עדיין לא קיבלתם את כל הסידן...../images/Emo9.gif
עוגת גבינה שוקולד לבן לתחתית: 1/2 1 כוסות פירורי בסקויט 100 גר' חמאה או מרגרינה מומסת 4 כפות אבקת סוכר למלית: 500 גר' שוקולד לבן קצוץ 1/2 כוס שמנת מתוקה 750 גר' גבינת שמנת* 6 ביצים 1 כוס סוכר לציפוי: 150 גר' שוקולד לבן קצוץ 20 גר' חמאה או מרגרינה 1 כף סוכר 1/3 כוס שמנת מתוקה מחממים את התנור ל- 120 מעלות, מרפדים תבנית 24 בנייר אפיה. מערבבים את כל חומרי התחתית בקערה, מפזרים על תחתית התבנית ומישרים, מהדקים קלות. ממיסים את השוקולד והשמנת המתוקה בבן מרי, מערבבים לקבלת תערובת חלקה. בקערת המיקסר מקציפים את הגבינה והסוכר לתערובת קלה, מוסיפים את הביצים תוך כדי הקצפה, אחת לאחר שהקודמת הובלעה בתערובת, מפסיקים ומגרדים את דפנות הקערה באמצע ההקצפה לערבוב טוב של החומרים, מוסיפים את השוקולד המומס ומקציפים שוב דקה. יוצקים לתבנית על תחתית הפירורים ומכניסים לתבנית נוספת ובה מים רותחים בגובה 2/3 גובה תבנית העוגה ובשלב הנמוך של התנור ואופים 3 שעות. מוציאים ומצננים כחצי שעה, מעבירים למקרר. להכנת הציפוי, מכניסים את כל החומרים לקערה המונחת על סיר עם מים רותחים קלות, מגיחים שגובה המים יהיה כזה שלא יגע בתחתית הקערה, ממיסים בערבוב עד לקבלת תערובת אחידהוחלקה, מוציאים את העוגה מהמקרר ויוצקים את התערובת על העוגה, מחזירים למקרר עד להתייצבות הציפוי.
עוגת גבינה שוקולד לבן לתחתית: 1/2 1 כוסות פירורי בסקויט 100 גר' חמאה או מרגרינה מומסת 4 כפות אבקת סוכר למלית: 500 גר' שוקולד לבן קצוץ 1/2 כוס שמנת מתוקה 750 גר' גבינת שמנת* 6 ביצים 1 כוס סוכר לציפוי: 150 גר' שוקולד לבן קצוץ 20 גר' חמאה או מרגרינה 1 כף סוכר 1/3 כוס שמנת מתוקה מחממים את התנור ל- 120 מעלות, מרפדים תבנית 24 בנייר אפיה. מערבבים את כל חומרי התחתית בקערה, מפזרים על תחתית התבנית ומישרים, מהדקים קלות. ממיסים את השוקולד והשמנת המתוקה בבן מרי, מערבבים לקבלת תערובת חלקה. בקערת המיקסר מקציפים את הגבינה והסוכר לתערובת קלה, מוסיפים את הביצים תוך כדי הקצפה, אחת לאחר שהקודמת הובלעה בתערובת, מפסיקים ומגרדים את דפנות הקערה באמצע ההקצפה לערבוב טוב של החומרים, מוסיפים את השוקולד המומס ומקציפים שוב דקה. יוצקים לתבנית על תחתית הפירורים ומכניסים לתבנית נוספת ובה מים רותחים בגובה 2/3 גובה תבנית העוגה ובשלב הנמוך של התנור ואופים 3 שעות. מוציאים ומצננים כחצי שעה, מעבירים למקרר. להכנת הציפוי, מכניסים את כל החומרים לקערה המונחת על סיר עם מים רותחים קלות, מגיחים שגובה המים יהיה כזה שלא יגע בתחתית הקערה, ממיסים בערבוב עד לקבלת תערובת אחידהוחלקה, מוציאים את העוגה מהמקרר ויוצקים את התערובת על העוגה, מחזירים למקרר עד להתייצבות הציפוי.