עבודה

עבודה

הי, שמי גלית , תאריך לידה 28.9.83 אני עובדת במשרד עו"ד כ 7.5 שנים, לפני כשבוע התפטרתי, ברצוני לברר מתי אמצא עבודה :) ובאיזה תחום כדאי לי לעסוק... אוסיף כי יש לי תואר ראשון במנהל עסקים תודה רבה!!!!!

עבודה

היי גלית, את נמצאת בשנה נמהרת ואימפולסיבית, אם כמעט תמיד האימפולסיביות היא חלק ממך, הרי שהשנה היא שולטת בך לחלוטין. מה שאת הכי רוצה כעת זה בכלל לנסוע, לטייל, רוח הנדודים שולטת בך, ולא באמת מושכת אותך החזרה לעבודה חדגונית. השנה מלאה גם בהזדמנויות רבות סביב ושווה לפתוח את העיניים ולא להתבייש. העיסוק בתחום עריכת הדין יכול להתאים לך, אבל אני מבינה משאלתך שלא את זה למדת ולא בזה עסקת. מינהל עסקים יכול להוביל לתחומים רבים המתאימים לך, כדאי לך להתמקד בתחום האירגון והניהול המתאימים לך וטובים לך. נסי אולי לשלב בין העיסוק שתחפשי ובין הרצון העז לנסיעות. עד ספטמבר תגענה אליך מספר הצעות, חלקן טובות יותר, חלקן פחות. נסי להתגבר על האימפולסיות ולבחון כל אחת מהן לעומק ובכובד ראש. בהצלחה,
רינת

וואו תודה רבה!!!

רינת המון תודה, צדקת בכל מילה, אני קצת מתחרטת שלא למדתי משפטים מהסיבה ואני בטוחה כי המקצוע תפור עליי... ואני באמת כ"כ אימפולסיבית שזה משהו... בנוגע למקום עבודה רשמת לי שעד ספטמבר תגענה אליי מספר הצעות עבודה, האם זה אומר שעד ספטמבר אני אחפש עבודה?

המשך

לא בדיוק
, זה אומר שהזדמנויות והצעות יגיעו עדיין בספטמבר ותוכלי לבחון אותן לעומק, הצעה שתגיע באזור אוגוסט תקרוץ לך מאוד, בחני אותה היטב כדי שתתאים לדרישות שלך. ואף פעם לא מאוחר לחזור ללמוד... בהצלחה,
רינת

למעלה