עברתי לפלאפון אך אין קליטה

JoIIy Roger

New member
עברתי לפלאפון אך אין קליטה

שלום!

עברתי עם שני מכשירים לרשת פלאפון, אך הסתבר לי שבישוב מגורי אין לפלאפון קליטה.
אני יכולה לעבור למפעיל אחר, אך סבורה שעליהם היה ליידע אותי על בעיות הקליטה באזור מגורי.
רכשתי כרטיסי סים שלהם בתשלומים. האם לדעתכם אני זכאית להחזר על כרטיסי הסים?

תודה

רוני1955

Active member
ברצינות?

מי פנה אל מי, את אליהם או הם אלייך? למה את לא עשית שיעורי בית? אולי הם לא יודעים על בעית קליטה אצלך?

xfwind

New member
תשאל גם בפורום סלולר. בדוק מכשירים/סים אחר ברשת פלאפון בישוב

ספוקי

New member
למה להאשים ישר את פלאפון?

לא כל המכשירים הסלולריים מתאימים לכל הרשתות. יכול להיות שהמכשירים הסלולריים שברשותך לא תומכים בכל התדרים של פלאפון ולכן בעיות הקליטה.

לעניינך, אישית אני לא חושב שיש סיבה חוקית לדרוש החזר בגין הסימים, אבל את תמיד יכולה לפנות ולבקש את זה. אולי יסכימו ואולי לא. ואולי בכלל יפתרו לך את הבעיה בצורה כזו או אחרת...
ובכלל, לשלם בתשלומים על הסים? כל חברה שלוקחת יותר מ-50 ש"ח בגין הסים היא לא חברה שאני אהיה לקוח שלה.

JoIIy Roger

New member
תשובות לכולם

אמרתי לפלאפון איזה טלפונים יש לי, והם מודעים לבעיות הקליטה שלהם. זו בעיה רצינית.

הם התקשרו אלי והציעו לי לעבור אליהם. פרטו את כל התנאים ולא אמרו שיש עלות לסים. אחרי שעברתי אליהם שלחו לי מכתב עם החיוב בתשלומים. לא ביקשתי תשלומים ע"ס 4.90 שח לחודש ולא ידעו אותי בכלל שהסימים כרוכים בעלות נוספת.

JoIIy Roger

New member
כו, ולא רק זה

כשהם דיברו איתי נתתי להם פרטים של כרטיס האשראי שלי. אחרי שבועיים הם פתאום הפגיזו אותי בהודעות שאני חייבת לעשות להם הוראת קבע כי הם לא יכולים לקבל את הכרטיס שלי.

בקיצור העבירו אותי חתיכת טירטור.

Y. Welis

New member
לא כדאי. זו הספקית הגרועה ביותר בארץ מבחינת אמינות ושירות

עדיף לבחור במתחרות, בעיקר בחדשות. זו צרכנות טובה.

dani666

New member
לדעתי, אתה צריך להתעקש על החזרה של כל גרוש ששלמת להם.

למעלה