עדיין מחכים...

מצב
הנושא נעול.

shok102

New member
עדיין מחכים...

עדיין מחכים...
שלום לכולם (למי שזוכר אותי מלפני איזה חודש) כפי שדיווחתי אז, החלטנו על פדיוס ואנחנו עדיין מחכים מהם לתשובה... זה הגיוני שכבר חודש לא שמעתי מהם? אני ממש על קוצים... בנוסף הבעל בצו 8 ככה שאני ממש לא רגועה בתקופה האחרונה... בשורות טובות לכל עם-ישראל שוק102

Pugili

New member
זוכרים זוכרים

עדיין מחכים...
שלום לכולם (למי שזוכר אותי מלפני איזה חודש) כפי שדיווחתי אז, החלטנו על פדיוס ואנחנו עדיין מחכים מהם לתשובה... זה הגיוני שכבר חודש לא שמעתי מהם? אני ממש על קוצים... בנוסף הבעל בצו 8 ככה שאני ממש לא רגועה בתקופה האחרונה... בשורות טובות לכל עם-ישראל שוק102
זוכרים זוכרים
האם זה האי-מייל הראשון ששלחתם? או שזה הטופס שהם שולחים ושצריך למלא? אם זה האי-מייל הראשון אז משהו לא בסדר ,אנחנו קיבלנו תשובה אחרי יומיים! תשלחו שוב! מתפללים שהכל יגמר ונחזור לשיגרה ונחיה בשלווה בלי דאגות וחרדות.

אדוינה

New member
היי !

עדיין מחכים...
היי !
זה קורה. את יכולה לשלוח להם פשוט עוד דוא"ל. ייתכן שהיתה בעיה טכנית עם הכתובת וכו' . בהצלחה!

shok102

New member
תשובה

היי !
זה קורה. את יכולה לשלוח להם פשוט עוד דוא"ל. ייתכן שהיתה בעיה טכנית עם הכתובת וכו' . בהצלחה!
תשובה
דיברתי אתמול עם זיידמן והוא אמר לי שפדיוס פשוט לא עובדים באוגוסט... ואני כ"כ חיכיתי, הם לא יכלו לשלוח איזה מייל??

Pugili

New member
מה פתאום../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תשובה
דיברתי אתמול עם זיידמן והוא אמר לי שפדיוס פשוט לא עובדים באוגוסט... ואני כ"כ חיכיתי, הם לא יכלו לשלוח איזה מייל??
מה פתאום

אני שלחתי להם אי-מייל באוגוסט ז"א בחודש הזה וקיבלתי אחרי יומיים תשובה! תשלחי שוב אולי לא קיבלו!!!

shok102

New member
שלחתי..

מה פתאום

אני שלחתי להם אי-מייל באוגוסט ז"א בחודש הזה וקיבלתי אחרי יומיים תשובה! תשלחי שוב אולי לא קיבלו!!!
שלחתי..
שחלתי אי מייל אם הם קיבלו והם אישרו. אני לא יודעת, זיידמן אמר שהם בחופש אז אני אחכה עד סוף אוגוסט ואם לא יתקדם אני אצור איתם קשר שוב

מצב
הנושא נעול.
למעלה