עבם עבם בצבע אדום מעל זכרון נע צפונה

אריק67

New member
עבם עבם בצבע אדום מעל זכרון נע צפונה

מי ראה???מראה מדהים אבזק אור חזק שהפך לפס אדום חזק שנע לאט צפונה ונשאר בשמיים במשך עשר דקות

hamamin

New member
אריק, המין האנושי לא יסלח

לך שאין לך מצלמה צמודה. אתה היחיד שמסתכל גם בשמיים וגם במסך המחשב בו זמנית.

אריק67

New member
דבר כזה לא ראיתי גם באינטרנט

הוצאתי איש אחד שעבר מהרכב שלו ואמרתי לו שהוא חייב לראות.הבן אדם היה בהלם גמור לקח את הפלאפון והיתקשר למשטרה הוא חשב בהתחלה שזה טיל אבל אחרי זה הוא הבין שזה עומד בשמיים.אני חשבתי שזה כוכב ענק שמתרסק לכדור הארץ אבל המראה הפך להיות דומה לפס ישר כמו סרגל אדום חזק.אני לא יודע מה זה אבל זה היה מוזר מאוד ומפחיד

hamamin

New member
אריק אני לא צוחק

אתה חייב מצלמה---- זה למשל,בגלל שעמד,ניראה עבם או איזה תעלול[רכב אויר] צבאי. לי אין מצלמה דגיטלית כי מה שאני רואה זה שני מסכים כל היום. אתה היחיד כמעט שמדווח פעם בחודש ממוצא-- עדות מרשימה לדעתי.

אריק67

New member
המאמין אני חשבתי שזה סוף העולם

הייתי בטוח שזה כוכב ענק שבדרך להיתרסק עלינו.מה שמעניין שבשלב מסוים זה היה ישר כמו סרגל ובצבע אדום חזק וגם בהתחלה משהו סינוור אותי לא ידעתי מה זה ואז שהיסתכלתי למעלה הבנתי שזה זה אני כל החיים שלי מתעניין במטוסים ואסטרונומיה אין לי מוסג מה זה היה

גלגולש

New member
אולי זאת הייתה Ga`old cargo ship ../images/Emo8.gif

(בדיחת סטארגייט- למי שלא הבין)

Gilliana

New member
לפחות לפי אוניל...

... לא היתה שום פעילות גואולד בגזרה אתמול. מה שכן הוא הציע לבדוק אם אין לאריק במקרה נחש בראש...

SHEEPOFDOOM

New member
פרטים

היי אני גר באזור זכרון תגיד באיזה שעה ראית את העצם מאיפה ראיתה אותו ואיפה היה העצם והזכרת איש שהיה ברכב אולי אתה יכול לעזור לנו ושהוא יאמת אותך

אריק67

New member
הכל קרה מרבע לשמונה בלילה

אם אתה רוצה לדבר עם השומר של המדגה שגם הוא ראה והיה בהלם אני יתן לך את מספר הפלאפון. האור יצא מעצם שרחף מעל העננים.מה זה היה אני לא יודע.

Extra Garlic

New member
אריק, אתה גורם לי להזיל ריר ../images/Emo6.gif

מעכשיו אתה מסתובב עם מצלמה, מבחינתי את הישן איתה.

אריק67

New member
הבעיה שמטאוריט נעלם אחרי כמה שניות .פה מדובר

בעצם שעמד בשמיים יותר מרבע שעה

אריק67

New member
לימור זאת לא פצצת תאורה במאה אחוז.בגלל ש..

אין פצצת תאורה שמחזיקה מעמד 20 דקות. פצצת תאורה היא בצבע צהוב. לא היו מטוסים בשמיים שיזרקו אותה פצצת תאורה היתה משאירה אור רחב על כל הענן. אני מדבר על דבר שנראה כמו שובל אש שיורד אנכית מהשמיים כלפי מטה באותו יום היתה רוח צפונית.העצם זז צפונה .אין סיכוי שפצצת תאורה תטוס נגד הרוח

למעלה