עבודה במוצאי שבת עבודה במוצאי שבת האם עבור עבודה במוצאי שבת יש חובה לשלם יותר מ100%?
N noli4 New member 5/2/06 #1 עבודה במוצאי שבת עבודה במוצאי שבת האם עבור עבודה במוצאי שבת יש חובה לשלם יותר מ100%?
פ פיטר פןGIRL New member 5/2/06 #2 מוצאי שבת כלומר שבת בערב? נכתב ע"י noli4: עבודה במוצאי שבת האם עבור עבודה במוצאי שבת יש חובה לשלם יותר מ100%? לחץ כדי להרחיב... מוצאי שבת כלומר שבת בערב? עבודה בשבת זה 150 אחוז עבודה בשישי בערב - אני לא בטוחה...
מוצאי שבת כלומר שבת בערב? נכתב ע"י noli4: עבודה במוצאי שבת האם עבור עבודה במוצאי שבת יש חובה לשלם יותר מ100%? לחץ כדי להרחיב... מוצאי שבת כלומר שבת בערב? עבודה בשבת זה 150 אחוז עבודה בשישי בערב - אני לא בטוחה...
נ נבנבוני New member 6/2/06 #3 מקדונלדס נכתב ע"י פיטר פןGIRL: מוצאי שבת כלומר שבת בערב? עבודה בשבת זה 150 אחוז עבודה בשישי בערב - אני לא בטוחה... לחץ כדי להרחיב... מקדונלדס עד כמה שאני יודע שצאת השבת הם לא משלמים 150% ולא נראה לי שהם עוברים על החוקים אבל תגידו אתם
מקדונלדס נכתב ע"י פיטר פןGIRL: מוצאי שבת כלומר שבת בערב? עבודה בשבת זה 150 אחוז עבודה בשישי בערב - אני לא בטוחה... לחץ כדי להרחיב... מקדונלדס עד כמה שאני יודע שצאת השבת הם לא משלמים 150% ולא נראה לי שהם עוברים על החוקים אבל תגידו אתם
נ נסים מידן New member 6/2/06 #4 יש חובה לשלם תוספת של 50% בשבת נכתב ע"י noli4: עבודה במוצאי שבת האם עבור עבודה במוצאי שבת יש חובה לשלם יותר מ100%? לחץ כדי להרחיב... יש חובה לשלם תוספת של 50% בשבת עבודה בשבת תהיה מיום שישי בשעה 17:00 (תלוי בעונות השנה) ועד יום ראשון בשעה 07:00.
יש חובה לשלם תוספת של 50% בשבת נכתב ע"י noli4: עבודה במוצאי שבת האם עבור עבודה במוצאי שבת יש חובה לשלם יותר מ100%? לחץ כדי להרחיב... יש חובה לשלם תוספת של 50% בשבת עבודה בשבת תהיה מיום שישי בשעה 17:00 (תלוי בעונות השנה) ועד יום ראשון בשעה 07:00.