עדכון בהגעת הקטרים שימו

מצב
הנושא נעול.

suprman1

New member
עדכון בהגעת הקטרים שימו ../images/Emo23.gif

עדכון בהגעת הקטרים שימו

הקטרים אמורים להיכנס לנמל אשדוד ביום רביעי ה-5 בנובמבר, וצפויים להיפרק מהאניה ביום חמישי ה-6 בנובמבר בשעות הבוקר. לאלה מכם שמעוניינים לצלם את הרכבת בדרכה מאשדוד לחיפה, קבלו טיפ(בחינם) מד"ר אביה היקר, לתפוס זווית צילום בכיוון דרום מזרח, כלומר בין הים לפסים, על מנת שלא תצלמו מול ה-
בקישור המצורף, ניתן לעקוב אחר תוכנית העבודה בנמל, זמן הגעת האוניה ושעת קשירתה לרציף-שם האניה:ARION

omer landau

New member
זה אומר שאני לא אזכה לראות\לצלם את

עדכון בהגעת הקטרים שימו

הקטרים אמורים להיכנס לנמל אשדוד ביום רביעי ה-5 בנובמבר, וצפויים להיפרק מהאניה ביום חמישי ה-6 בנובמבר בשעות הבוקר. לאלה מכם שמעוניינים לצלם את הרכבת בדרכה מאשדוד לחיפה, קבלו טיפ(בחינם) מד"ר אביה היקר, לתפוס זווית צילום בכיוון דרום מזרח, כלומר בין הים לפסים, על מנת שלא תצלמו מול ה-
בקישור המצורף, ניתן לעקוב אחר תוכנית העבודה בנמל, זמן הגעת האוניה ושעת קשירתה לרציף-שם האניה:ARION
הרכבת המיוחדת הזאת זה ממש מבאס שעות הבוקר =בית ספר אלא אם כן תיהיה שביתה אבל אז יכול להיות שלא יפרקו את האונייה בזמן ומה קורה עם תנועת רכבות הנוסעים???? תודה על המידע
לילה טוב

אל תדאג: אתה תתן לי את השם של אבא

הרכבת המיוחדת הזאת זה ממש מבאס שעות הבוקר =בית ספר אלא אם כן תיהיה שביתה אבל אז יכול להיות שלא יפרקו את האונייה בזמן ומה קורה עם תנועת רכבות הנוסעים???? תודה על המידע
לילה טוב
שלך ואני אכין לך אישור למורה על כך שאתה חולה ונאלצתי לקחת אותך לרופא ! אל דאגה: פריקה דוחה הכל (שבת, כיפור, בית-ספר וכמובן את האמת !!!). להכין לך ת'אישור ל-"בצפר" כבר ?

אייל xxx

New member
אני באותו יום מתגייס לצבא חבל ../images/Emo7.gif

שלך ואני אכין לך אישור למורה על כך שאתה חולה ונאלצתי לקחת אותך לרופא ! אל דאגה: פריקה דוחה הכל (שבת, כיפור, בית-ספר וכמובן את האמת !!!). להכין לך ת'אישור ל-"בצפר" כבר ?
אני באותו יום מתגייס לצבא חבל

A-T

New member
אישורים

אישורים
אולי אתה יכול לזייף לי אישור על מחלה או מילואים? זה מה שדורשים באוניברסיטה. אם הרכבת תצא לדרכה ביום ה' (רק זה היה חסר לי), יש סיכוי שהיא תגיע לראש-העין מרכז בין השעות 16:30-17:30? האם הרכבת צפויה להתעכב בתחנה בגלל תנועת הרכבות בקו ת"א-כפר סבא? האם מישהו מכיר אוטובוסים של דן שעוצרים ליד הכניסה לתחנת ראש העין? (מרכז, לא צפון).

טוארג

New member
היא תעבור גם בתחנת בני-ברק לא?

אישורים
אולי אתה יכול לזייף לי אישור על מחלה או מילואים? זה מה שדורשים באוניברסיטה. אם הרכבת תצא לדרכה ביום ה' (רק זה היה חסר לי), יש סיכוי שהיא תגיע לראש-העין מרכז בין השעות 16:30-17:30? האם הרכבת צפויה להתעכב בתחנה בגלל תנועת הרכבות בקו ת"א-כפר סבא? האם מישהו מכיר אוטובוסים של דן שעוצרים ליד הכניסה לתחנת ראש העין? (מרכז, לא צפון).
היא תעבור גם בתחנת בני-ברק לא?
אם כן, זה אתר צילומים מאוד יפה (קלרה הקדושה, ועוד כמה סרטים)... קווים: 20, 42, 40...

אכן הרכבת תגיע לשם בערך בשעות

אישורים
אכן הרכבת תגיע לשם בערך בשעות
האלה. אודות זיופי אישורי מחלה: הכל בצחוק ! אני לא רמאי אחי !!!

