עברנו את הבגרות באזרחות!!!

rachelMcfadden

New member
עברנו את הבגרות באזרחות!!!

עדן נופר וכל מי שהיה לו את הבגרות ספרו איך היה...

little bry

New member
רחלווושששששש

אפשר להורידש את השרשרת שום?! חיחיחי איך הלך לך יפה שלייייייי? ספרי הכל!!!!!!!! מואההההההההההה

little bry

New member
אומיגאדדדדדדד איך התגעגעתי

אליך אלינורוששששששששששששש!!!!!! נכון שחזרת עכשיו לכל הזמן?!
ואצלי הכל אחלה!!!! איך אצלך!?

Nof-Y

New member
יששששששששששששש

נגמר...אין אזרחות יותר!!!!! הייתה בגרות בסדר!!! ממש אחלה... איך הלך לך רחל?????? רק כשיצאנו פתאום נוצר ויכוח כזה בין המורים לאזרחות בבי"ס, אם בשאלה הראשונה זה דמוקרטיה מתגוננת או אם זה הזכות לשלום הציבור ולביטחונו....... בקיצור התקשרו למפקחת וזה...והמורה שלנו אומרת שיש סיכוי גדול שלא יקבלו את התשובה של דמוקרטיה מתגוננת.......וכמעט כולם בשכבה שלי עשו דמוקרטיה מתגוננת.....! אבל מקסימום ירדו 7 נקודות...לא נורא!

rachelMcfadden

New member
היה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה

ובדקתי עם כלמיני אנשים וכתבנו אותו דבר אז נראה לי שהלך בסדר.. וגם המגןן 73!!! איך שמחתייייי כי הייתי בטוחה שבגלל המתכונת שהלכה לי על הפנים יהיה לי מגם גרוע אבל לא! ברבוט הג'ירפה החליטה להיות נחמדה ואנושית פעם אחת בחייה ונתנה לי מגם 73 יוהוווווו!! וכן שריתושש את יכולה להוריד את השרשרת שום חחחחחח

rachelMcfadden

New member
מה פתאום! זה שניהם

כי המורה שלנו אמרה שאפשר לכתוב גם עיקרון-דמוקרטיה מתגוננת וגם זכות-הזכות לחיים וביטחון סו דונט וורי! יקבלו את זה

little bry

New member
נופרושש ורחלוששש

איך אני שמחה שהלך לכן טוב יפות שלי!!!
אני מקווה שתקבלו את הציונים הכי הכי הכי טובים מ-95 ומעלה!!!!!! לפחות עברתם את זה, וכמה בגרויות עוד נשארו לכן כרגע?

rachelMcfadden

New member
היה לי 7 בגרויות

או 8 אם מחשיבים את ספורט חיחי ונשארו לי אחרי היום 2!! וזהווווו לכל החיים!! אלא אם כן אני עושה חוזר באנגלית.. נשאר רק בספרות וערבית (אבל ערבית זה 4 מבחנים
1 מתכונת בכתב, 1 מתכונת בע"פ, 1 בגרות בע"פ ו-1 בגרות בכתב..)

Nof-Y

New member
לי נשאר

עוד בגרות אחת בהיסטוריה ביום ראשון.......וסיימתי לשנה הזאת כמובן יש עוד את שנה הבאה השנה היו לי 4 בגרויות... שנה הבאה נראה לי 8 אולי יותר

rachelMcfadden

New member
אבל זה יהיה מחולק?

כאילו, תעשי חלק בחורף וחלק בקיץ? כי אני עשיתי הכל בקיץ וזה ממש עומס, אבל אל תדאגי, עוברים את זההה!! ויאאאאא את תראי איזה כיף זה לסיים היסטוריה, אחד המקצועות השנואים עליי בעולם!! שיהיה בהצלחהההההה!!

Nof-Y

New member
תודה...../images/Emo140.gif

ואני חושבת שאנחנו ניגשים בחורף בספרות או תנ"ך ויכול להיות גם חלק ממתמטיקה....... יו ואני כל כך מחכה שכבר יגיע יום ראשון אחרי היסטוריההההה איזה כיף זה יהיה...להיפטר מהיסטוריה לנצח!! שיהיה גם לך בהצלחה בערבית ובספרות!!!

JustEden

New member
היי, מה המצב?

סליחה שלא כתבתי אתמול, פשוט לא הייתי עם המחשב אחרי הבגרות. היה לי דווקא מאוד קל, יותר קל מהמתכונת אפילו. זהו, עכשיו נשארו לי רק 2 בגרויות אחרונות: ביום ראשון בהיסטוריה, וב-21 בספרות מוגבר, וז-ה-ו ! ! !

למעלה