עבודות של יום שבת חורפי וקר..
5 50מרלין New member 19/1/03 #3 שוב סופרת כבשים?? גמרת את כל צבע המגנט?? יפה מאוד, האם המגנט לא נפל? ואגב התמנית באופן רשמי ברגע זה לצלמת העבודות שלי תודה רבה יצא 10
שוב סופרת כבשים?? גמרת את כל צבע המגנט?? יפה מאוד, האם המגנט לא נפל? ואגב התמנית באופן רשמי ברגע זה לצלמת העבודות שלי תודה רבה יצא 10
K kivsi New member 19/1/03 #11 גלית מה יש לך עם כבשים ? זה טוב שיש אוהדי כבשים נוספים לגלות שאני לא משוגעת יחידה!!!!!
מ מנסה להיות יצירתית New member 19/1/03 #12 כבשים, פרות, מה זה משנה כל עוד זה יוצא יפה כל כך? אוהבת את העבודות שלך מאד. יפית
ג גלצה New member 20/1/03 #15 תודה רבה לכולן. משום מה יש לי משיכה לכבשים (אבל לא רק... ) העבודות נעשו על לוח עץ צבוע בצבעי אקריל שעליו מודבקת מפית. בחלק התחתון צבעתי עם צבע מגנט וקצת איירתי מסביב.
תודה רבה לכולן. משום מה יש לי משיכה לכבשים (אבל לא רק... ) העבודות נעשו על לוח עץ צבוע בצבעי אקריל שעליו מודבקת מפית. בחלק התחתון צבעתי עם צבע מגנט וקצת איירתי מסביב.
O ofronet New member 20/1/03 #16 גלית! העבודות נפלאות!! אני אוהבת את הסגנון שלך!! אתמול פיספסתי את יום הולדתך אז- מזל טוב ענקי ממני!! עם חיבוק גדול!!! (אני לא יכולה להעלות סמיילים...סליחה!)
גלית! העבודות נפלאות!! אני אוהבת את הסגנון שלך!! אתמול פיספסתי את יום הולדתך אז- מזל טוב ענקי ממני!! עם חיבוק גדול!!! (אני לא יכולה להעלות סמיילים...סליחה!)
R ravit5 New member 20/1/03 #17 יפה מאוד! זה לוח מגנט או גיר? הבנתי שצבע מגנט הוא רב שימושי ומזל טוב גם ממני