אכן, היא תעבור שם פלוס מינוס בשעות

אישורים
אכן, היא תעבור שם פלוס מינוס בשעות
האלה. אני לא זייפן, זה היה בצחוק !!!

omer landau

New member
אני אחשוב על זה חחחחח../images/Emo13.gif

אני אחשוב על זה חחחחח

אני יכול להבריז ואז להביא אישור לבית הספר שיטה מפגרת-מנווות הבעיה היא לא הבית ספר אלא אמא ואבא הסיכוי גבוהה לשביתה נכון???? כי אז זה יהיה ממש טוב אם הרכבת תעבור בתחנת פתח תקווה אחרי השעה שתיים וחצי זה יסתדר אני כל כך מקווה שתיהיה שביתה גם אין בית ספר וגם לראות את הרכבת הזאת ומזל טוב לאיילXXX
לאן אתה מתגייס או שזה "סודי"

או.קיי. אייל הולך לתובלה ! יהיה

אני אחשוב על זה חחחחח

אני יכול להבריז ואז להביא אישור לבית הספר שיטה מפגרת-מנווות הבעיה היא לא הבית ספר אלא אמא ואבא הסיכוי גבוהה לשביתה נכון???? כי אז זה יהיה ממש טוב אם הרכבת תעבור בתחנת פתח תקווה אחרי השעה שתיים וחצי זה יסתדר אני כל כך מקווה שתיהיה שביתה גם אין בית ספר וגם לראות את הרכבת הזאת ומזל טוב לאיילXXX
לאן אתה מתגייס או שזה "סודי"
או.קיי. אייל הולך לתובלה ! יהיה
נהגוס !!!

suprman1

New member
נצל"ש טלפון סללורי עצר תנועת רכבות

עדכון בהגעת הקטרים שימו

נצל"ש טלפון סללורי עצר תנועת רכבות
טלפון סלולרי עצר את תנועת הרכבות בניו יורק קישור לכתבה

ארזS

New member
אני לא מבין משהו...

עדכון בהגעת הקטרים שימו

אני לא מבין משהו...
בשעות הבוקר לצלם בין הים לבין הפסים זה לדעתי לצלם מול ה
! או שאינני מבין נכון...

suprman1

New member
הבנת נכון

אני לא מבין משהו...
בשעות הבוקר לצלם בין הים לבין הפסים זה לדעתי לצלם מול ה
! או שאינני מבין נכון...
הבנת נכון
בשעות הבוקר תתבצע פריקת הקטרים, הרכבת, בתקוה שתצא בזמן ולא יהיו עיכובים בגלל שביתות וכו', צפוייה לצאת מנמל אשדוד לקראת הצהריים. לפי מה שהבנתי, החל משעה 13:00 כדאי לצלם לכיוון דרום מזרח כיוון שהשמש נמצאת כבר בדרום מערב.

ארזS

New member
בתקווה שהכל ילך לפי התכנון

הבנת נכון
בשעות הבוקר תתבצע פריקת הקטרים, הרכבת, בתקוה שתצא בזמן ולא יהיו עיכובים בגלל שביתות וכו', צפוייה לצאת מנמל אשדוד לקראת הצהריים. לפי מה שהבנתי, החל משעה 13:00 כדאי לצלם לכיוון דרום מזרח כיוון שהשמש נמצאת כבר בדרום מערב.
ה"מסע" אמור לעבור במסילה הרגילה (כלומר דרך תל-אביב, הרצליה וכו')?

לא. חכה להנחיות ממני. בכל מקרה:

ה"מסע" אמור לעבור במסילה הרגילה (כלומר דרך תל-אביב, הרצליה וכו')?
הרכבת המיוחדת שלנו צפויה לנסוע כך: נמל אשדוד-תחנת אשדוד מיון-רחובות-לוד-רינתיה-ראש-העין מרכז-סגולה-בני-ברק-הרצליה-שפיים-נתניה-חדרה-זכרון-יעקב-חותרים-חיפה דרום (חוף כרמליוס)-חיפה מרכז-מוזיאון ותחנה סופית: מוסך הדיזלים בחיפה. זהו המסלול לא סופי !

ארזS

New member
בסדר. אין בעיות.

הרכבת המיוחדת שלנו צפויה לנסוע כך: נמל אשדוד-תחנת אשדוד מיון-רחובות-לוד-רינתיה-ראש-העין מרכז-סגולה-בני-ברק-הרצליה-שפיים-נתניה-חדרה-זכרון-יעקב-חותרים-חיפה דרום (חוף כרמליוס)-חיפה מרכז-מוזיאון ותחנה סופית: מוסך הדיזלים בחיפה. זהו המסלול לא סופי !
בסדר. אין בעיות.
אני רק מקווה שזה יהיה בשעות האור כי בלילה לא אוכל להשתתף בצילום.

מצב
הנושא נעול.
למעלה