עדכון לגבי הכלב הצה"לי

hanyou12

New member
עדכון לגבי הכלב הצה"לי

אז הכלב התועה מאתמול בלילה עדיין אצלנו. אני ירדתי מתורנות ועכשיו נמצא שם קצין אחר, אבל אף אחד לא יכול לעזור לנו.
התקשרתי הבוקר לתנו לחיות לחיות והם אמרו לי שאין להם מקום בכלביה (לגיטימי), ושאינם יכולים לקחת אותו. הפנו אותי להסגר בלוד, שם אמרו לי שמתייחסים יחסית יפה לכלבים.
הווטרינר של לוד (ד"ר שדות משהו...), צעק עלי שאנחנו לא בתחום השיפוט שלו. קרא לי ילדה. הבהרתי לו שאני ממש לא ילדה ושידבר אלי כמו שצריך ואז הוא נהיה נחמד והפנה אותי לווטרינר של עמק לוד (ד"ר אפשטיין משהו), שהיה כבר יותר נחמד אבל עדיין אמר שצבא לא קשור אליהם ושאסור להם לבוא לקחת.
הפנה אותי לברה"צ. (בריאות הצבא), ואמר שהם אחראיים על לכידת כלבים בבסיסים.
אז התקשרתי לקצינת ברה"צ שאני מכירה (במקרה גם ידידה שלי), והיא אמרה שזה אכן צריך לעבור אישור דרכה ושאין לה בעיה לאשר א-ב-ל הלכידה עולה כסף וזה יוצא מתקציב היחידה (שלנו כנראה), ושהמפקדים כנראה לא ישושו להוציא על זה כסף.
כל זה בגלל כלב אחד מתוק! פינצ'ר מעורב, זכר ככל הנראה מסורס, בעל קולר רגיל + נגד פרעושים. עיקר העלות היא האחזקה של הכלב בכלביה אחרי שלוכדים אותו.
מה עוד אפשר לעשות? אם היחידה שלי לא תסכים להוציא על זה את הכסף מה עוד יש לעשות עם זה?
אנחנו כל הזמן מדברים פה על זה שצריך לעזור ולחנך אבל איך עושים את זה? הייתי לוקחת אותו ומנסה למצוא לו פתרון אבל הוא לא מתקרב אלי (באופן מוזר ביותר לקצינת ברה"צ הוא דווקא התקרב בהחלט, אחרי שלילה שלם אנחנו מנסים לפתות אותו - ולה אפילו לא היה נקניק!)
אז מה יהיה? אני מיואשת מהאדישות הצה"לית והכללית...

sunrize1

New member
אם לכלב יש קולר והוא מסורס

סביר להניח שהוא שייך למישהו,בדקתם שבב?
אולי שווה לצלם אותו ולפרסם בפייסבוק?

sivi1964

New member

מסכימה עם סאנרייז.
יש מצב שיש שבב ואולי אולי הבעלים מחפשים.....(בוורסיה האופטימית)
בכל מקרה אם אין לך אפשרות להוציא אותו לקריאת שבב/איתור שבב הייתי מצלמת כמה תמונות טובות ומעלה בדחיפות לפייס..
תבקשי אומנה דחופה /חסות או קליטה שלו בעמותה אם יש מקום היכנשהוא....

בבסיס הוא בסכנה גדולה ועל זמן שאול.
חייב לצאת משם ובהקדם.
לפייס יש המון תפוצה ומהר,ובקשי שישתפו ובדחיפות.

hanyou12

New member
מחר אני אצלם אותו

דווקא אצלנו בבסיס מאוד נחמדים אליו וכל הזמן נותנים לו אוכל ומים. אני מקווה שמחר הוא עוד יהיה שם.
אני אצלם ואעלה מחר תמונות גם לפה וגם לפייסבוק. אם אני אשתף בדף של תנו לחיות לחיות זה יוכל לעזור? באיזה עוד דפים אפשר לפרסם את זה?

sivi1964

New member
יש דף ספציפי של בעלי חיים אבודים..

כדאי להעלות שם.
ובמקביל לבקש המון שיתופים דחופים בפייס.
ולהדגיש שהוא נמצא שם על זמן שאול,וחייב אומנה שתקלוט אותו(או עמותה לחילופין)
בהצלחה!

hanyou12

New member
אין לנו קורא שבבים

ברה"צ לוקחים אותו לכלבייה ששם יש אחד ואז הם בודקים.
אבל גם אם הוא שייך למישהו, מה הסיכוי שהוא הלך לאיבוד ולא שזרקו אותו?

sivi1964

New member
לכן כתבתי "הוורסיה האופטימית"...

כי לפעמים באמת אין קשר ולמרות שיש שבב הוא ננטש.
ולמרות זה ברגע שיש שבב יש סיכוי לא רע להגיע לבעלים הרשומים על השבב ולנסות לראות מה הסיפור...

למעלה