עדכון לגבי שידורי רשת ג+ ערוץ 33

גרי רשף

New member
עדכון לגבי שידורי רשת ג+ ערוץ 33../images/Emo22.gif

15/11/2002, נדודי שירה (ערוץ 33) ניחוחי חציר – זמר בקיבוץ 40 שנה לפרברים שירים שנשארים – מקומת בארץ (עם דורי בן זאב) 16/11/2002, 13:00-10:00, רשת ג´, "מקום בצמרת" – המצעד השנתי 1971 16/11/2002, 15:00-14:00, רשת ג´, "שלא ייגמר לעולם" עם אריה לבנון, סיפוריו ושיריו, חלק ב´. 16/11/2002, 26:00-15:00, רשת ג´, "אדם בתוך עצמו" – שלום חנוך. הצדעה לאלבום הקלאסי במלאת 25 שנים להופעתו. 16/11/2002, נדודי שירה (ערוץ 33) צה"ל נולד ברמת גן פסטיבל ישראל – אין מקום לדאגה – עם אביהו מדינה על כפיו יביא – עם יורם טהר לב 17/11/2002, נדודי שירה (ערוץ 33) מועדון הצועני השורק זר של נרקיסים – משירי אפי נצר נעמי שמר ב-צוותא 18/11/2002, נדודי שירה (ערוץ 33) דואטים מס. 1 – מתוך ריח מנטה מסיבת גג עם בני אמדורסקי 19/11/2002, נדודי שירה (ערוץ 33) דואטים מס. 2 – מתוך ריח מנטה לשיר מקול הלב – עם שרה´לה שרון שירים שאוהבים 20/11/2002, 22:00-22:00, "הסנהדרין ברשת גימל"- יו"ר: מיקה קרני חברים: בן ארצי, לאה שבת, דניאל סלומון ומיקי שביב. יושבים בצוותא ברשת גימל, שרים, מנגנים, מחליפים שירים ודעות. 20/11/2002, נדודי שירה (ערוץ 33) רוק ורומנטיקה – קסם על ים כנרת מיקי גבריאלוב ואורחים – "אני ואתה" הורה אהבה – שלום 93 21/11/2002, נדודי שירה (ערוץ 33) אביב גפן – ערד 94 הצדעה לפסטיבל הזמר החסידי אתניקס – לקט 22 מתוך ריח מנטה 22/11/2002, 21:00-20:00, רשת ג´, שלא יגמר לעולם– להקות פיקוד המרכז 22/11/2002, נדודי שירה (ערוץ 33) שבתות וחגים – יהודית רביץ בהופעה חיה שירה בציבור – עין גדי נתיב הזמר 23/11/2002, נדודי שירה (ערוץ 33) משינה – ערד 94 שירים שנשארים – מקומות בארץ ניחוחי חציר – זמר בקיבוץ פסטיבל ישראל – אין מקום לדאגה – עם אביהו מדינה 29/11/2002, 21:00-20:00, רשת ג´, שלא יגמר לעולם – משירי יהונתן גפן

סאביבית

New member
משינה 94 ? זה מעניין.../images/Emo3.gif

לי זה דווקא הזכיר את מופע ערד משינה 95 (ושוב סליחה מראש למי שעלול להפגע) בשירים ידועים: (לפי משיח משיח) משינה משינה משינה , אי אח אאוץ אי אי אי משינה משינה משינה , אח אאוץ אי אי אי אח... (לפי גבעת התחמושת) תשע, תשע ועשרים יצאנו לעבר הטרשים לאצטדיון ממהרים למופע של משי-י-י-י-נה מי שנפל נסחב אחור שלא יפריע לעבור עד שנפל הבא בתור במופע של משי-י-י-י-נה וגומר...

