shachar30 המקורי
New member
עדכון (למי שעוקב/ת)
האמת היא, שלא קורה הרבה... יצאתי עם הבחורה שחבר שלי סידר לי (זוכרים?)- היא הייתה מאוד חמודה ואינטליגנטית, אבל היא לא רצתה להמשיך ולהיפגש. היא אמרה ש"לא עשיתי לה את זה"... נו באמת, אחרי דייט אחד?! לא יודע, כרגע אני די מבואס
(אבל אני לא מרים ידיים!) אולי אני צריך לקחת פסק זמן קצר מכל הדייטים הללו כדי לעשות קצת חושבים עם עצמי ולגבי עצמי.. בסה"כ לא הייתה לי הצלחה מסחררת עם בנות בזמן האחרון (וזו בלשון המעטה, כמובן). נראה לי שחוסר ההצלחה הזה נובע ממכלול של גורמים שחלקם קשורים בי (במה שאני 'משדר' כלפי אנשים אחרים בכלל, וכלפי בנות בפרט) וחלקם קשורים בסביבה בה אני חי, שייתכן והיא לאו דווקא מתאימה לי... מצד שני, יכול להיות שאני סתם מבלבל כאן את המוח ושברגע שההזדמנות הבאה תגיח אאמץ אותה בשתי ידיי ומבלי לחשוב פעמיים. או-אז גם אחזור (ככל הנראה) להתחבט בדילמות חסרות בסיס ולשדר אופטימיות חסרת רסן
נו, טוב..יהיה בסדר (נכון?)!
האמת היא, שלא קורה הרבה... יצאתי עם הבחורה שחבר שלי סידר לי (זוכרים?)- היא הייתה מאוד חמודה ואינטליגנטית, אבל היא לא רצתה להמשיך ולהיפגש. היא אמרה ש"לא עשיתי לה את זה"... נו באמת, אחרי דייט אחד?! לא יודע, כרגע אני די מבואס