עבודותי,

ifatii

New member
עבודותי,

היי, אתם מוזמנים להתשרם מחלק מעבודותי www.ifatdesign.com תודה

yanivfel

New member
האתר מרשים ויזואלית אבל...

...יש לך עוד המון עבודה בפן הטכני. למשל סרגל הכילים לא מובן. בשום מקום לא ניתן לדעת במה בוחרים. אם פעם זה עוד היה מקובל, באינטרנט הבעייתי של היום שכל לחיצה יכולה להוביל להתחייבות מסויימת, לשמירת האתר במועדפים בלי שנרצה בזה או בהורדת תוכנה שאנחנו לא צריכים, הריי שהיום עלייך להוסיף כיתוב אחרת אנשים ימנעו מ"לנסות ולהפגע". האתר שלך לא נראה טוב בגלשן ה-Firefox. ממליץ לך לנסותו גם שם ולתקנו בהתאם. התפריטים מבוצעים ברישול משהו - אני בטוח שעם מעט עבודת JAVASCRIPT את תוכלי למרכז את תתי-התפריטים ו/או לתת להם מעט רווח מהפינה הימנית אליה הם נדחקים מבלי שיהיה לזה הגיון. הרשימה בצד ימין של הדברים שאת עושה נראית כמו לינקים. הם הרבה יותר משכנעים מהתפריט הסטנדרתי וחסר המעוף בחלקו העליון של האתר. אני ממליץ לך גם שם לעשות חושבים. כי ממשק משתמש הוא עיין רציני שיש לתת עליו את הדעת. לא טיילתי עוד הרבה באתר שלך, אבל כן התרשמתי מהתפיסה הגרפית שלך ומהנסיון שלך בגרפיקה שהוא רחב יותר מזה שיש לך בבניית אתרים. אשמח לתת עוד ביקורת בהמשך. שלחי לי מסר לתזכורת. בברכה, יניב פלדמן.

ifatii

New member
תודה רבה על הבקורת

את האתר בניתי בדריימוובר, וזה די מגביל מקטע הטכני, לצערי אין לי הרבה ניסיון בתכנות, התפריטםי שמבוצעים ברישול- זה מופיע ב"שועל האש? תודה יפעת

יפה, הפירוט בפנים-->

אהבתי את הרעיון, שכאילו העתקת את המסך של פוטושופ, אבל יהיה יותר יפה אם באמת הלחצנים של האיקס ולהגדיל חלון יפעלו, יהיה יותר יפה, ורק יוסיף. זה בכוונה שאין עדיין קישורים? ועוד שאלה אחרונה: ההורדות של המברשות הם בחינם? והם לא רק לשימוש פרטי?

ifatii

New member
קודם כל תודה

וכן זה אמור להיות לשימוש חופשי, אבל עדיין לא העלתי אותם, אני מאמינה שהם יעלו בזמן הקרוב

dsimone

New member
תגובה על האתר

הי, תגובתי תהיה קצרה מכיוון שאני ממהרת. הדבר הראשון שהפריע לי מעצבת הוא העובדה שאין פירוט על עצמך מה למדת וכו'.. הדבר השני הוא שבעיצוב גרפי אין כזו מגמה מיוחדת או התמחות של הבאה לדפוס. כל עבודה גרפית, מלבד כזו שמיועדת לאינטרנט, עוברת שלב של הבאה לדפוס כדי שתודפס כמו שצריך, ולא משנה אם זה דפוס אופסט או דיגטילי. בהצלחה, אם יהיה לי זמן אתייחס יותר לצד העיצובי. סימון

חן חן!!

אתר מעוצב יפה אבל התוכן לא ככ ברור, ולכל לינק לוקח מיליון שנה לעלות. אבל יש לך כשרון !! כל הכבוד!!

ifatii

New member
תודה רבה רבה

אני יודעת שזמן העלאה יחסית איטי ,לצערי זה המקסימום מהירות שהצלחתי , בעיה טכנית... שאני מקווה למצוא את פתרונה ושוב תודה!

למעלה