ליקומים מקבילים( הנשמה שלי) שזה
פחות טוב כי כשזה קורה יש לי פחות כוח בגוף ואז פחות כוח להתמודד במציאות בקיצור עבודת חיים.
מקווה שכשאתמיד ואלמד כמה דרכי טיפול עצמי אוכל גם להתייצב וגם לראות סופסוף מה אני רוצה מהחיים
כי בינתיים חזרתי לא לרצות כלום כי מרגישה שאין טעם להשקיע בדברים גדולים אם אין לי כוח למלא את היעוד המקורי שלי
ואין לי כוח לדברים שדורשים אנרגיה רבה.
אז נכון שספורט כשאתחיל לעשות יכניס לי קצת יותר אנרגיה אבל עדיין זה יהיה רק במישור הפיזי ואצלי זה יותר עמוק אבל רק התמדה
תביא אותי לריפוי המלא . אז בינתיים מנסה לחשוב חיובי מידי פעם להתמיד בתזונה בקוסמטיקה המסויימת ובריברסינג ובהמשך
אנסה גם לטרוח לחיות ואולי לאהוב את זה לטווח ארוך כי אני אומנם יכולה להנות מדברים מסויימים אבל תמיד המחשבה לחיות עוד
כמה ימים וחודשים אחרי מדכאת

למעלה