עבודות שעשיתי עבור מאפרות לאחרונה

עבודות שעשיתי עבור מאפרות לאחרונה

לתיק עבודות. כולן מרוטשות, עם הילה הסליחה

mayane1

New member
לגלי!!

גלי זה פשוט מקסים ממש יפה!!! תמשיכי ככה... את מאד מוכשרת......

hilala20

New member
גלי - זה כל כך שונה ממה שאת מראה

כאן בד"כ וזה פשוט מקסים! את צריכה להמשיך בקו היותר צבעוני לדעתי. זה הרבה יותר מעניין ואת עושה את זה מעולה.

galimakeup

New member
איזה מהן אהבת יותר הילה ולמה

קראת צבעוני ? האיפור של הכלה אלה צבעים שאני משתמשת בהם המון אולי לא יצא לי לשלב את זה בעבודות שהעליתי לפה אגב באיפור הקודם האחרון שהעליתי הכתום שילבתי את הבורדו הזה רק שהכתום כו"כ דומיננטי והשתמשתי גם בכמות גדולה שהבורדו השתלב עם הכתום. והאיפור השני עם הריסים זה באמת משהו שונה ממה שעשיתי ואין ספק שזה רק ההתחלה.

hilala20

New member
אהבתי במיוחד את הבורדו

(זו ששירשרתי אליה את ההודעה). צבעוני לא מבחינת הרבה צבעים, נראה לי שלא הייתי ברורה כ"כ, אלא שאת משתמשת בצבעים חיים יותר וחזקים. עד עכשיו העלת בעיקר תמונות עם איפור עדין וטבעי יחסית, אח"כ זה היה עם יותר ורודים - ועכשיו זה נועז יותר אך עם זאת מעודן וחי. זה מה שאהבתי. את יכולה להעלות תמונה של האיפור עם הריסים והנוצות רק עם עיניים פתוחות ומקרוב??

hilala20

New member
אבל רק הערה קטנטנה...

שימי לב (באיפור בורדו) ששוב יש הבדלי גוון בין המייק אפ ובית החזה...

galimakeup

New member
הילה בראשונה שהיא טבעית יותר

אין הבדל בכלל אולי בשניה טיפונת וזה בגלל הפוטו.

galimakeup

New member
אני אשתדל מאוד היום ..

אם אופיר שומעעעע הלווווו הקבצים הקטנים ששלחת לי נעלמו לי מהמחשב בלי קשר מחכה שתעזור לי לשחזר אותם ואני באמת רוצה גם בשבילי אחת עם עיניים פתוחות.

hilala20

New member
יש לי רק בעיה אחת

הריסים מפילים לה את העין. לפחות לפי התמונה הזו... אני יודעת שהם כבדים כי ניסיתי אותם על עצמי. אז צריך לתת מאופרת קצת זמן להסתגל לכובד שלהם...

למעלה