עדכון (למי שעוקב/ת)

עדכון (למי שעוקב/ת)

האמת היא, שלא קורה הרבה... יצאתי עם הבחורה שחבר שלי סידר לי (זוכרים?)- היא הייתה מאוד חמודה ואינטליגנטית, אבל היא לא רצתה להמשיך ולהיפגש. היא אמרה ש"לא עשיתי לה את זה"... נו באמת, אחרי דייט אחד?! לא יודע, כרגע אני די מבואס
(אבל אני לא מרים ידיים!) אולי אני צריך לקחת פסק זמן קצר מכל הדייטים הללו כדי לעשות קצת חושבים עם עצמי ולגבי עצמי.. בסה"כ לא הייתה לי הצלחה מסחררת עם בנות בזמן האחרון (וזו בלשון המעטה, כמובן). נראה לי שחוסר ההצלחה הזה נובע ממכלול של גורמים שחלקם קשורים בי (במה שאני 'משדר' כלפי אנשים אחרים בכלל, וכלפי בנות בפרט) וחלקם קשורים בסביבה בה אני חי, שייתכן והיא לאו דווקא מתאימה לי... מצד שני, יכול להיות שאני סתם מבלבל כאן את המוח ושברגע שההזדמנות הבאה תגיח אאמץ אותה בשתי ידיי ומבלי לחשוב פעמיים. או-אז גם אחזור (ככל הנראה) להתחבט בדילמות חסרות בסיס ולשדר אופטימיות חסרת רסן
נו, טוב..יהיה בסדר (נכון?)!

אל תיקח אישי

למרות שזה בילתי נמנע , יש כאלו נשים שמחקות ל"קליק". מנסיוני האישי אין כמו "קליק " שזה בא אתה זוכה בכל הקופה ,אני יודעת... קשה להסביר,להגדיר מהו אותו הקליק אבל זה הכי בעולם במיוחד שהקליק הדדי. כשיבוא לך הקליק אתה תדע.:) מצטערת לא היתי פה בכל התהליך אבל בכל זאת...:)

BABELICIOUS

New member
תראה....

אם באופן סיסטמטי לא הולך לך עם נשים, אולי אתה צריך לעבוד על מה שאתה כנראה משדר להן. אתה צריך לעשות בדק בית. אולי חוסר ביטחון, אולי אתה מפספס משהו שאתה לא מודע אליו. כדאי לבדוק את זה. תמיד טוב לבדוק מה לא בסדר כשמשהו תמיד מתפקשש ולא משנה באיזה תחום, אבל בעיקר כשזה מגיע לתקשורת עם בני אדם. אולי משהו שם מתפקשש כי אתה לא מודע למשהו שאתה צריך אולי לשנות. חומר למחשבה
יהיה בסדר?! כן, אבל זה תלוי בך!

magenta73

New member
אז אתה לא הטעם שלה...

ביג דיל. קורה. אל תיקח את זה אישית. לא כולם הטעם של כולם, וזה ממש לא אומר שום דבר עליך...

BABELICIOUS

New member
כשזו בחורה אחת

אז נכון, זה לא אומר כלום עליו אבל אם הוא אומר שזה קורה כל הזמן שלא הולך עם בחורות באופן סיסטמתי אז אולי זה כן משהו בו, אולי....

magenta73

New member
בנתיים, לפחות אני שמעתי על שתיים.

שתיים זה עדיין לא סינדרום, עם כל הכבוד...

BABELICIOUS

New member
זה שהוא סיפר על 2 לא אומר שזה 2

הוא בעצמו אמר שאין לו הצלחה מסחררת עם בחורות (ועוד הדגיש בלשון המעטה) אז מזה אני מסיקה שמדובר בהרבה יותר מ- 2.

magenta73

New member
את יודעת,

עשיתי לפני שנה פלוס פלוס סדנאת מודעות כזאת. ואחד מהתרגילים היה לכתוב על מה שהכי מציק לך בחיים, ולקרוא את זה למשהו שיושב לידך. כמובן שכתבתי על אי הצלחתי בתחום הרומנטי, ועל זה שכ-ו-ל-ם תמיד זורקים אותי. ושאני דפוקה ומפגרת ומכוערת וכו'. ואף אחד לא ירצה אותי, אי פעם בחיים. התרגיל היה לקרוא את מה שכתבת שוב ושוב, מול אותו בן אדם. וישבתי והקראתי והקראתי, עד שבסוף התפקעתי מצחוק. כי זה כ"כ לא נכון.... לא כולם זרקו אותי, שכחתי לגמרי מאלה שאני זרקתי. שכחתי לגמרי מאלה שרצו אותי, ואני אפילו לא הגעתי לשלב של לזרוק אותם - כי מההתחלה לא נכנסתי לזה וכו'. אקיצר - מה שמשנה, זאת לא המציאות, אלא נקודת המבט שלך.

yuli c

New member
יש בזה משהו...

