עדכון על גשם ושאלה

ס ת י ו 3

New member
עדכון על גשם ושאלה

אתמול הייתי אצלה והמצב לא מי יודע מה מזהיר. עדיין יש ירידת מים ולעובר התחתון יש ממש מעט מים. הרופאים מקווים לעוד שבוע שבועיים. נתתי לה את כל ההודעות שלכן וזה מאד ריגש אותה. וזה מביא אותי לשאלה - אני זוכרת שפעם קראתי באחד הפורומים על בחורה שכמעט ולא היו לה מים והיו בטוחים שהיא לא תחזיק מעמד ולאט לאט המים התחדשו כנגד כל הסיכויים. אני זוכרת שהיא דיברה גם על איזה שהוא טיפול אלטרנטיבי שהיא עשתה לעצמה. אם מישהי מכן יודעת על מה אני מדברת, אני אשמח לקבל פרטים. תודה

זאת אני../images/Emo70.gif

ואתמול קראתי כאן לראשונה על גשם (ששמה מקבל עתה משמעות אירונית משהו...) אם הבנתי נכון היא בירידת מים פעילה וזה מצב קצת יותר מורכב ממה שהיה לי, כי אצלי היה נקב ממש קצת שכנראה נסגר. בכל אופן, מכיוון שלא אהיה היום הרבה ליד המחשב, שולחת לך מסר עם הפרטים שלי, אשמח לעזור ככל האפשר! אכן השתמשתי בכל מיני שיטות, בעיקר בדמיון מודרך ואני בטוחה שזה שיפר את המצב. חשוב לזכור שמי השפיר מחדשים את עצמם כל הזמן ועם מעקב קפדני ניתן לקוות לזמן נוסף לא מועט בבטן. אני מקווה שיצרת קשר גם עם קרן משם שהיה לה סיפור דומה לשל גשם. מחזיקה המון אצבעות
ומחכה לטלפון

ס ת י ו 3

New member
גשם ילדה

אני די בשוק ואני גם לא רוצה להרחיב כי היא בטח תכתוב כבר בעצמה. תחזיקו לבונבונים הפצפונים את כל האצבעות שאפשר
. תפילות, אנרגיות חיוביות, הכל, כל מה שאפשר !!!.

baby4me

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מחזיקה אצבעות לקטנטנים

אני כולי רועדת.....מתפללת חזק חזק חזק בשבילה בכל עומק ליבי!!!

נולומו

New member
מחזיקה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מריםXX

New member
מה שלום הפצפונים?

מחזיקה להם את כל אצבעותי - וגם לאמא גשם. ומקווה מאד שעוד כחודשיים היא תיקח שני ילדים בריאים הביתה.

מחזיקה אצבעות לקטנטנים

תחזיקו מעמד! מתפללת לשלומם ולשלום גשם - ומקווה שבעוד חודשיים הכל ייראה כחלום רחוק.

קינמוני

New member
וגם אני מצרפת ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ומאחלת לקטנטנים שיגדלו במהרה ויהיו בריאים!!!

מוסיפה עוד אצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

שיגדלו ויתחזקו ויצאו לביתם בריאים ושלמים.

למעלה