עדכון 12Z ==>> עוד פעם אני צופה הקצנה באופן כללי.
N natigr New member 26/12/05 #3 ../images/Emo31.gifעדיף לא להסתכל או יותר טוב לקחת שבועיים חופש ולחזור בתקווה שמשהו ישתנה לטובה.
B barnea1 New member 26/12/05 #4 שבועיים חופש זה יותר מידי..../images/Emo5.gif צריך פשוט לעקוב (אני בד"כ טורח להסתכל רק על 12Z בימים האחרונים וגם זה בקושי, עידכונים אחרים לא ממש מעניינים כשאין משהו רציני בטווח).
שבועיים חופש זה יותר מידי..../images/Emo5.gif צריך פשוט לעקוב (אני בד"כ טורח להסתכל רק על 12Z בימים האחרונים וגם זה בקושי, עידכונים אחרים לא ממש מעניינים כשאין משהו רציני בטווח).
A assafp27 New member 26/12/05 #9 גרף T850 לשבוע הקרוב בסופ"ש חם, ביום ראשון הקלה ממשית. (ירידה דרסטית של כ12 מע'!)
מ מטייל עם סנאים New member 26/12/05 #10 פששש...איזה שבירה אפשר לסכם את הגרף הזה במשפט אחד: "השנה תחול מגמת התחממות, בשנה הבאה ירידה ניכרת בטמפ'"
פששש...איזה שבירה אפשר לסכם את הגרף הזה במשפט אחד: "השנה תחול מגמת התחממות, בשנה הבאה ירידה ניכרת בטמפ'"
A adi cb14 New member 26/12/05 #11 במצב כזה אני מוכן לחוסר תיאום בין הרום לקרקע בתנאי שהרום מקדים.... ואז יש גם חום בקרקע וגם אפיקיות וקור ברום. עידכון קודם היה משוגע עכשיו טיפה פחות.
במצב כזה אני מוכן לחוסר תיאום בין הרום לקרקע בתנאי שהרום מקדים.... ואז יש גם חום בקרקע וגם אפיקיות וקור ברום. עידכון קודם היה משוגע עכשיו טיפה פחות.
N Niv s New member 26/12/05 #16 מה שבטוח, אפיק הרום מתקרב למזה"ת בסופ"ש. מכאן יש 2 אפשרויות: 1. האפיק לא מתנתק מהאפיק העיקרי- מתנהג כאפיק לוויני, שולח אלינו בעיקר אבק ונשאב מערבה (גפ"ס, אי סי). 2. האפיק מתנתק ומגיע במלוא העוצמה (כשקע רום) לארץ הקודש (ברקנל). לדעתי, 1.
מה שבטוח, אפיק הרום מתקרב למזה"ת בסופ"ש. מכאן יש 2 אפשרויות: 1. האפיק לא מתנתק מהאפיק העיקרי- מתנהג כאפיק לוויני, שולח אלינו בעיקר אבק ונשאב מערבה (גפ"ס, אי סי). 2. האפיק מתנתק ומגיע במלוא העוצמה (כשקע רום) לארץ הקודש (ברקנל). לדעתי, 1.
מ מר חורף New member 26/12/05 #17 1 נראה אמין יותר נקווה שלא.האפיק מחובר לעיקר מוצאו הצפוני יהיה קשה לו לעזוב את אביו. נקווה שיתנתק ויגיע לארץ המובטחת.
1 נראה אמין יותר נקווה שלא.האפיק מחובר לעיקר מוצאו הצפוני יהיה קשה לו לעזוב את אביו. נקווה שיתנתק ויגיע לארץ המובטחת.
D drums123 New member 27/12/05 #28 והתרגום ה"עממי" לגרף הזה: כל השבוע המצב יתחמם, יתמחם לקראת הנשיקה המובטחת בסילבסטר, יתחמם ואז לאחר הנשיקה בה יהיה שיא החום (יהיה-HOT;תדמיינו קול סקסי של אישה) הכול ישבר ולקראת הבוקר כולם הולכים לישון, ונהיה קר.
והתרגום ה"עממי" לגרף הזה: כל השבוע המצב יתחמם, יתמחם לקראת הנשיקה המובטחת בסילבסטר, יתחמם ואז לאחר הנשיקה בה יהיה שיא החום (יהיה-HOT;תדמיינו קול סקסי של אישה) הכול ישבר ולקראת הבוקר כולם הולכים לישון, ונהיה קר.
N natigr New member 27/12/05 #35 ../images/Emo6.gif כמו להתחתן, אתה מנשק את הכלה ואז הכול רק הולך ומתקרר סתאאאם