עבודה בשבת עבודה בשבת עבדתי במסגרת מקום עבודתי ביום שבת אחד מספר שעות מה מגיע לי בשל עבודה ביום זה?
G gallop28 New member 4/5/05 #1 עבודה בשבת עבודה בשבת עבדתי במסגרת מקום עבודתי ביום שבת אחד מספר שעות מה מגיע לי בשל עבודה ביום זה?
G gallop28 New member 4/5/05 #2 ובנוסף.. היכן אפשר למצא טבלה לשכר נכתב ע"י gallop28: עבודה בשבת עבדתי במסגרת מקום עבודתי ביום שבת אחד מספר שעות מה מגיע לי בשל עבודה ביום זה? לחץ כדי להרחיב... ובנוסף.. היכן אפשר למצא טבלה לשכר מינימום?? תודה
ובנוסף.. היכן אפשר למצא טבלה לשכר נכתב ע"י gallop28: עבודה בשבת עבדתי במסגרת מקום עבודתי ביום שבת אחד מספר שעות מה מגיע לי בשל עבודה ביום זה? לחץ כדי להרחיב... ובנוסף.. היכן אפשר למצא טבלה לשכר מינימום?? תודה
G gallop28 New member 4/5/05 #3 ושאלה נוספת - אחרונה מבטיחה!../images/Emo9.gif נכתב ע"י gallop28: ובנוסף.. היכן אפשר למצא טבלה לשכר מינימום?? תודה לחץ כדי להרחיב... ושאלה נוספת - אחרונה מבטיחה! כמה זמן אחרי ניתן לבקש תיקוני משכורת במשכורת שלא חושבה כראוי לפי חוזה?
ושאלה נוספת - אחרונה מבטיחה!../images/Emo9.gif נכתב ע"י gallop28: ובנוסף.. היכן אפשר למצא טבלה לשכר מינימום?? תודה לחץ כדי להרחיב... ושאלה נוספת - אחרונה מבטיחה! כמה זמן אחרי ניתן לבקש תיקוני משכורת במשכורת שלא חושבה כראוי לפי חוזה?
ש שיר ורד New member 4/5/05 #6 לבקש אפשר בלי הגבלת זמן נכתב ע"י gallop28: ושאלה נוספת - אחרונה מבטיחה! כמה זמן אחרי ניתן לבקש תיקוני משכורת במשכורת שלא חושבה כראוי לפי חוזה? לחץ כדי להרחיב... לבקש אפשר בלי הגבלת זמן לתבוע בבית הדין לעבודה, עד 7 שנים ממועד התשלום המקורי של המשכורת, או ממועד התשלום בפועל .
לבקש אפשר בלי הגבלת זמן נכתב ע"י gallop28: ושאלה נוספת - אחרונה מבטיחה! כמה זמן אחרי ניתן לבקש תיקוני משכורת במשכורת שלא חושבה כראוי לפי חוזה? לחץ כדי להרחיב... לבקש אפשר בלי הגבלת זמן לתבוע בבית הדין לעבודה, עד 7 שנים ממועד התשלום המקורי של המשכורת, או ממועד התשלום בפועל .
ש שיר ורד New member 4/5/05 #5 מחשבון נכתב ע"י gallop28: ובנוסף.. היכן אפשר למצא טבלה לשכר מינימום?? תודה לחץ כדי להרחיב... מחשבון
ש שיר ורד New member 4/5/05 #4 150% מהשכר הרגיל לכל שעת עבודה נכתב ע"י gallop28: עבודה בשבת עבדתי במסגרת מקום עבודתי ביום שבת אחד מספר שעות מה מגיע לי בשל עבודה ביום זה? לחץ כדי להרחיב... 150% מהשכר הרגיל לכל שעת עבודה
150% מהשכר הרגיל לכל שעת עבודה נכתב ע"י gallop28: עבודה בשבת עבדתי במסגרת מקום עבודתי ביום שבת אחד מספר שעות מה מגיע לי בשל עבודה ביום זה? לחץ כדי להרחיב... 150% מהשכר הרגיל לכל שעת עבודה
G gallop28 New member 4/5/05 #7 יו שיר - תודה רבה - עזרת לי מאוד ו. נכתב ע"י שיר ורד: 150% מהשכר הרגיל לכל שעת עבודה לחץ כדי להרחיב... יו שיר - תודה רבה - עזרת לי מאוד ו. תודה על התשובה המאוד מהירה
יו שיר - תודה רבה - עזרת לי מאוד ו. נכתב ע"י שיר ורד: 150% מהשכר הרגיל לכל שעת עבודה לחץ כדי להרחיב... יו שיר - תודה רבה - עזרת לי מאוד ו. תודה על התשובה המאוד מהירה