עדכון קטן (ולא מעודד במיוחד)

עדכון קטן (ולא מעודד במיוחד)

לאט לאט נודעים לנו עוד פרטים לגבי מיקומו של בן הדוד שנעלם באנדמאן. מסתבר שהוא היה, ככל הנראה, באי אבלוק, ונכון ללפני חמש דקות עדיין לא נוצר עימו (או עם החבר שהיה איתו) שום קשר. הצליחו ליצור קשר עם קבוצה של כמה עשרות ישראלים אחרים, אבל עומר וחברו אורי לא ביניהם. ההורים והסבתא של עומר כבר על סף שבירה. אנחנו כאן עוד מקווים ומאמינים שיגיעו חדשות טובות - פשוט לא נתפס שיכול להיות אחרת. משתדלים עדיין לשמור על חיוך ומצב רוח סביר.

lilaNY

New member
מבט, אפשר לשמוח?

לפי הגלריה בYNET, עומר זאבי נמצא בריא ושלם. עודכן לפני כשעה וחצי על ידי אורי ז. מקווה מאד שמדובר בעומר שלכם.

Dublinoa

New member
כ"כ מקווה שזה העומר האבוד של מבט

מחזיקה אצבעות חזק חזק חזק...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיששששששששששש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הרגע התעוררתי וקיבלתי את הבשורה המשמחת ביותר שיכולנו לקבל. אכן עומר נמצא, והמשפחה קבלה ממנו ד"ש בעקיפין, דרך חבר שהיה איתו. המון תודות לכולכם על שהייתם כאן וחיזקתם ודאגתם והתעניינתם. המשפחה סוף סוף חזרה לחייך.

OrlyNL

New member
איזה חדשות טובות ../images/Emo57.gif

מקווה שכל הבנים האבודים יימצאו בשלום...

Yaniv-DC

New member
טוב לשמוע + קצת על טיפשות

הכותרת מחברת שני חלקים שאינם קשורים אחד בשני... קודם כל טוב לשמוע שהכל נרגע אצלכם. ועכשיו קצת על טיפשות. היתה בארץ כתבה על כמה ישראלים שלא מוכנים ליצור קשר עם המשפחות. "באנו להתנקות, להתנתק, ואנחנו רוצים להמשיך בשאנטי שלנו". אני לא אמא, ולא אבא, ואני לא מכיר אף אחד שם באיזור, אבל רבאק... מה עניין מחט לתחת? אתם באיי אנדמאן, תנו סימן חיים ותמשיכו בשאנטי המטופש שלכם.

stevie1

New member
או במילים אחרות

"עזוב אותי באמא'שך אחי, ותן לחשש בשקט"

Mירב

New member
יופי יופי - בשורות טובות!

מאחלת בשורות כאלו לכל המודאגים

למעלה