עברית אייפוד ועדכוני תוכנה.

tlotworld2

New member
עברית אייפוד ועדכוני תוכנה.

שלום , יש לי אייפוד דור 5.5 , 80GB , לרוע מזלי עידכנתי את הגרסא שהייתה לי (1.2) לגרסא החדשא (1.3) , ועכשיו אין לי אפשרות לראות עברית באייפוד. השאלה היא אם יש דרך להראות את העברית דרך ה iPodHE או משהו ? אם לא , אשמח אם מישהו יבדוק במחשב הפרטי שלו אם קיים קובץ בשם הזה iPod_25.1.2 הנתיב אמור להיות : C:\Documents and Settings\USER\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPod Software Updates (איפה שנכתב יוזר - שם תדביקו את השם של היוזר הפרטי שלכם) אם למישהו יש אותו , אשמח אם ימצא דרך להעלות אותו לאינטרנט , בכדי שאוכל לראות עברית .. תודה רבה!

tlotworld2

New member
נסיון אחרון

בבקשה בבקשה

uriler

New member
מה הבעיה שלך לראות עברית?

התקנת מחדש את העברית לאייפוד עצמו מאתר iDigital?

tlotworld2

New member
הממ..לפי מה שהבנתי iDigital לא מתעסקים בזה

גם אין באתר שלהם יותר שום מידע על הiPodHE . העברית עבדה כמו שצריך על הקושחה 1.2 , ולאחר העדכון ל1.3 , לא הייתה יותר עברית.. לאחר חיפושים רבים באינטרנט , מצאתי את גרסא 1.2.1 , אך גם בה אין אפשרות לראות עברית. התוכנה עצמה נקנתה לפני מספר שנים ולפי ידיעתי אין אף גורם הדואג לעדכן אותה או להתאים אותה לגרסאות קושחה חדשות. תודה !

uriler

New member
אחרי התקנת עדכון קושחה, צריך

להתקין מחדש את תוכנת העברית על האייפוד עצמו. ל IpodHE יש שני חלקים: 1. עדכון על האייפוד - המוסיף את התמיכה בשפה (נדמה לי שהוא מחליף יפנית). 2. תוכנה הרצה על המחשב ומעדכנת את בסיס הנתונים. למיטב ידיעתי - זה עובד גם עם עדכון 1.3, רק שאתה צריך להריץ שוב את תוכנת ההתקנה עצמה (ולא את החלק הרץ על המחשב).

tlotworld2

New member
תודה. ואיפה אוכל למצוא גרסא יציבה של התוכנה ?

לפי מה שאני מבין , כשאני מנסה להתקין מחדש את התוכנה על האייפוד , היא מנסה להתחבל לשרת של iDigital ולא מצליחה , ולכן לא ניתן להתקין שוב..איפה הטעות שלי ? תודה!

uriler

New member
זה כבר מעבר לידע שלי, לא התקנתי את התוכנה

הזו כבר כמה שנים טובות.

tlotworld2

New member
הבנתי , תודה רבה בכל מקרה.

הבעיה היא שהוא חייב לאמת תמיד מול איי דיג'יטל... אם מישהו מכיר פיתרון אשמח לשמוע. תודה!

uriler

New member
הייתי מנסה לדבר עם איידיגיטל

מעניין למה הם הורידו את התמיכה בצד השרת.

tlotworld2

New member
זה כבר כמה שנים ככה...

אין אף אחד שתומך בתוכנה הזו.. אנסה לדבר איתם בכל זאת. תודה

tlotworld2

New member
עדכון

טוב ניסיתי לדבר איתם , הם לא עונים דרך מערכת הפניות במייל , ובטלפון טוענים שאין לזה תמיכה טלפונית. לפי מה שאני מבין , התוכנה עדיין קיימת , פשוט לא ניתן להתקין אותה מחדש כיוון שהשרת אליו היא מכוונות כנראה לא פעיל. האם מישהו מכיר דרך כלשהי להכנסת עברית לאייפוד ? אני אובד עצות. תודה

למעלה