עדכון לגבי שידורי רשת ג+ ערוץ 33

קוליפון

New member
אני אוהב יותר את הגירסה של...

"ניקוי ראש" שם בפרודיה על פסטיבלים השונים הם קראו לששי קשת - ששחי קיק

45israel

New member
המילים../images/Emo35.gif../images/Emo163.gif../images/Emo92.gif

מודד המדרכות מלים: רביב דן לחן: ליטאני דני איני יודע למה הוא בודד בין ההמון ולאן ילך בסמטאות גם כשהולכים לישון אינו אומר שלום לאיש אם תצחקו הוא לא ירגיש עיניו גדולות אך מבטו במדרכות גם בבקרים אינו רואה את הזריחות אין איש יודע את הסוד של מודד המדרכות האם הייתה לו אימא שנשקה לו בלילות ומה בקש עליו אביו בלחש התפילות ומי יבכה אחרי לכתו ומי בכלל אהב אותו האם יחלום ימים עברו ימי זהב האם בכלל יזכור את אלה שאהב אין איש יודע את הסוד של מודד המדרכות וכשישב האם ימצא ידיד אשר יאמר עייפת איש שוב לא תלך עכשיו הכל נגמר אני רואה נעות שפתיו מה הוא אומר לאלוהיו הוא כבר הלך צלו אבד בין סמטאות ועד עולם שם בדרכים ימשיך לנדוד אין איש יודע את הסוד של מודד המדרכות

shellyland

New member
יש לי את זה בוידאו

אם תזכירי לי לפני המפגש אני אביא לך שתראי.

45israel

New member
המבצע יגאל בשן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

yaron37

New member
יש לי רעיון פיצוץ ! גרנית תכנס !!!

מנחם גרנית הרם כפפה המצעדים החלו משנת 69 וגם לפני 69 היו שירים נפלאים כמובן. למה לא לתקן את ההיסטוריה ? למה כוונתי? פשוט לערוך עכשיו מצעדים שנתיים של השנים ההם. תזכורת שירים מכל שנה ואנו נדרג מצעד של המיטב מאותם שנים. כל שנה בנפרד! יש למה לצפות!!! אז באמת שמשהו ירים את הכפפה, ונשמח לראות מהו שיר השנה של שנת 1960 למשל... תחשבו על זה ! שבוע נפלא ושקט על כולככככםםםםםם!!! רון שגעון.

קוליפון

New member
ל yaron37 מקווה שאת ההודעה הזאת

כן תראה...... הכנתי לך דוגמאות למצעד המרגנית (רשמתי לך מצעדים של כמה שבועות)

yaron37

New member
כוונתי אחרת

לא מצעדים שבועיים ! אלא תזכורת שירים ( רשימת שירים ) שנכתבו לדוגמא בשנת 1960 ומתוכם המאזינים יבחרו את השירים לשנתי של אותה שנה. בדיוק כמו שנעשה היום רק שירים סביב אותה שנה . וכך נוכל להרחיב את שנות המצעדים של הזמר הישראלי. והרי אנו מאד אוהבים תחרויות ומצעדים למינהם. ואגב, אתה באמת מנחם גרנית מ- ג´? ביי רון

45israel

New member
הלילה -אף תוכנית לא לפי המתוכנן ../images/Emo70.gif

הלילה ( בין שישי לשבת ) שודרו שירים מקפה תאטרון, 2 תוכניות של יוצאים קבוע, חמוש במשקפיים של אריק איינשטיין ושירי רחל במפע שירי לי כינרת. למה לא לפי מה שתוכנן?

סאביבית

New member
נראה לי שלא הבנת אותו

הוא התכוון לערוץ 33. את חושבת ששינו שם גם את התוכניות?

shellyland

New member
זה בגגל שאתם לא צופים בערוץ הנכון

ב-Mezzo שידרו כל הלילה ג´אז פורטוריקני וברזילאי. עד חמש בבוקר נשארתי ערה בגללם.

למעלה