סתם רציתי שתדעו

סתם רציתי שתדעו ../images/Emo86.gif

שרומא זכתה אתמול בסופר קאפ האיטלקי.
אין לי ממש מושג מה זה.
אבל זה לא משנה
אבל במקרה אתמול תוך זיפזופ בטלויזיה הגעתי ל- rai uno ושידרו שם את המשחק.
הכי מצחיק שהערוץ הספורט הישראלי שידר את המשחק באחד הערוצים החדשים שעולים כסף...
אני ראיתי את המשחק בחינם ודובר איטלקית!! (ואפילו הבנתי 5 מילים!! בעיקר את הפועל giocare ונטיותיו השונות).
בכל אופן הנה תמונה של רומא עם הגביע החדש, להדפיס ולתלות בבית....
גיאלורוסה שמחכה כבר לתחילת הליגה....

קיר קמט

New member
אין לך ממש מושג מה זה?

בתחילת כל עונה, זה משחק בין האלופה מאשתקד למחזיקת הגביע מאשתקד.. שנה שעברה רומא הפסידה 4-3 לאינטר אחרי שהובילה 3-0... ואחרי זה את לא יודעת?

אני לא יודעת איפה לקבור את עצמי.... ../images/Emo67.gif

האמת, יש לי תרוצים טובים... למרות שאני אוהבת כדורגל הרבה זמן, רק אחרי המונדיאל התחלתי להתעניין בליגה האיטלקית... אז אני למעשה אוהדת רומא רק שנה.... שנה שעברה עוד לא הייתה ממש בעניינים...
עכשיו אני יודעת!
תודה רבה!
עכשיו אני גם הרבה יותר גאה!
גיאלורוסה

יגאל55555

New member
מזל טוב לזאבים!

היתי בעד רומא במשחק הזה (שונא את אינטר) ומאד שמחתי שהם זכו! מזל טוב! אגב, הקטע הכי ביזארי במשחק היה כאשר סימונה פרוטה מרומא עמד להיכנס למגרש כמחליף ופתאום השופט נתן לו כרטיס אדום! עוד לפני שהוא נכנס!!! פרוטה כמובן היה המום, כמוהו עוד רבים... השופט מאוחר יותר טען שפרוטה כביכול פנה לשופט הרביעי ואמר לו דברים מעליבים על השופט... והסבר בקשר למהותו של הסופר-קאפ: לפני תחילת כל עונה נערך משחק בין האלופה לבין מחזיקת הגביע. המנצח זוכה ב... SUPER-COPPA והרבה כבוד. אינטר היא "האלופה" ורומא היא מחזיקת הגביע, לכן השנה הן שיחקו את המשחק. במידה וקבוצה אחת מחזיקה גם באליפות וגם בגביע המשחק נערך בין האלופה לבין סגניתה. כך היה גם לפני שנה, כאשר אינטר זכתה בגביע ואחרי זה קיבלה אליפות במתנה - המשחק נערך בינה לבין... רומא. רק שאז ידה של אינטר היתה על העליונה: רומא כבר הובילה 3:0, אבל בסופו של דבר הפסידה 4:3. הסופר-קאפ האיטלקי הוא מקבילה ל-"מגן הקהילה" ("מגן צדקה" לשעבר) בליגה האנגלית ובעצם בכל ליגה קיימת וריאמיה כזו או אחרת של המשחק (בחלק מהליגות אף נערך טורניר לזכיה בסופר-קאפ).

בדיוק בחמש דקות האלה עברתי ערוץ ...

ושחזרתי לא הבנתי למה פרוטה מורחק.
האמת באמת לא זכרתי שהוא היה במגרש בכלל... הוא נראה די המום. העיקר שהגביע הגיע למקומו הראוי! גיאלורוסה

למעלה