עבודת קטינים עבודת קטינים האם יש לשלם ביטוח לאומי לקטין שעובד אצלך? ומה עם ביטוח בריאות?
א אורחים בפורום New member 13/9/05 #1 עבודת קטינים עבודת קטינים האם יש לשלם ביטוח לאומי לקטין שעובד אצלך? ומה עם ביטוח בריאות?
ש שיר ורד New member 13/9/05 #2 כן נכתב ע"י אורחים בפורום: עבודת קטינים האם יש לשלם ביטוח לאומי לקטין שעובד אצלך? ומה עם ביטוח בריאות? לחץ כדי להרחיב... כן אני חושב שרק ביטוח לאומי. ראה בטבלה שבקישור.
כן נכתב ע"י אורחים בפורום: עבודת קטינים האם יש לשלם ביטוח לאומי לקטין שעובד אצלך? ומה עם ביטוח בריאות? לחץ כדי להרחיב... כן אני חושב שרק ביטוח לאומי. ראה בטבלה שבקישור.
א אורחים בפורום New member 13/9/05 #3 זהו ששם כבר הייתי אך תשובה לא מצאתי נכתב ע"י שיר ורד: כן אני חושב שרק ביטוח לאומי. ראה בטבלה שבקישור. לחץ כדי להרחיב... זהו ששם כבר הייתי אך תשובה לא מצאתי אין שם התייחסות לקטינים בכלל ולמס בריאות בפרט
זהו ששם כבר הייתי אך תשובה לא מצאתי נכתב ע"י שיר ורד: כן אני חושב שרק ביטוח לאומי. ראה בטבלה שבקישור. לחץ כדי להרחיב... זהו ששם כבר הייתי אך תשובה לא מצאתי אין שם התייחסות לקטינים בכלל ולמס בריאות בפרט
ש שיר ורד New member 13/9/05 #4 לא קוראים להם קטינים נכתב ע"י אורחים בפורום: זהו ששם כבר הייתי אך תשובה לא מצאתי אין שם התייחסות לקטינים בכלל ולמס בריאות בפרט לחץ כדי להרחיב... לא קוראים להם קטינים אלא עובדים מתחת לגיל 18. הטבלה כוללת את סך כל הסכומים המופרשים לביטוח לאומי ומס בריאות ללא הפרדה בין הסעיפים.
לא קוראים להם קטינים נכתב ע"י אורחים בפורום: זהו ששם כבר הייתי אך תשובה לא מצאתי אין שם התייחסות לקטינים בכלל ולמס בריאות בפרט לחץ כדי להרחיב... לא קוראים להם קטינים אלא עובדים מתחת לגיל 18. הטבלה כוללת את סך כל הסכומים המופרשים לביטוח לאומי ומס בריאות ללא הפרדה בין הסעיפים.
א אורחים בפורום New member 13/9/05 #5 בקישור בצרפת לא ראיתי כל התייחסות נכתב ע"י שיר ורד: לא קוראים להם קטינים אלא עובדים מתחת לגיל 18. הטבלה כוללת את סך כל הסכומים המופרשים לביטוח לאומי ומס בריאות ללא הפרדה בין הסעיפים. לחץ כדי להרחיב... בקישור בצרפת לא ראיתי כל התייחסות לא לקטינים ולא לעובדים מתחת לגיל 18 (וגם לא לנוער ולא לילדים).
בקישור בצרפת לא ראיתי כל התייחסות נכתב ע"י שיר ורד: לא קוראים להם קטינים אלא עובדים מתחת לגיל 18. הטבלה כוללת את סך כל הסכומים המופרשים לביטוח לאומי ומס בריאות ללא הפרדה בין הסעיפים. לחץ כדי להרחיב... בקישור בצרפת לא ראיתי כל התייחסות לא לקטינים ולא לעובדים מתחת לגיל 18 (וגם לא לנוער ולא לילדים).
א אורחים בפורום New member 13/9/05 #6 לא משנה. נזכרתי בחילן נכתב ע"י אורחים בפורום: בקישור בצרפת לא ראיתי כל התייחסות לא לקטינים ולא לעובדים מתחת לגיל 18 (וגם לא לנוער ולא לילדים). לחץ כדי להרחיב... לא משנה. נזכרתי בחילן לפי חילן - קטינים לא משלמים ביטוח לאומי ולא משלמים מס בריאות וגם זכאים לנקודת זכות נוספת
לא משנה. נזכרתי בחילן נכתב ע"י אורחים בפורום: בקישור בצרפת לא ראיתי כל התייחסות לא לקטינים ולא לעובדים מתחת לגיל 18 (וגם לא לנוער ולא לילדים). לחץ כדי להרחיב... לא משנה. נזכרתי בחילן לפי חילן - קטינים לא משלמים ביטוח לאומי ולא משלמים מס בריאות וגם זכאים לנקודת זכות נוספת