עדכון מהמגרש:

v rossi

New member
עדכון מהמגרש:

היום בשעת בוקר מאוחרת יצאתי שוב למגרש וחברים יקרים- בצער רב וביגון, בבושה וכלימה אני מכריז- ווילי בלתי אפשרי עם הכלי. גם היום הכל היה לפי הספר ולפי המאמרים, רק שהפעם- בלי פחד! ברבאק מטורף! סופר מגנים וציוד כמובן אבל אני מצטער, אני ויתרתי...
(כמובן עד שיקום החביב שיגיע איתי למגרש) בכל אופן, אחרי 10 דקות של שכנוע עצמי קמתי מהמדרכה, הנעתי מחדש ונזכרתי במשפט סיני עתיק שאומר- "בלי פאניקה, יש סטופי(קה)" וואלה הסינים האלה! אם לא ווילי לפחות ננסה סטופי! ושוב הכל לפי הספר, הנה אני מתחיל לבלום וטסססססססס הקידמי חוץ מלהחליק לא עושה כלום ואני עדיין על 2. ושוב- טססססססס ואני עדיין על 2. עכשיו אני בדילמה- לחתוך את הורידים, להכנס לאמבטיה עם מכשיר פן, כדור בראש, זריקה... מה דעתכם?

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

royboy1

New member
../images/Emo6.gif

קרעת אותי מצחוק
נראה לי שלא נותר אלא לקחת אימון פרטי מכפיר לוין...

C O L T

New member
לפני שלומדים לרוץ - לומדים ללכת

אני לא עשיתי את "אופנוען מאומן", אבל לא נראה לי ווילי וסטופי הם חלק מתוכנית הלימודים שם. רוכב בכביש יכול לחיות די טוב ולהנות מהרכיבה בלי לדעת להרים גלגל זה או אחר לאוויר, בניגוד לרוכב שטח שחייב את הווילי למחייתו. כל זה עוד בלי להזכיר את הנזקים לאופנוע, במיוחד משהו רגוע כדוגמת רוב אופנועי הכביש עד 500 שבארץ, משהו שלא ממש מיועד לעמוד בעומסים של פעלולים כאלה ולכן עלול להנזק גם בביצוע מוצלח. אחרי שהכל נאמר, ואני בטוח שאתה מודע לסכנות, לך ולאופנוע, ומוכן לעמוד גם בהוצאות הכספיות העלולות לבוא, וגם שולט בצורה מוחלטת באופנוע, בקו ישר ובפניה, בכל מהירות, יכול לעשות שמיניות עם יד אחת קשורה מאחורי הגב תוך שאתה מעשן סיגר עם היד השניה. גם בלימות חירום בשליטתך, והתגברות על נעילות של האחורי והקדמי ניסית, כמובן, והחלקות מבוקרות של האחורי בפניות, אחרת בכלל לא היית חושב לעבור לביצוע סטופי או ווילי. נכון?

תראה,בוודאות.GS עולה לווילי.

אתה עושה משהו לא טוב.לא מומחה לוויליס(אני אפילו לא יודע איך...)אבל אם הצליחו להרים את הER לווילי,גם הGS יעלה. גם לסטופי אני מאמין שהוא יעלה(וגם את זה אי לי מושג איך עושים).או שתמשיך להתאמן,או שתרד מזה-לפחות עד שמישהו שכן יודע מה שהוא עושה יבוא וילמד אותך,לא חרם על האופנוע?

tygger

New member
GS עולה לסטופי כמו ענק.

כל בלימה חזקה יכולה להעלות אותו לסטופי. אם זה נעשה טוב אז אין בעיה. גם GS2003 ראה איך GS עולה לסטופי. אבל יותר חשוב לדעת לבלום כמו כצריך לפני שאתה מנסה לעלות לסטופי. כמו שאמרו לפני, תלמד ללכת לפני שאתה מנסה לרוץ.

doorman

New member
אחרי שראיתי שמרימים וספה לוילי

והיום שמעתי על מישהו שעושה וילי ארוך עם MZ אז זה בטוח אפשרי עם GS...

חייב, חייב.

ווילי לא ניסיתי על GS ואני מקווה שלעולם גם לא אצטרך לנסות. אבל לסטופי הוא עולה - ואת זה בעוונותי - בדקתי. לא אומר שהאופנוע אהב את זה, לא אומר שזה היה כיף, יפה או מועיל, אבל הוא עלה ועלה בגדול. עצתי לך היא - למד בלימה נכונה. אם הצלחת לנעול קדמי בנסיונות - כנראה שאתה לא יודע \ לא מספיק מנוסה בבלימה נכונה, ואת זה לא תלמד בפורום. לך עשה את הקורס.

YZF6

New member
גם כלים ישנים עולים

שני חברים שלי שרכבו בזמנו על GS 93 אם אני לא טועה, העלו אותו לווילי בלי לרצות אפילו, שחרור של הקלאץ והם התרוממו, אם אתה חושב שיש בעיה עם האופנוע שלך, אני בטוח שתמצא מתנדבים שישמחו להוכיח לך שה-GS שלך עולה כמו גדול.

גיZמו

New member
אני מתנדב לניסוי!

תביא תGS ותראה איך הוא עולה לווילי ועושה סטופי. ביטוח מקיף יש.. נכון?

v rossi

New member
מקיף אחי? מקיף?

אולי תיכון מקיף.. נער מתבגר עם כמה שערות על הפנים, אולם אחראי משמרת בבורגראנץ' אבל עדיין- תלמיד י"ב. אתה יודע- בגדים, יציאות, בחורות...

למעלה