<<<<<<עדכון + תיקווה לאנשים>>>>>>>>

Van Dammage

New member
<<<<<<עדכון + תיקווה לאנשים>>>>>>>>

התקשרתי לצוות אוויר ואמרו לי שאני יקבל זימון לטייס יש לי קבא 54 ובדפר 60 .... איך אפשר תכלס להתכונן ? יש איזה ספר או משהו ?

ZeImHaShpits

New member
../images/Emo80.gif חחח... ספר?! רעיון נחמד...

לא... אין שום ספר... ואין גם דרך להתכונן חוץ מלדעת מול מה אתה הולך להתייצב שם בכל שלבי המיונים... אם אתה רוצה לדעת (למרות שזה עוד חזון למועד ומאוד מוקדם), כנס לאגף המאמרים בקהילה... המבדקים הראשוניים הם "מבדקי צ"א". אח"כ ירפ"א א' - חלק I. ואז ירפ"א א' - חלק II. אח"כ ירפ"א ב', ואז גיבוש... לחץ על מאמרים למעלה... ובהצלחה!!!

Van Dammage

New member
אמממ

קראתי פה במאמרים על המיבחנים שיש בירפא א ... כיום זה עובד לפי המכונת החדשה ? כלומר לפי המאמר שרשמו על המתכונת החדשה ? זה המיבחנים נטו ? ולא הבנתי- ירפא א 1 זה יום עם מיבחנים בדף ועט ויום לאחר מכן עושים מיבחן על סימולטור ? (כאילו ירפא א2 ) ירפא א2 מותנה בכך שתעבור את ירפא א1 או שכל מי שעושה את ירפא א 1 יעשה גם את ירפא א 2 ?

ZeImHaShpits

New member
../images/Emo80.gif ירפ"א א' זה שלב אחד שלם...

עושים את שני החלקים ואז מחכים במשך כחודשיים עד שהם משקללים את התוצאות... החלק הראשון זה חלק שרובו מילוי קורות חיים, מבחן מתמטיקה פשוט, מבחן ראייה מרחבית כזה (הקובייה שעליה מדובר), עוד מבחן זיהוי מצב יחסי מטוס-שמיים-ים כזה (לא יודע איך לקרוא לזה)... אוקצור, תקראא שם במאמר של הירפ"א א' במתכונת החדשה... החלק השני הוא רק סימולטור כזה... יום הרבה יותר קצר... שוב, רשום לך הכל במאמרים...

ZeImHaShpits

New member
../images/Emo80.gif מדור צ"א ויחידות התנדבות:

טלפונים: 03-7377754 03-7374569 תתפרע!!

מתילן

New member
תודה אחי!!!:)

היתקשרתי אמרו שאני אקבל אבל אני בכלל לא רוצה ליהיות טייס, אני רק רוצה לעשות את הגיבוש בישביל הכף... רק שייטת 13!!!

מתילן

New member
חוץ מזה:

מה זה אומר שזה גם מדור יחידות היתנדבות? יחידות היתנדבות זה מדור סיירות, יש עוד סוג של יחידות היתנדבות?

Van Dammage

New member
אוקי סבבה ו ...

אם זה לא תלוי אז סבבה ,בסימולטור אני יהיה תותח ...בשאר המיבחנים זה כבר ניראה
יש לי חבר שעשה יום סיירות וקיבל זימון לשייטת ,במקביל הוא עשה את המיונים לטייס להוא התקבל ...הגיבוש (האחרון) של השייטת ושל טייס נפל על אותו תאריך והוא הלך לגיבוש של טייס (אני משאר שלחיל האוויר יש עדיפות) ...מה קורה במיקרה שהולכים לגיבוש טייס ונופלים ? אפשר לעשות גיבוש שייטת אחר כך ???? ומי שנופל מקורס טייס נותנים לו ליבחור מה הוא רוצה לעשות ?

|מרימה גבה אחת| & |מרימה גבה שניה|

|אומרת|- ווטאבררררררררררר. ומוסיפה=>כזאת תגובה מטומטמת כבר הרבה זמן לא קיבלתי.
אבל שיהיה...

למעלה