עבודה עם Repeater 
שלום לכם, יש לי תפריט בצד הדף שלי, תמיד עבדתי עם repeater אך עכשיו אני רוצה לעשות שאם לוחצים על התפריט (הוא שולח id מסויים בקואריסטרינג) אז אותה קטגוריה שלחצו תהיה מודגשת כלומר יהיה לה class אחר משאר הלחצנים) לא הצלחתי לעשות את זה עם repeater אז עשיתי ככה:
שלום לכם, יש לי תפריט בצד הדף שלי, תמיד עבדתי עם repeater אך עכשיו אני רוצה לעשות שאם לוחצים על התפריט (הוא שולח id מסויים בקואריסטרינג) אז אותה קטגוריה שלחצו תהיה מודגשת כלומר יהיה לה class אחר משאר הלחצנים) לא הצלחתי לעשות את זה עם repeater אז עשיתי ככה:
Sub CreateMenu() Dim dbConn = TCmsData.GetConnString Dim dsCats As New DataSet Dim cmdCats As New OleDbCommand("SELECT id, title FROM StaticPages", dbConn) Dim drCats As OleDbDataReader strId = Request.QueryString("sp") dbConn.Open() drCats = cmdCats.ExecuteReader lblMenu.Text = "" While drCats.Read() lblMenu.Text = lblMenu.Text & "<a href=""StaticPages.aspx?sp=" & drCats("Id") If strId = drCats("Id") Then lblMenu.Text = lblMenu.Text & """ class=""MenuSelected""" Else lblMenu.Text = lblMenu.Text & """ class=""menu""" End If lblMenu.Text = lblMenu.Text & ">" & drCats("title") & "</a><br />" End While dbConn.Close() End Sub
האם זה נכון? אני לא מרגיש ככה את ה asp.net כי זה כמו ASP... איך עם repeater הייתי עושה את זה? תודה מראש! טל.