עבודה עם Repeater :)

Just Tal

New member
עבודה עם Repeater :)

שלום לכם, יש לי תפריט בצד הדף שלי, תמיד עבדתי עם repeater אך עכשיו אני רוצה לעשות שאם לוחצים על התפריט (הוא שולח id מסויים בקואריסטרינג) אז אותה קטגוריה שלחצו תהיה מודגשת כלומר יהיה לה class אחר משאר הלחצנים) לא הצלחתי לעשות את זה עם repeater אז עשיתי ככה:
Sub CreateMenu() Dim dbConn = TCmsData.GetConnString Dim dsCats As New DataSet Dim cmdCats As New OleDbCommand("SELECT id, title FROM StaticPages", dbConn) Dim drCats As OleDbDataReader strId = Request.QueryString("sp") dbConn.Open() drCats = cmdCats.ExecuteReader lblMenu.Text = "" While drCats.Read() lblMenu.Text = lblMenu.Text & "<a href=""StaticPages.aspx?sp=" & drCats("Id") If strId = drCats("Id") Then lblMenu.Text = lblMenu.Text & """ class=""MenuSelected""" Else lblMenu.Text = lblMenu.Text & """ class=""menu""" End If lblMenu.Text = lblMenu.Text & ">" & drCats("title") & "</a><br />" End While dbConn.Close() End Sub​
האם זה נכון? אני לא מרגיש ככה את ה asp.net כי זה כמו ASP... איך עם repeater הייתי עושה את זה? תודה מראש! טל.

מעכיר שמחות.

יפה שזה עובד לך, אבל לגבי תפריטים, קריאה מבסיס נתונים היא פעולה בזבזנית והרגל רע. חפש שיטות אחרות ותשפר את ביצועי האתרים שלך בהרבה.

24sharon

New member
לא תמיד בזבזנית

ולא תמיד הרגל רע. תלוי אם התפריטים הם קבועים או לא. בכל מקרה אותו דבר אפשרי גם אם הנתונים בקובץ XML או כל פורמט אחר, מציגים DATATABLE מהנתונים, וזה הDATASOURCE של הREPEATER.

Just Tal

New member
זה אכן תפריט דינמי...

הלקוח מוסיף קטגוריות ככל שיחפוץ. ואשמח אם תתן לי כיוונים של שיטות, זה יהיה יותר יעיל.

Just Tal

New member
כמו כן כלו תפריטים שקשורים לקטגוריות

שקשורות למאמרים שקשורים לקבצים וכו'... תן לי שיטה אחרת אם לא בסיס נתונים...

Just Tal

New member
שאלה נוספת... קבצי dll

שלום לכם, יש לי קובץ vb שעשיתי לו רינדור כך: C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50215\vbc.exe /t:library /out:c:\inetpub\wwwroot\tcms\Bin\TCmsDb.dll /r:system.dll c:\inetpub\wwwroot\tcms\app_code\TCmsDb.vb עכשיו, בשרת שלי הוא מזהה את כל הפונקציות שכתובות בו. כשהעלתי את המערכת לשרת, אני לא מוצא את קובץ ה DLL הוא לא יצא לי קובץ DLL, איפה אני מוצא אותו?... בכלל יש הליך מסויים שצריך לעשות לפני הלעת מערכת שכתובה ב code behind? ,תודה מראש! טל.

Just Tal

New member
מצטער אבל כבר ראיתי את זה...

וזה לא עונה לי על השאלה...

למעלה