עדכון סטטוס

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
עדכון סטטוס

אוקי אז אני רוצה להביא את אשתי לפה לחיים משותפים
מה היה עד עכשיו ואיפה הכל נמצא ומה הצעדים הבאים:
-תהליך התחיל ב1 לאפריל.
-קבעתי תור למשרד הפנים רמת גן לצורך חיים משותפים.
-קבעו לי ל11 בנובמבר.
-איכשהוא תפסתי באחד הימים לאחר מכן את המנהלת ולאחר שיחה מאוד ארוכה הצלחתי לשנות את זה ל1 באוגוסט
-עד אז כבר התחתנו וכעט נשואים
-ב1 לאוגוסט הגעתי למטפלת בשם חגית במשרד הפנים ברמת גן, והיא מאוד מאוד חוצפנית היתה אלי לא רצתה לראות שום דבר ואמרה אני לא מאמינה לך, כל החיים שלך היית לבד עוד 3 חודשים לא יקרה לך כלום, ומכיוון שגם היו חסרים לי מסמכים אמרה לי יש לך תור נוסף ב29 לספטמבר, תביא את הכל לשם אבל כנראה יהיה לך ראיון אישי של אשתך בפיליפינים ושלך פה. כל ניסיון שלי לדבר איתה אחרי שהיא כבר פסלה אותי אפילו להגיד לה. תראי מול העניים שלך יש לך 9999 הוכחות לקשר, תמונות, מכתבים, סרטים, מה חסר לך להגיד כן ?.. שום דבר פשוט התעלמה, וקבעה לי תור לחודשיים לאחר מכן להשלמת מסמכים.
-יום לאחר מכן כתבתי מייל ושלחתי פקסים גם למבקר המדינה וגם לפניות לקוחות של משרד הפנים על היחס של חגית, מבקר המדינה אמר שיתחיל חקירה ויחזרו אלי לאחר חודש להגיד לי מה נסגר עם זה, משרד הפנים לא ענה מעולם למייל או לפקסים.
-היום ה31 לאוגוסט יש לי כבר את כל המסמכים שהיו חסרים לי, אני אנסה בשבוע הבא לגשת למשרד הפנים ולהביא להם את המסמכים בעצמי ללא תור, אין שום סיבה שהם לא יקחו את זה,
הבעיה שכבר פסלו אותי ואני משער שלא משנה מה יהיה להם מול העניים הם יגידו לא מעניין אותי יהיה לו תור בפברואר...

זה הסטטוס וזה מה שהמדינה מקשה עלי כמובן עם המשפט של
"היית כל החיים שלך לבד, עוד כמה חודשים לא יהרגו אותך"

אז מתחילת התהליך של הרצון לקבוע תור יעבור בערך שנה עד שיתנו לאשתי שהתחתנתי איתה להגיע לפה שזה הזוי...

זה מאוד
מאוד
מאוד
מאוד קשה לחיות בלי אשתי פה
היא כל יום שם אני כל יום פה
וכל יום עולה לי בבריאות שהיא לא פה
ואני רוצה לצרוח אבל אני לא יכול כי אין על מי.

המדינה לא רואה בעין יפה התאזרחות של לא יהודים

זאת הסיבה לכל הקשיים שאתה ואחרים מעלים כאן.

פעם לפני כמה שנים בפורום הזה היו רק שבחים למשרד הפנים. תקפו אותי על כל מילת בקורת (והאנשים האלה עדיין פה). חשבתי שהפורום מנוהל על ידי טרולים ממשרד הפנים.

לאט לאט נכנסים אנשים עם מצוקות אמיתיות.

meninblack4

New member
משרד הפנים אוהב סדר

ברגע שאתם מגיעים חמשרד הפנים עם כל המסמכים בצורה מסודרת לא צריכה להיות שום בעיה.

al19

New member
אז אני מגיע עם כל המסמכים בצורה מסודרת

בשבוע הבא אני אלך לשם ואעדכן מה קורה .
אבל זה כבר לא משנה אם העובדת שם פסלה אותה, במשרד הפנים ברמת גן.
עדיין מרגיש לי שהם מערימים הרבה קשיים שלא בצדק.

בוא נראה מה הם יגידו,
יש לי קלסר מסודר,עם שמרדפים, ומדבקות וקולור אינדקס
הכל מאוד מאוד מאוד מסודר
נקווה שיהיה טוב שאני אגיע לשם
ולא יגידו לי לא תחכה לפברואר

al19

New member
זה מאוד מאוד קשה

זה בעיקר היחס שלהם אלי, כאילו למה היא מרשה לעצמה להגיד לי משפטים כאלה...
לא יודע,
זה הורג אותי כל יום שאני פה והיא שם ואני צריך לחכות לה

meninblack4

New member
אתה רשמת שהיו חסרים לך מסמכים

האם אני מצדיק את המשפטים שהיא אמרה לך? בוודאי שלא. אני לא אשכח את המשפט שאמרו לי בסניף תל אביב ״בשביל מה בחור כמוך צריך מישהי מהמזרח? חסר פה ישראליות טובות״?
היום אני אומר לעצמי שזה כל כך שטויות. לסיכום, תביא את כל המסמכים בצורה מסודרת, אל תתיחסי לשום משפטי לוואי שיוציאו אותך מפוקוס.