גם כשני שואלת את עצמי "למה לא מצליח לי" אני תמיד נזכרת בבחור שיצא איתי 3 חודשים וטס לחו"ל וחזר (אחרי 5 חודשים) ומשם נפגשנו פעם אחת ומאז הוא "נעלם" לי והוא היה דווקא בחור שרציתי למשהו רציני... ובכל הפעמים שדווקא אני רציתי אבל הבחור או שלא היה מעוניין או שהיה מעוניין בקשר מאוד מסויים... אבל אני שוכחת כמה פעמים קרה שאני יצאתי לדייטים והצד השני היה מעוניין ואני החלטתי שזה לא זה (מצטערת מג'נטה לא מצאתי ניסוח אחר
) ועל זה שאת כל הקשרים הרציניים שהיו לי אני סיימתי. ככה שיש בזה משהו... הרבה פעמים דווקא זוכרים את אלו ש"זרקו" אותנו ולא את אלה שאנחנו "נפנפנו"...

OritSheleg

New member
יש תקופות

שאנחנו אומנם מאוד רוצים בן זוג, אבל עם זאת, לא מוכנים לזה באמת. אני מדברת בעיקר מהרהורי ליבי, אבל יש מצב שגם אתה תוכל להזדהות. נכון לעכשיו אני עוברת המון שינויים והעתיד שלי מעורפל. אולי אפילו קצת מאיים. למרות שהייתי רוצה בן זוג כרגע, אני לא בטוחה שהייתי יכולה להשקיע באחד כזה. למצב שלי (באופן טבעי) יש גם נטיה להשפיע עלי ועל מה שאני משדרת (חוסר בטחון, אולי חוסר ענין). מציעה שתעשה חושבים באמת, ובדוק האם זוגיות באמת מתאימה לך כרגע. שלג

שירס36

New member
הדבר היחיד שלא בסדר בך הוא...

שאתה חושב שאתה לא בסדר. קראתי פעם באיזשהו ספר את המשפט הבא: "תחשוב שזה משהו מקולקל שהיא אכלה".. אותי זה מאוד מעודד. לפעמים גם כששמים את כל החומרים הנכונים בעוגה, היא לא תופחת... ואין מה לעשות. אתה בסדר גמור... אתה צריך ללמוד להעביר את זה יותר בקלות. פסק זמן זה טוב, אבל לא כדי לשבת ולהכות על חטא שלא עשית.

חבר'ס

מאז שכתבתי כאן אחה"צ עבר עלי יום לא פשוט בכלל (אני מזמין אתכם/ן לקרוא עליו בבלוג שלי תחת הרובריקה "יום שישי ה- 13")... נראה לי שפסק זמן זה לא עניין של מותרות עבורי...

שירס36

New member
היום הראשון בו מישהו לא רצה אותי

זה התחיל לפני 4 שנים בערך... נפרדתי מהאקס איתו גרתי כשנה והתחלתי לצאת לדייטים. עד לאותו רגע לא נתקלתי בתופעה שמישהו לא מעוניין בי. ואז התחילו להגיע כאפות סדרתיות של כאלה שלא מעוניינים בי. התחילה לעבור בי תחושה ש"איבדתי את זה"? ואז הבנתי שהיום אני משדרת משהו אחר ממה ששידרתי אז, מה שגורם לאנשים שלא מתאימים לי להתרחק מלכתחילה. מה שאולי קצת (הרבה) פוגע באגו, אבל חוסך לי ימבה זמן ועוגמת נפש בהמשך. לאחרונה אני וחברה שלי התחלנו להחליף חוויות על דייטים והסתבר לי שהולך לה הרבה יותר מאשר לי, למרות שהיא נראית הרבה פחות טוב... ואז שמתי לב שהיא פשוט מכוונת נמוך (וכמובן שדיברנו על זה והיא הסכימה איתי) היא יוצאת עם גברים שמלכתחילה היא מרגישה שזה לא מתאים על מנת לקבל חיזוק חיובי "הנה, הוא רוצה ואני לא רוצה". ולי, יש לי כנראה יותר בטחון לכוון יותר גבוה, ומטבע הדברים חוטפת יותר. העצה היחידה שאני יכולה לתת לך היא שזה תהליך קשה לחפש זוגיות. צריך להוריד את רמת הציפיות ולדעת שחוטפים בדרך. אבל אין דרך אחרת חוץ מאשר להמשיך הלאה ולהאמין שמתישה שני הצדדים יהיו מעוניינים. ואז אולי זה יהיה יותר מתאים.

gilad269

New member
אולי

אתה באמת לא הטעם שלה.לא צריך להגזים. זה לא אומר שאתה לא בסדר

הידידים שלי הם דוגמא טובה

יש לי ידיד (אולי אפילו יותר מאחד) שהקשר איתו התחיל כאיזשהו פוטניאל רומנטי ולא התאים. אני מת-ה עליו הוא נראה מצוין, הוא חכם , הוא מוצלח ומצחיק. ברור לי שהבחורה שתצא איתו בטח זו שתתחתן איתו תהיה אישה מאושרת. כשוואלים אותי "נו אז למה לא רצית" קשה לי מאוד להסביר, אבל אני יודעת שזה לא היה הולך. לפעמים זה לא משהו רע בך , זה פשוט ההתאמה בין שני אנשים שחסרה. אתה מושלם, אבל לא בשביל מה שחסר לה בחיים. מקווה שהבנתם..

למעלה