הוצאתי איש אחד שעבר מהרכב שלו ואמרתי לו שהוא חייב לראות.הבן אדם היה בהלם גמור לקח את הפלאפון והיתקשר למשטרה הוא חשב בהתחלה שזה טיל אבל אחרי זה הוא הבין שזה עומד בשמיים.אני חשבתי שזה כוכב ענק שמתרסק לכדור הארץ אבל המראה הפך להיות דומה לפס ישר כמו סרגל אדום חזק.אני לא יודע מה זה אבל זה היה מוזר מאוד ומפחיד
אתה חייב מצלמה---- זה למשל,בגלל שעמד,ניראה עבם או איזה תעלול[רכב אויר] צבאי. לי אין מצלמה דגיטלית כי מה שאני רואה זה שני מסכים כל היום. אתה היחיד כמעט שמדווח פעם בחודש ממוצא-- עדות מרשימה לדעתי.
הייתי בטוח שזה כוכב ענק שבדרך להיתרסק עלינו.מה שמעניין שבשלב מסוים זה היה ישר כמו סרגל ובצבע אדום חזק וגם בהתחלה משהו סינוור אותי לא ידעתי מה זה ואז שהיסתכלתי למעלה הבנתי שזה זה אני כל החיים שלי מתעניין במטוסים ואסטרונומיה אין לי מוסג מה זה היה
אין פצצת תאורה שמחזיקה מעמד 20 דקות. פצצת תאורה היא בצבע צהוב. לא היו מטוסים בשמיים שיזרקו אותה פצצת תאורה היתה משאירה אור רחב על כל הענן. אני מדבר על דבר שנראה כמו שובל אש שיורד אנכית מהשמיים כלפי מטה באותו יום היתה רוח צפונית.העצם זז צפונה .אין סיכוי שפצצת תאורה תטוס נגד הרוח