תבנית 24 (זאת שבתמונה הוכנה בה) גבוהה יותר אבל בהחלט ניתן ב- 26. תמיד עדיף גבינות שמנת, ראשית כי הן עשירות יותר בשומן ולפיכך חלקות וטעימות יותר, שנית כי הן "יבשות" ממים, העוגה טעימה גם עם גבינת 5%, על פחות שומן לא יודע כי לא משתמש.
לעוגות הגבינה.בעיקר משתמשים בה בארהב יש פילדלפיה מוקצפת בארץ. גם מעולה. אני מעדיפה אותה בטעם על פני המסקרפונה. למרות שאפשר לערבב. ובקשר לגבינות מים שיש לנו פה אני מוצאת ששימוש בחבילת טיב טעם אחת עם גבינה של תנובה טרה או שטראוס הרגילות מוסיפה יציבות ועטם למרקם.