עדכון מצב הבאגי שלי.

oz buggy

New member
עדכון מצב הבאגי שלי.

עבר הרבה מאוד זמן מהפעם האחרונה שדיברנו/דיברו פה על הבאגי..וואלה כנראה שזה עומד להשתנות. מחר,אחרי חצי שנה של הפסקה,אני חוזר לעבוד על הבאגי ומקווה מאוד שתוך כמה שבועות תהיה השקה(במפגש כמובן). לאלה שלא יודעים...הפרויקט נמשך כבר שנה וחצי.זה התחיל כשהייתי בן 15 וחצי והיום אני כבר בן 17,עם רשיון בן שבועיים והחלטתי שהגיע הזמן לסיים את הפרויקט בחודש הקרוב ובעזרת השום טפו טפו טפו זה גם יקרה. מדובר באוטו שנבנה מאפס וכל חיי הושקעו בבנייה שלו ואני מקווה מאוד שתוך כמה שבועות אתם תיזכו לראות את הפרויקט שלי. בקיצור...תאחלו לי בהצלחה..וזהו =) עוז.

iDo VW

New member
בהצלחה אח יקר!!

אתה יודע שלא נתאכב מהכלה היפייפיה שלך, אם אתה צריך עזרה בשבועיים הקרובים (הזמן הפנוי האחרון שנשאר לי) אני פנוי ומקווה שאני אזכה להיות גם בהשקה המוצלחת! עידו

oz buggy

New member
תודה חברה

גם אני מתגעגע בננ'לה =) ואני לא מצליח להעלות תמונה לפורום..ולא נראה לי בגלל שהיא גדולה מדי,העליתי אותה כבר פעם.

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif בוי'נה אתה חרה ...

מתוק שלי כניראה שיש לך פייר וול הגנה במחשב בגלל זה התמונה לא נטענת.. חיבוקים חומד.

chancet

New member
דרור מותק...

דרור, פיירוול נועד כדי למנוע התחברות מחשבים אליך ולא כדי למנוע התחברות שלך למחשב אחר ברשת.. אם תנסה לעשות פינג למחשב מוגן לא תקבל תגובה. לא נראה לי הגיוני שזאת הבעיה מה שכן יכול להיות הבעיה זה שאולי הסיומת של הקובץ לא מתאימה לתמונה (JPG/BMP) ואז הפיירוול של השרת לא מוכן לקבל אותה דרך אגב לא בעיה לבטל את הפיירוול של המחשב האישי : XP עם SP2 נכנסים הגדרות לוח בקרה שם יש WINDOWS FIREWALL ופשוט בוחרים OFF

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif הלו שחר דוגמן ...

שחר מתוק תקרא שוב את התלונה של עוז ...
ואני לא מצליח להעלות תמונה לפורום..ולא נראה לי בגלל שהיא גדולה מדי,העליתי אותה כבר פעם.
זאת אומרת שהתמונה עלתה בעבר לפורום הסיומת והגודל שלה מתאימים למעכרת. ולפי מיטב זיכרוני הייתה בעייה בעבר לגבי העלאת תמונות בפורום זה והתוצאה הייתה שהפייר וול של המחשב האישי (לא מערכת תפוז) היה נועל את העלאת התמונה לליין... אתה ניראה לי מקצועי יותר ממני במחשבים אתה מוזמן ליצור קשר עם עוז לגבי פתרון הבעייה. אוהב ב
נל' ה.

Avi 66

New member
היי תומר! החיפושית המקוצרת שאתה רוא

אה בצד שמאל ליד הבאגי של עוד זאת חיפושית רגילה ששוקי מ "שורי דרימייסקאר" קיצר אותה. עד כמה שאני יודע אין לה רישיונות לעלות על הכביש.

tamer123

New member
השם הוא תאמר אחי

אז זה לשני נוסעים בלבד נכון , כי אני זוכר שראיתי אחת פעם באיזה אתר אני לא חושב מהארץ אז חשבתי זה איזה שהוא דגם מיוחד . בכל מקרה תודה על המידע

oz buggy

New member
התמונות שרציתי לשים אלה אותן

תמונות שיש בשרשור שעידו התותח שם למעלה.

למעלה