עדיין לא קיבלתם את כל הסידן...

chanit

New member
bakery ,מנסיונך עם העוגה הזו,מה

עדיף תבנית 24 או 26? והאם לא עדיף גבינת שמנת? תודה.
 

bakery

New member
ככה...

תבנית 24 (זאת שבתמונה הוכנה בה) גבוהה יותר אבל בהחלט ניתן ב- 26. תמיד עדיף גבינות שמנת, ראשית כי הן עשירות יותר בשומן ולפיכך חלקות וטעימות יותר, שנית כי הן "יבשות" ממים, העוגה טעימה גם עם גבינת 5%, על פחות שומן לא יודע כי לא משתמש.
 

מירבלי

New member
../images/Emo124.gif bakery מה יהיה איתך../images/Emo35.gif

מתי אתה מכין לי כזו?
נראה מעולהההההה
 

chanit

New member
אני התכוונתי למסקרפונה,38% שומן

אם אינני טועה, נורא טעים
מירב העוגות גבינה האמריקאיות עשויות מזה.
 

מאקי

New member
פילדלפיה.

לעוגות הגבינה.בעיקר משתמשים בה בארהב יש פילדלפיה מוקצפת בארץ. גם מעולה. אני מעדיפה אותה בטעם על פני המסקרפונה. למרות שאפשר לערבב. ובקשר לגבינות מים שיש לנו פה אני מוצאת ששימוש בחבילת טיב טעם אחת עם גבינה של תנובה טרה או שטראוס הרגילות מוסיפה יציבות ועטם למרקם.
 
למעלה