סאביבית

New member
ובקשר לשרה´לה -

היא מתחילה בצילומים לתוכנית בערוץ 10 שתשודר במוצאי שבתות (נדמה לי).

d u c k y

New member
האם יש דרך לשמוע

רשת ג´ דרך האינטרנט? אני גם רוצה לשמוע קצת מוסיקה עברית...

yaron37

New member
די עם המיחזורים !!!

לא הגזימו ברשות השידור? הארכיון עמוס בתוכניות נפלאות.ולנו מראים שוב ושוב אותן תוכניות, כל שבוע שבעויים חוזרים עליהן. תתעוררו שם! קצת יצירתיות והשקעה מחשבתית! זו רצועה שיכולה להיות נפלאה ומרגשת כל לילה !!! מקוה שבראל יעורר את העניין. ואז באמת תהיה תמורה לאגרה! תקוות...!

קוליפון

New member
yaron37

עניתי לך כמה פעמים בפורום, לגבי שאלות שהעלת...... הייתי שמח לתגובה ממך אפילו מינימלית.... אומנם לא מצאתי ממש מה שחיפשת, אבל נתתי לך כיוון...

yaron37

New member
קוליפון ידידי - לא קיבלתי כל תגובה

אין לי הודעות באי מייל לתגובה באתר... אבל אם נפגעת מצטער - לא במודע ותודה על כל מה שנתת! :)

קוליפון

New member
ברגע שאתה מפרסם שאלה בפורום

בד"כ (או תמיד) תגובה תקבל בפורום עצמו. אז כדאי לבדוק את ההודעות שאתה משאיר כאן....

yaron37

New member
זה אני יודע - אבל...

כשמפרסמים הודעה ורוצים לראות אם הגיבו עליה , יש אפשרות לסמן שיודיעו לך באי מייל שיש לך תגובה. וזה לא קרה אצלי... זו כוונתי .

קוליפון

New member
בכרטיס האישי שלך אתה

צריך לסמן את האפשרות שתקבל הודעה באי מייל כמישהו השאיר לך הודעה

רון65

New member
בערבי ימי ששי.

והפעם אני לא מתלונן שאני לא יכול לראות את זה.

גרי רשף

New member
המצעד שלא צעד../images/Emo22.gif

בעשר בבוקר ישבתי דרוך (ונצור) מול המחשב, מוכן לתעד את המצעד העברי של 1971 תשל"א, דא עקא שבשל הארועים השידור נידחה לשבוע הבא. במקום זה ערכתי מחדש את הרשימות מהשבוע שעבר, השלמתי את שמות המחברים בעזרת מנחם גרנית, את המצעד של 1969 בגל"צ בעזרת קוליפון, ופרטי מידע שונים בעזרת קוליפון ומוסבר. תודה לכולם.

shellyland

New member
אמרו לכם שזה בגלל הפיגוע

אבל האמת היא שקברניטי גימל פשוט התחשבו בזה שלא הצלחתי להתעורר בבוקר.
גרנית ופרי
מי מתנדב להעיר אותי בשבוע הבא? הדודה מינתה אותי אחראית הקלטות ולא הייתי רוצה למעול בתפקידי בגלל שאתם לא אחראים (להעיר אותי).

קוליפון

New member
לכן קוליפון עשה מעשה, שיתף את

להיטון רשם ועדכן את סיכם מצעד הפיזמונים 1971 של גלי צה"ל

shellyland

New member
קולי, היית אומרת על זה

"שתהיה לי בריא" אבל לא, המשך להיות חולה. זה עושה לנו רק טוב. כולם שמו לב לשירים במקום השני והחמישי?

אני ממש לא מבינה אותכם

תראו כמה אנרגיות יהיו לו בתור בריא והוא יביא לנו מלאן דברים ויש להניח שבעזרת מיץ תפוזים וויטמינים יהיה לו גם כוח להוריד מהמדף את ארגז הלהיטונים שטרם שמענו עליהם עד כה.. תהיה לי בריא ותשמור על עצמך.

למעלה