עבודת חקר

עבודת חקר

שלום לכם, אני לומד בבית ספר יסודי בכתה ו' ואני צריך לעשות שאלת חקר בנושא אטמוספירה. אני צריך לראיין מומחה או בעל מידע בנוגע לאטמוספירה ומטאורים. נכנסתי לפורום זה כדי לקבל הפניה או תשובה ממישהו. אנא ענו לי במהרה. לאי מייל שלי [email protected] תרשמו לי באי מייל שאתם מוכנים לענות לי ואשלח לכם את השאלות. בהודעת האי מייל אנא רשמו לי את האי מייל שלכם בתודה מראש

אסף4יי

New member
היי שושילה ../images/Emo70.gif

אסף עטר הינו מומחה בעל שם עולמי בתחום האטמוספירה ומטאורים, והוא אף משתתף פעיל בתחום העשרת האטמוספירה בכל מיני גזים. הייתי מציע שתפנה אליו במסר, הוא ישמח לעזור !

שושילה,למה שלא תחקור את העורבים

בישראל? יש באמתחתנו מומחה עולמי לזיהוי מיני עורבים.

איל פורת

New member
מנהל
עשיתי עבודת חקר על ההודעה הזו

והסתבר לי ש: א. הבקשה היחידה בה היא ש"נמהר להשיב". ב. אין אפילו תודה מראש. מסקנות: עדיף לבחור לעשות קודם כל עבודה בנימוסים והליכות. זה אולי לא יקדם אותו בידע על האטמוספירה והמטאורים אבל זה יעשה אותו אדם הרבה יותר טוב. ולעניין: גם אני חושב שעטר הוא המומחה.

ואלה הגזמת.

א. מדובר בילד בכיתה ו'. ב. הוא כתב "בתודה מראש" (תקרא לפני שאתה מלמד אותו נימוסים והליכות). ג. הילד אמר שלום יפה, הציג את עצמו ואת הסיבה שהוא פונה לפורום, ביקש הפנייה למומחה לגבי אטמוספירה ומטאורים. לסיום אמר "אנא ענו לי במהרה". הלוואי וכל הילדים בארץ יהיו מנומסים כמוהו. הייתי ממליץ לך להיות קצת פחות ציני, ולזכור שלא כל מי שפונה לפורום הזה מצוי בבדיחות הפנימיות והירידות ההדדיות. תחשוב על זה, זה יעשה אותך לבנאדם הרבה יותר טוב.

איל פורת

New member
מנהל
אכן, חטאתי ופשעתי.

כעונש, לא אכתוב יותר בשירשור זה
סליחה.

refael22

Member
תגידו ככה אתם מדברים לילדכם?

צר לי שאני לא מומחה בנושא ברצון היית עונה אבל יש פה כאלו שיכולים להתפנות לכמה דקות מעיסוקיהם הבוערים

KingofSnow

New member
יש כאן חובב מז"א במעשים ולא

בדיבורים, כמו כמה ירושלמים מפונקים שלא ננקוב בשמם...

למעלה