עבודה

osnat1004

New member
עבודה

היי קרן השמח קצת להכוונה בעניין שמי אסנת תאריך לידה 4.2.84 עובדת בתחום המכירות הטלפוני- מחשבים ואניחושבת להחליף קריירה או אף ללמוד משהו אני לא יודעת לאיזה כיוון כדאי לי ללכת אני מרגישה שקיום אני לא שלמה עם מה שאני עושה

עבודה

היי אסנת, את נמצאת בתקופה טובה לשינויים, אך אין זה אומר שהשינויים שתעשי יהיו קלים, לא יחסרו דילמות וקשיים, את תדעי להתגבר עליהם. זה זמן מתאים להתחיל לגלגל משהו חדש, איני רואה בתקופה הקרובה הפסקת עבודה או החלפתה, יש התעניינות וניסיונות להכרת תחומים אחרים. התאמה מקצועית אינה נעשית דרך הפורום, אם תרשמי לי מספר תחומים שמושכים אותך/ מעניינים אותך אוכל לכוון אותך יותר. בהצלחה,
רינת

osnat1004

New member
לגמרה

היום הופתעתי בעבודה קבלתי קצת בשורות טובות .. למרות שעד היום לא חשבתי שישתנו הדברים לטובתי כן יש לי התעניינות רבה לעסוק בתחומים אחרים אך חוששת קצת חושבתי על ללמוד מטפלת או אף לפותח ביביתי משפחתון קטן של 3 תינוקות או להשאר בתחום שאני עוסקת מכירות אבל כסוכנת שטח עם תנאים של רכב צמוד- כמובן שזה ידרוש ממני להתפטר ולחפש כי בעבודה שלי לא נותנים לי .... תודה

שינוי

זה הזמן לבחון ולבדוק, כפי שציינתי אין כרגע החלפת עבודה, אבל את בהחלט יכולה לבחון אפשרויות נוספות. משפחתון יכול להיות מתאים ומוצלח, מתאימים לך מקצועות שיש בהם שירות לציבור ויכולת תפקוד ניהולית או עצמאית. סוכנת שטח פחות מתאים לך, יהיה בזה צורך בויתורים שונים שלא תהיי שלמה איתם. בהצלחה,
רינת

osnat1004

New member
אפשר קצת

יותר הכוונה לאיזה תחומים אני יכולה לפנות ולהצליח .. כי שירות לציבור זה כללי..אבל מה מתאים לי יותר..חוץ מאשר פתיחת משפחתון .

למעלה