FelTempRep

New member
אם אף פעם לא נתקלת בביורוקרטיה עויינת

הינה חדשות מרעישות - השיטה המצויינת להבטיח חוסר משמכים היא לא לדרוש אותם מראש.

al19

New member
אוי זה נוראי מה שאמרו לך

באמת ככה אמרו ?
אני מביא, ברור שאני אביא את כל המסמכים בצורה מאוד מסודרת.
רק מקווה שהיא תסתכל על זה בצורה נורמאלית והגיונית ולא תיתן לי לחכות עד פברואר לראיון

reginagelman

New member
המסמכים האלה זה פשוט מלחמת ההתשה

ומה שהכי הזוי בכל הסיפור הזה שהתהליך של כולנו תלוי באיזה פקידה שהתעוררה במצב רוח טוב או שלא .

al19

New member
מסכים

לצערי נפלתי על היום הפחות טוב של פקידה ברמת גן.
אבל אני אעשה הכל כדי לנסות לתקן את זה.
כל יום בלי אשתי פה יותר כואב מהיום הקודם

stkachov

New member
משרד הפנים אוהב סדר

ולא אוהב חוכמולוגים.
&nbsp
מי שמתחיל את התהליך עם פניות למבקר המדינה ומלחמות ותלונות לכל העולם, סביר להניח שטוב לא ייצא מזה.
&nbsp
בסך הכל באו לקראתך, הקדימו לך את התור באופן משמעותי, וביקשו ממך מסמכים שלא היו לך. אז מה שצריך זה להביא ולהתאזר בסבלנות. לא לפתוח חזית מול מי שמטפל בבקשתך. אני במקומך הייתי הולך ומתנצל ומבקש לפתוח דף חדש.
&nbsp
אהה וכמובך להיזהר מעו"ד תאבי בצע שעלולים לנצל את מצבך הבעייתי. ואם כבר אתה פונה לסיוע משפטי, בדוק היטב במי מדובר, לצערי יש שרלטנים בתחום.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

al19

New member
חוכמולוג אני לא

אולי אם הייתי חוכמולוג, הייתי בא מוכן.
אני מסכים איתך שלא באתי מוכן, ואת זה אכן אשנה שאני אגיע לשם שוב.

אבל פקידה שאמורה לשרת אנשים צריכה להיות שירותית, אם זה אתה מסכים ?
זה הדבר הכי חשוב שהיא אמורה להיות זה שירותית לאנשים שהיא מספקת להם שירות.
ופקידה שאומרת לך בפנים, תקשיב אתה כל החיים שלך הייתה לבד, עוד כמה חודשים לא יהרגו אותך
זה לא הכי שירותי . אתה מסכים עם זה ?
להתעלם ממני לגמרי שאני שואל שאלה ולא להתייחס בכלל, ולהתעלם בכוונה על מנת שאני אלך, זה גם לא שירותי
ולהגיד לי כמו שהיא אמרה בהתחלה, אני פה זה ששואלת את השאלות,
לא אתה תגיד לי מה שאתה רוצה.
זה גם לא שירותי
בקיצר השירות שקיבלתי הוא היה על פסול מהשניה הראשונה.

יש לי 99 מליון הוכחות לקשר תמונות, סרטים, מכתבים, יש לנו סדרה שלמה ביו טיוב שאנחנו עשינו... ואין שום סיבה שהיא לרצות לעשות ראיון נוסף בפברואר הסיבה היחידה לעשות זה בגלל שהיא מרגישה רגוזה בגלל שאני באתי לא מוכן פעם ראשונה, ושהמצב רוח שלה היה על הפנים בשני ההיא וזהו עכשיו מאוחר מדי.
היא צריכה להסתכל על ההוחכות שיש לה בתיק, ולא להגיד בוא נעשה לו דווקא עכשיו. זה פסול להגיד דבר כזה, היא לא חברה שלי וגם לא תיהיה.

להמתין בסבלנות חצי שנה לפברואר לראיון , זה הזוי, זה לא נכון במקרה שלי,
ואני יעשה כל מה שבכוחות שלי למנוע את זה.
כי למרות מה שהפקידה אמרה
זה נכון שכל החיים שלי הייתי לבד
אבל כל יום בלי אשתי יותר כואב מהיום שהיה לפניו.
ואני ממש לא יהיה בסדר אם אני אחכה חצי שנה עכשיו.

למעלה