עדכון קצר ! המשך יבוא !

מצב
הנושא נעול.
עדכון קצר ! המשך יבוא ! ../images/Emo34.gif

עדכון קצר ! המשך יבוא !

חזרתי. השיירה יצאה מאשדוד כבר ממש בחושך אך אני צילמתי 127 תמונות מדהימות של כל אחד מהקטרים וכמובן את כולם יחד ביום הזה. התחלתי ב05:30 וסיימתי עכשיו. מתוך כל מכלול התמונות הגדול, אפרסם לכם את ה- 10 או יותר הכי טובות לטעמי אך זה יהיה רק ביום ראשון או שני כי הסרטים הלכו לפיתוח איכותי ואיטי במעבדה מקצוענית. כמובן שיש למה להמתין ומאוד מאוד מאוד התאכזבתי מהחושך ומכך שרק אני צילמתי את המבצע אך לפחות צילמתי מזויות מטורפות ומקצה העגורן מגובה מסוכן של 35 מ' מעל לאוניה, באוניה עצמה, את כל הקטרים באויר ועוד הפתעות לכולכם. אני מתנצל בפני כולם אך העייפות הורגת אותי ואני הולך לישון עם...הריח של הנמל... בשבת אכתוב יותר באריכות, שלכם, אביה.

omer landau

New member
ביי ביי תוודה לך-ליל מנוחה../images/Emo13.gif

עדכון קצר ! המשך יבוא !

חזרתי. השיירה יצאה מאשדוד כבר ממש בחושך אך אני צילמתי 127 תמונות מדהימות של כל אחד מהקטרים וכמובן את כולם יחד ביום הזה. התחלתי ב05:30 וסיימתי עכשיו. מתוך כל מכלול התמונות הגדול, אפרסם לכם את ה- 10 או יותר הכי טובות לטעמי אך זה יהיה רק ביום ראשון או שני כי הסרטים הלכו לפיתוח איכותי ואיטי במעבדה מקצוענית. כמובן שיש למה להמתין ומאוד מאוד מאוד התאכזבתי מהחושך ומכך שרק אני צילמתי את המבצע אך לפחות צילמתי מזויות מטורפות ומקצה העגורן מגובה מסוכן של 35 מ' מעל לאוניה, באוניה עצמה, את כל הקטרים באויר ועוד הפתעות לכולכם. אני מתנצל בפני כולם אך העייפות הורגת אותי ואני הולך לישון עם...הריח של הנמל... בשבת אכתוב יותר באריכות, שלכם, אביה.
ביי ביי תוודה לך-ליל מנוחה

חבל שהשיירה לא יצאה בבוקר כמתוכנן ככה הייתי מספיק לצלם בשעות אחר הצהריים איזה כיף זאת נשמעת ממש חוויה ענקית לילה טוב מחכה לתמונות(רק 10 תמונות) נתראה בפריקה הבאה בתקווה שתיהיה בשעות הבוקר ולא תקלע לחשיכה אמרת אפריל נכון??? יופי שעון קיץ תודה רבה ולילה טוב

aas111

New member
../images/Emo92.gifלאביתר אחי אני רוצה להוסיף

ביי ביי תוודה לך-ליל מנוחה

חבל שהשיירה לא יצאה בבוקר כמתוכנן ככה הייתי מספיק לצלם בשעות אחר הצהריים איזה כיף זאת נשמעת ממש חוויה ענקית לילה טוב מחכה לתמונות(רק 10 תמונות) נתראה בפריקה הבאה בתקווה שתיהיה בשעות הבוקר ולא תקלע לחשיכה אמרת אפריל נכון??? יופי שעון קיץ תודה רבה ולילה טוב
לאביתר אחי אני רוצה להוסיף
אני נורא שמח שעברת את כל זה בשלום למרות כל העיכובים אני בטוח שהייתה לחוייה נהדרת ולמדת בטח במשך כל השעות להכיר אנשים חדשים וכמו כן היית בטח "שומר ראש" של 6 קטרים
אני ממש מרוצה שמה שעשית למענינו ממש יישר כח לך
כלונו ציפנו בקוצר רוח על מה שקרה היום וקיבלנו ממך בשורה משמחת
שבת שלום וסופ שבוע נעים לך

