עדיין קשה לי

לני 39

New member
עדיין קשה לי

חזרתי אחרי תקופת צינון בנסיון להרגע ולעבור לסדר היום (תזכורת : בעלי הלך לנערת ליווי כשהייתי בחודשי הריון מתקדמים) החיים הזוגיים שלנו טובים , עליות ומורדות (שלא יהיה משעמם)והאהבה מנצחת , בינתיים . שתי בעיות יש לי אתו שעדיין לא הצלחתי להתגבר עליהן וספק באם אוכל . האחת היא שהוא בולע במבטיו כל פיגורה שעוברת ברדיוס שלו והשניה שהוא חולה על סרטי פורנו ומידי פעם צופה בהם למרות ההסכם שהיה ביננו שבלעדי אני לא מוכנה שהוא יצפה . אתמול בערב יצאתי לעשות ספורט וכשחזרתי הבנתי שהוא צפה בסרטים למרות הכחשותיו . היום בבוקר כעונש פשוט יצאתי מהבית שניה לפני שהוא יצא לעבודה וחזרתי כעבור שלוש שעות של שוטטות והוא "נתקע" בבית עם התינוק . לא הספקתי להתאוורר וכבר גיליתי שכשנעדרתי הוא לא בזבז את זמנו ושוטט בנט באתרי ליווי בת"א . הודעתי לו שימצא לו מקום אחר לבלות את הלילה ואולי גם את הלילות הקרובים , אני צריכה זמן לעצמי לעכל את המצב שלצערי לא חדש . מה הייתם עושים במקומי ? זה נורא מפריע לי שהוא מתעסק במין בלעדי כמו איזה גנב למרות שאני סופר פתוחה לצפות אתו ולהנות ביחד . וגם האם להאמין לו שהוא רק הציץ מסקרנות לאתרי הליווי ? די נמאס לי .

קודם כל מגיע לך מזל טוב , נכון?

אם אני זוכרת נכון את הספור שלך, ילד שלישי מתבשל בבטן והבעל יצר קשר אינטימי קרוב עם נערת ליווי, כולל איזושהי ידידות עימה, וגם רצה לצרף אותה למיטתכם (אותה או אחרת, אני לא בטוחה כל כך בזיכרון שלי). יש לכם בעיה בזוגיות שאולי נובעת מהצורך (האובסיסיבי?) של הבעל שלך בעיסוק במיניות שלו. או אולי נובע מבעיות אחרות בזוגיות, אבל אם אני זוכרת (ושוב, יכול מאד להיות שאני עושה סלט שלם מכמה מקרים שונים) את גילית המון פתיחות מינית כלפיו. ובכל זאת למרות הכל יש בעיה. יש לבעל שלך כנראה בעיה. ואם יש לו בעיה- יש גם לך. וכדי לפתור את הבעיה לתת לו "עונש רדיוס" "הרחקה" ו"לתקוע אותו " לא יפתור את הבעיה. את רוצה להיות שותפה לבילוי שלו באתרי סקס(מכוני ליווי בתל אביב לא ממש נשמע לי כמו אתר סקס אלא יותר ספר כתובות למימוש ריאלי,אבל אולי אני טועה). הוא כנראה לא רוצה את השותפות הזו שלך. הוא רוצה"סקס בלעדייך" סקס רק בלטוש עיניים, סקס באתרי אינטרנט או סקס ממשי במכוני ליווי. את שואלת מה "אנחנו"היינו עושים? ואני שואלת אותך, מה זה חשוב מה "אחרים" היו עושים מה מתאים לך? את מוכנה לחיים של נישואים שיש חלק במיניות שלו, שאת אינה שותפה לו? אם כן -גבשו כללים והסכמים "פתוחים" אם לא- ...... תחליטי מה את רוצה שיהיה . איך את רואה את המשך החיים שלך ?

seeyou

New member
חולה על סרטי פורנו ?סליחה!../images/Emo54.gif

מה מכילה זריקה נגד שפעת? חיידקים! האם ניסית,עם בעלך, מרתון סקס למשך שבוע ימים,עד שהוא לא יוכל לזוז-או להדליק את המחשב?

לני 39

New member
התעוררתי אופטימית

בוקר יום שבת עם הקפה הראשון ובמצב רוח הרבה יותר טוב . קודם כל תודה על התגובות בפורום ובאישי ותודה על המזל טוב - התינוק שלי מתוק כל כך ומסב לי הנאה גדולה . כן , יש לי בעיה בזוגיות .. אחרת לא הייתי מגיעה לפורום הזה בכלל . עצם ההכרה בבעיה לדעתי הוא כבר חלק גדול בפיתרונה . לא , אני לא רוצה להיות שותפה לבלוי שלו באתרי סקס וגם את נושא השלישיה (שהיה רעיון שלי) הורדתי מהפרק . לא מחפשת צרות ! אני שואלת מה אתם הייתם עושים ובעצם יודעת את התשובות מראש . ובכל זאת תמיד נחמד לקבל תגובות - אוביקטיביות . אחת הגדולות של הפורום הזה מבחינתי שאפשר לקבל תגובות אינסטנט במצב רגשי נתון ועוד בלי לצאת מהבית ... ושוב - תודה . בזוגיות שלנו גיבשתי כללים (כן , אני גיבשתי) וקיבלתי את הסכמתו .למרות זאת מידי פעם מופר השקט וגורם לי לסערת רוחות . בינתיים , ישבנו , דיברנו וקיבלתי שוב הבטחה שהוא לא יראה סרטים בלעדי כיוון שזה פוגע בי ולא בגלל שככה החלטתי וזהו . אצלו זה או שחור או לבן . אין באמצע . אם הייתה לו האפשרות הוא היה צופה בוקר צהריים וערב בסרטים ומאונן . אני לא רוצה להרגיש בעדיפות שניה ולא רוצה להיות שותפה למעגל הקסמים הזה . הבוקר עברתי על "רשימת" הדברים הטובים בזוגיות שלנו והתעודדתי . יש גם ימים כאלה .

למעלה