איזה בולשיט אחד גדולעדויות על פגיעה בכבוד המת בטרמינל 3
בלינק המצורף מאתר רוטר נט
נשמע על הפניםאיזה בולשיט אחד גדול
זק"א כרגיל מחרטטים ומחפשים צומי ופרסומת... אין שום סיבה שרכב זק"א יכנס לשטח האווירי הסטרילי להוציא נפטר שיגיע לאיזור המטענים כמו שאני הייתי מגיע עם האמבולנס ומקבל אותו שם בדיוק באותה צורה... זה שחייבים לקצר נהלים זה נכון אבל זק"א חושבים שכרגיל יוכלו לדרוס את כולם ולחשוב שהמציאו את הגלגל....
תקרא מה עניתי לחרטטניםנשמע על הפנים
גם בנסיון שלו להציג את עצמו כקורבן הוא מבזה את עצמו בכך שהוא מנסה להסתיר את מהלכיו המקוצרים.
ברור שקראתי !תקרא מה עניתי לחרטטנים
האלה שם - אלופי העולם בקומבינות ובפרסום עצמי... מארגון הומני נהיו גוף מסחרי לכל דבר שמגלגל מאות מליוני שקלים....
בניגוד לכל המגיבים הקודמים ליעדויות על פגיעה בכבוד המת בטרמינל 3
בלינק המצורף מאתר רוטר נט
בניגוד לכל המגיבים הקודמים לי
אני דווקא מסכים עם הכותב המתלונן. הייתי רוצה לראות שאחד מהמגיבים הקודמים היה צריך להביא ללוויה את אחד מבני משפחותו. חס וחלילה, לא מאחל את זה לאף אחד, אבל במקרה וחלילה זה היה קורה תהיו בטוחים שהתגובה שלכם היתה שונה לחלוטין. וחוץ מזה, תגידו מה שתגידו על זק''א ועל קיצורי הדרך שהם עושים, זה רק לטובה [לדעתי] וחוץ מזה כמה מכם יכולים לעמוד בדברים שהם עומדים [למשל טיפול במה שנשאר אחרי הפיגועים, שלא נדע]. די לשנאת חינם !
ארז יקיריבניגוד לכל המגיבים הקודמים לי
אני דווקא מסכים עם הכותב המתלונן. הייתי רוצה לראות שאחד מהמגיבים הקודמים היה צריך להביא ללוויה את אחד מבני משפחותו. חס וחלילה, לא מאחל את זה לאף אחד, אבל במקרה וחלילה זה היה קורה תהיו בטוחים שהתגובה שלכם היתה שונה לחלוטין. וחוץ מזה, תגידו מה שתגידו על זק''א ועל קיצורי הדרך שהם עושים, זה רק לטובה [לדעתי] וחוץ מזה כמה מכם יכולים לעמוד בדברים שהם עומדים [למשל טיפול במה שנשאר אחרי הפיגועים, שלא נדע]. די לשנאת חינם !
והנה הלינק לYNETארז יקירי
העניין פה הוא לא שנאת חינם - כאחד שעשה פעולה של שחרור נפטרים ונאלץ לחכות הרבה שעות עם כל הפרוצדורה הבירוקרטית הנ"ל... ולמה כי לי אין את הפריווילגיות של זק"א להכנס דרך שער שלום למתחם האווירי ולצאת ישירות אל בית העלמין תוך דקות ספורות...ואני לא מקומבן כמו חלק מחברות הקדישא אז למה להפלות בין דם לדם... וכשאתה פונה אליהם ומבקש סיוע הם מבררים קודם מי הנפטר וייחוסו ואת מידת הפרסומת שתצא להם ואז אם בכלל טורחים לעשות משהו... וכמובן דורשים סכומים לא קטנים הרבה יותר ממה שאני מעיז לבקשץץץ ושים לב מה ענו להם בידיעות אחרונות - מ 3 חברות קדישא שאושר להם להכנס הפך המספר ל19 - שאומר ש19 חברות שונות טיילו בתוך שטחים סגורים ובטחוניים כדי לקצר כמה פינות - תחשוב על המשמעויות הבטחוניות והנלוות מסביב. וחוץ מזה אמרתי שצריך לקצר לכולם את התהליל אבל לא ייתכן שלי יקח 4-5 שעות לשחרר נםטר וזק"א יכנס באלגנטיות ויהיה בחוץ תוך 20 דקות.. והם עוד מתנדבים אני בתור אדם שמנהל עסק מבזבז זמן ומשבית רכב ולא יכול לבוא למשפחה תשלמו לי עוד 6 שעות סידורים... כשתיפסק מדיניות האיפה ואיפה אז אני לא אצייץ....
אני לא יודע מה להגידוהנה הלינק לYNET
זה ממש לא הענייןאני לא יודע מה להגיד
לדעתי זה בכלל בזיון כל הסיפור הזה.כאילו שארון עם נפטר/ת זה סתם איזה מטען. בושה!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.