תודה רבה מקרב ה-../images/Emo23.gif ! בשבוע הבא

לאביתר אחי אני רוצה להוסיף
אני נורא שמח שעברת את כל זה בשלום למרות כל העיכובים אני בטוח שהייתה לחוייה נהדרת ולמדת בטח במשך כל השעות להכיר אנשים חדשים וכמו כן היית בטח "שומר ראש" של 6 קטרים
אני ממש מרוצה שמה שעשית למענינו ממש יישר כח לך
כלונו ציפנו בקוצר רוח על מה שקרה היום וקיבלנו ממך בשורה משמחת
שבת שלום וסופ שבוע נעים לך
תודה רבה מקרב ה-
! בשבוע הבא
תוכלו לראות פה לראשונה תמונות מיוחדות ואני מרשה לכם ללא יוצא מן הכלל לעשות איתן כרצונכם !!

aas111

New member
אני אבחר לי תמונה הכי יפה שצלמת

תודה רבה מקרב ה-
! בשבוע הבא
תוכלו לראות פה לראשונה תמונות מיוחדות ואני מרשה לכם ללא יוצא מן הכלל לעשות איתן כרצונכם !!
אני אבחר לי תמונה הכי יפה שצלמת
ואקבע אותו למחשב שלי כ WALLPAPER

55מוטי

New member
עבר עליך יום משהו משהו

עדכון קצר ! המשך יבוא !

עבר עליך יום משהו משהו
לך לישון ותקום מחר בן אדם חדש. לילה טוב!

suprman1

New member
אביה, קבל צילום בהקדשה../images/Emo140.gif

עדכון קצר ! המשך יבוא !

אביה, קבל צילום בהקדשה

שימו
להשתקפות ה-
על הרכבת.... לצערי, לא יצא לי לצלם היום את רכבת הקטרים, אבל צילמתי כמה קליפים נחמדים- 20 שניות כל אחד, גודל כ-2MB לקליפ. אם מישהו רוצה שאשלח לו את הקליפים, שיפנה אלי במסר אישי ויציין כתובת אימל.

ס מ י ש

New member
תמונה יפה.

אביה, קבל צילום בהקדשה

שימו
להשתקפות ה-
על הרכבת.... לצערי, לא יצא לי לצלם היום את רכבת הקטרים, אבל צילמתי כמה קליפים נחמדים- 20 שניות כל אחד, גודל כ-2MB לקליפ. אם מישהו רוצה שאשלח לו את הקליפים, שיפנה אלי במסר אישי ויציין כתובת אימל.
תמונה יפה.
אני כבר שולח לך מסר וממתין לקליפים בתודה מראש.

ארזS

New member
כן. קליפים של רכבות שהוא צילם.

קליפים????? קשור לרכבת?
כן. קליפים של רכבות שהוא צילם.
לא ראית מה הוא כתב? אני כבר הזמנתי ממנו והוא שלח לי כמה קליפים יפים מאוד.אתה גם יכול לבקש ממנו במסר אישי (או ממני).

oren*

New member
למיטב ידיעתי אתה יכול להעלות אותם

אביה, קבל צילום בהקדשה

שימו
להשתקפות ה-
למיטב ידיעתי אתה יכול להעלות אותם
לגלריה שלך - שווה לנסות

תודה רבה. בכל פעם ובכל יום אתה

אביה, קבל צילום בהקדשה

שימו
להשתקפות ה-
תודה רבה. בכל פעם ובכל יום אתה
שב ומוכיח פה לכולנו שאתה סופרמן אמיתי ושזה לא רק הכינוי שלך
לילה טוב ! מאחיך העייף טיכו

ס מ י ש

New member
לאביתר שעבר יום ארוך ומיוחד

עדכון קצר ! המשך יבוא !

חבל שלא עמדו בזמנים וגרמו לך להתעכב יותר מידי ולצלמים האחרים לא לצלם. אני ממתין לראות את התמונות שצילמת. שיהיה לך ולכולם סוף שבוע שקט ונעים ושבת שלום.

תודה ושבת שלום ידידי היקר ! ../images/Emo24.gif

חבל שלא עמדו בזמנים וגרמו לך להתעכב יותר מידי ולצלמים האחרים לא לצלם. אני ממתין לראות את התמונות שצילמת. שיהיה לך ולכולם סוף שבוע שקט ונעים ושבת שלום.
תודה ושבת שלום ידידי היקר !

מצב
הנושא נעול.
למעלה