עדכון סקירה בקופת חולים

saya

New member
עדכון סקירה בקופת חולים

אז...האמת היא שמאוד התלבטתי אם ללכת לסקירה שנייה בקופה או פרטי, מאחר שבהריון הראשון הייתי בקופה והבדיקה היתה מזעזעת שטחית וקצרה מאוד מאוד. ובסוף החלטנו, שנלך קודם לכללית ואם לא נהיה מרוצים נלך לפרטי. קבעתי תור לסתם רופא שלא שמעתי עליו, בקטוביץ..והיה ממש בסדר. אמנם עדיין היה קצר, 10 דק' בדיוק כולל, מילוי פרטים בתחילת ובסוף הבדיקה. אבל הוא עבר בקול על כל האיברים ובדק את מיקומם וגודלם(ובעלי שאצל אילן גל היה על תקן ממלא הטופס..אישר שאכן הוא עבר על הכל) מעבר לכך, הרופא היה נחמד מאוד מאוד.(ד"ר שמעוני) אז נכון לא היה שאו, ולא תלת מימד(איזה הבדל!!!!) אבל צוצקו בגודלם המתאים והוא כולו שלם!! וזה מה שחשוב.. ובגלל שהבדיקה היתה כל כך קצרה, אז היה לנו גם זמן לשבת לאכול משהו...

כיף לשמוע...

שגם בקופות החולים אפשר לבצע את הבדיקות ולקבל תוצאות הוגנות בלי לזרוק אלפי שקלים על רופאים פרטיים. מזל טוב על הבדיקה הטובה, ועל הארוחה.

יעל11כהן

New member
גם אני דרך קופ"ח

האמת היא שאני לא מבינה את ההסטריה לעשות אצל רופא פרטי. בהריון הראשון וגם בנוכחי עשיתי סקירה מאוחרת אצל רופאי קופ"ח והיה ממש בסדר. בהריון הראשון זה היה בערך רבע שעה (בבני ברק) - אבל היתה סקירה רצינית ומקצועית של כל האברים. בהריון הנוכחי עשיתי בתל-אביב (דר' ברדין) והיה ממש ארוך - שכבר התעייפתי בעצמי... אז למה לרוץ לרופא פרטי כשמקבלים אותו דבר תמורת ביטוח שאנחנו משלמים עליו כל חיינו?!

למעלה