עדכון ראשון מהזיקוקין

kernosh

New member
עדכון ראשון מהזיקוקין ../images/Emo166.gif

טום (פינצ'רית מעורבת בת 5 חודשים) התעוררה לקול הפיצוצים רצה בהיסטריה בבית והשתינה לכל אורך הדרך. עכשיו היא יושבת עלי דרוכה כולה ולא זזה. אה.. את החתול עדיין לא מצאתי בטח עלה על הארון

דורי 7

New member
מיה שלנו

להזכירכם-רועה אוסטרלית בת 4.5 חודשים ,פשוט לא הזיז לה....

push

New member
אצלי בנתיים

הנגלה הראשונה עברה בשלום. לכלב שלי זה בכלל לא מזיז,הכלבה שלי הרימה קצת את האזניים וניקי רץ למרפסת לראות מה העיניין. יש אצלי עכשיו חתולה שאספתי ברחוב-היא רק עלתה על הארון שלי ובחרה להמשיך לישון שם.

בנניטה

New member
הרגע קיבלתי דיווח../images/Emo56.gif

(כי אני לצערי בחו"ל...) סאג'ו ה-
הבלתי מעורער ישן(!!) על הכסא במרפסת. מעליו הזיקוקים והא ישן...טוב בינתיים זה רק זיקוקין רחוקים, ולא ממש ליד הבית. מסכן, אכל בפארק איזה עגבניה ויש לו בחילה

MP826

New member
בוני ../images/Emo107.gif באה לראות מה קורה

ולצפות איתנו בזיקוקים ואחר כך חזרה לה לעיסוקיה... לא ריגש אותה במיוחד...

כיסוף

New member
או מורן סוף סוף

את פעילה כמו כולם בפורום . חקקקקקק שמייח לך ולבוני את חייבת לי תצוגת אופנה איתה תזכרי

נייקי2

New member
ג'וי רק היה ערני יותר מהרגיל...

וממש לא התרגש מהזיקוקים למרות שזו הפעם הראשונה שלו....כי רק בעוד חודשיים הוא בן שנה.

MP826

New member
חג שמח לכל אנשי הפורום!../images/Emo104.gif../images/Emo166.gif

madow

New member
אצלינו מינימי לא הזיז לו בכלל

עמד איתי במרפסת אדיש לגמריי, מסתכל על הזיקוקים כאילו שום דבר, חחח כלב מוזר ואילו אני מנסה לעורר את תשומת ליבו שיסתכל על הזיקוקים..נאדה. לפחות עברנו את זה בשלום ואני פחדתי שמא הוא יברח או משהו כזה.

manchk

New member
גם ליה שרדה../images/Emo8.gif

עכשיו באתי הביתה ונכנסתי לשכנה שהיתה אמורה להיכנס להיות איתה בזיקוקים אז היא דיווחה שהיא אמנם התעוררה בבהלה מהשינה אבל אחרי שהיא הקשיבה כמה שניות וראתה שזה לא מזיק אז התמתחה וחזרה לישון. חג שמח!!!!!!!!

west my best

New member
וואי...אייזה כלבים רגועים יש לכם!!!

רוקי שלי לא הפסיק לרעוד!!!! הוא רעד ויילל!!! אמאאא זה היה מפחיד!!

בייגעלי

New member
הכלב שלי הסתכל וקישקש בזנב

הוא היה אדיש או שהוא פשוט אהב לראות את זה...

p_nurit

New member
סינדי כרגיל מתרגשת הרבה יותר

הפעם היא היתה די רגועה, רק שיצאנו איתה לטיול והיו זיקוקים, היא משכה הביתה, אך בבית היא לא התרגשה יותר מידי רב השנים רעדה הרבה כנראה התבגרה הכלבה

למעלה